Přejít na výpis diskuzí
Na novém Xboxu si prý bez internetu nic nezahrajete
5.4.2013 | Adam Homola
231 příspěvků
-
kdyby se nepiratilo tak by tezko byly torrenty a rapidy precpany temihle tituly
-
error 37 , error 37 :D
-
Pirati, zrívna na xboxu to dela nejakych 20 az 25 %. Pirati se nemohou pripojovat online, hrozi jim zabanovani konzole. A udajne k internetu neni pripojena jedna ctvrtina az jedna tretina xboxu.
-
Pokud to tak bude tak se budou muset lidi prizpusobit, ja driv taky nemel nastalo internet v PSku, pak me ale prestalo bavit tahat kabel kdyz jsem si chtel zahrat multiplayer tak jsem koupil wifi router, tak holt si to lidi budou muset taky nejak prizpusobit, nebo koupit PS4 pripadne nic
-
Problem nemusi byt na tvojej strane, ale na strane opacnej. A ak nie problem, tak im budes vydany na milost, ako dlho si tu hru budes moct hrat (dajme tomu naka dlhotrvajucia multiplayer zalezitost, ktora sa hra aj roky [desatrocia v niektorych pripadoch]), a ty proste nebudes moct, lebo ti MS vypne server na druhej strane.
Trochu rozmyslaj komu das svoje peniaze akoho politiku budes podporovat. -
Jen se tak zamýšlím nad tím, že se vytahuje zrovna Diablo 3 a nové SimCity, což jsou zatím exklusivity pro PC, kde si už spousta lidí tak nějak zvykla, že k hraní je potřeba internet (u velké části her alespoň při prvním spuštění). Ale myslím, že pro velkou většinu konzolistů by to byla těžká rána být neustále online. Před nedávnem jsem viděl nějaký průzkum a větší část majitelů konzolí ji ji neměla připojenou k internetu, tak mi neříkejte, že toto Microsoft neví a bude bazírovat na neustálém online. To by bylo fakt prapodivné.
-
Já tě musel nepochybně hodně urazit, když píšeš tak ukřivděně :)
-
Nevím proč s tím dělá MS takový drahoty. Prostě by do Windows přidal vedle desktopu a metra ještě xbox UI + jeho služby a je vymalováno. HW by byl pak jen nějaký standard PC, což už stejně bude.
-
Na konzolach se predsa nepriati ! Neni co znizvoat.
-
Největší čorky byli, jsou a budou PCčkáři. Na PS3 se nepirátí vůbec to je jasné SONY fanoušci jsou elita. Na xboxu se sem tam upirátí nějaká hra, ale většinou jen proto že dotyčný člověk nemá peníze na nákup (hru si pak v 99% koupí a někdy i dvakrát) a pak je tu PC, žumpa plná čorek a zlodějů co si dávají pirátský stránky i do sví poštovní adresy. Jednoznačné průzkumy odhalili že pirátí až 120% všech PCčkářů.
Zde graf http://www.nipnote.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/graph-point-clip-art.jpg -
Znamenalo by to konec nebo aspon vyrazne stizeni pirateni Xbox her?
-
co ty vis, treba MS uplne rezignuje na BD prehravac a vsechny hry se budou stahovat z netu a v obchodech se budou prodavat jen kody, pak by to svoje opodstatneni melo.
a v dnesni dobe, kdy se da internet pres mobil koupit za dve stovky, opravdu nepovazuju stabilni netovy pripojeni za nejakou vzacnost. to at spis lidi rvou na providera, ze jim to vypadava (anebo prejdou k jinymu) -
offline diablo znamená, že hra nebude komunikovat se servery blizzardu... pro samotnou ps4 to nemusí znamenat ještě nic...
-
Cože, já si Halo 4 poctivě koupil stejně jako všechny ostatní hry co mám.
-
ano pokud máš internetové připojení, tak je jasné že ho v podstatě nemáš, jsi pořád offline, všichni mají výpadky a nikdy to nejede.. prober se
mám výpadek jednou za dva měsíce, nepřeháněj to jo.. -
no ja jen doufam, ze kdyz ted bude vsechno x86 tak si ty hry pro konzole rozjedeme i na pc.. snad se nekdo sikovnej najde kdo tomu pripravi piskoviste :) hw na to na pc mit budeme emulovat se budou maximalne buffery (to ted hodne fantaziiruju) a bude nam fajn.. pri soucasne mire piratsvi na konzolich taky nebude problem neco sehnat..
no a kdyz to nahodou vyjde na pc tak si to samozrejme koupim.. za xbox live uz proste platit nehodlam.. stacilo me to 2roky a i to bylo moc.. -
Tak toho bych se nebal ze PS4 bude potrebovat trvali pripojeni na internet. Jelikozdiablo 3 bylo oznameno bez aukce a ofline modem tak to myslim uplne jasny a zadny spekulace o pripojeni na PS4 nejsou treba.
-
Ja nic nezakecavam prece, nemam to zaporebi kdyz neargumentujete jen minuskujete a urazite
-
to uz nezakecas.. na xbox uz se nektere tituly kradou vic nez na pc.. (mozna to je i tou exclusivitou) hehe
-
Už tie peniaze zarobili.. Ano, vďaka ochrane ich zarobili viac.. Ale dôvera hráčov v Blizzard veľmi klesla. Mnohí si dva krát overia, za čo budú dávať v budúcnosti peniaze blizzardu.