Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

nevím, jestli neumím anglicky nebo ty. Ty články ale rozhodně nepíši, o čem píšeš ty😉

• iSpirit

Vídíš a zase černobíle vidění světa. Označením pravdoláskaře a liberálem. Ještě ti chybí kavárna a splníš do puntíku zadaní, jak ze sebe udělat blbce během pár minut.

Jinak nick PCMR snad jednoznačně značí trolla. Tak mi řekni, proč člověk, který se pojmenuje jako troll, nemůže být nazván trollem? 

Fu*k logic!

• TheGGG

takže černobílé vidění... co udělal za posledních 100 let dobrého němec...? odjakživa jen škůdci evropy a pohroma pro okolní země

jsi naprosto trapný, jako obvykle, když tu něco plácneš

• iSpirit

Tak Rus v nebližší historii udělal něco dobrého? Můžeme začít Leninem, hladomorem, vražděním přes druhou světovou a rozdělení Polska a pak můžeme jít dál k Stalinovi, který vyvraždil miliony a miliony, dále tu máme obsazení ČR a dalších států. Co vlastně v posledních 100 let udělal Rus dobrého? Je mi z teba na blití. 

• Whoossain
  • Whoossain

Lol! "trollíku, propaganda se jedině rozpadá Rusku a Putinovi. Nikdo soudný nepotřebuje propagandu, aby si uvědomil, že Rus je od nepaměti zlo."

Aspoň si pamatuj co kam píšeš! Off topic reakce, která začíná osobním útokem na pisatele. Typický pro všechny emocionálně nestabilní pravdoláskaře a neoliberály. V Americe je pro tyhle lidi celkem výstižný označení - cucks.

Měj se, hezkej víkend.

• TheGGG

je toto ukázka černobílého vidění špiritíku?, cituji tebe: "Nikdo soudný nepotřebuje propagandu, aby si uvědomil, že Rus je od nepaměti zlo."

ty jsi v*l až za roh

• iSpirit

Takže Pentagon se podílí na CoD. Super. Tak víš ty co.  Jdu si zahrát CoD a v pondělí narukuji.  

Nechceš sem poslat odkaz na Aeronet, jak Pentagon spolupracuje na novém Codku. 😂

• iSpirit

jak jsi na to příšel? Pořád řešíme blbce a zlo. Ty jsi do diskuze okamžitě zatáhl vítače jako klasickí nicka, co řeší svoje komplexy na diskuzních forech. Umím si tě představit na novinkách/aeronetu apod. Prostě typický blbec dneška, který je ale neškodný, bude jenom nadávat, nadávat, ale stejně nic neudělá. Absolutně jsem se neodchýlil od diskuze. Pořád řešíme, co jsi sám nakousl. Tak prosím, sleduj diskuzi pořádně. Jinak jsi prostě typický zmasírovaný produkt dneška. Prostě černobíle myšlení. Vítači, Zlá EU, Zlý západ. Nuda. Vždyť vás je v každé diskuzi x. 

• Whoossain

Já si myslim, že máš problémy s komunikací a když se setkáš s názorem, kterej odporuje tvýmu přesvědčení, tak jako nejlepší reakci volíš tu nejjednodušší formu odpovědi - útoky ad hominem a odbíhání od tématu. 

• iSpirit

už jsme zase u vítačů. Ach bože. Tak dám příklad. Myslím jsi o tobě, že jsi blbec, ale jsi neškodný. 

• Whoossain

Tak to si dovolim nesouhlasit. Třeba takový vítači jsou blbci do jednoho. A škody už nadělali, že to ani spočítat nejde...

• iSpirit

naopak ti jsou většinou neškodní. 

• Whoossain

Zlo jsou především blbci...

• Whoossain

Co je na tom nesmyslnýho? To, že se na vývoji podobnejch her aktivně podílí Pentagon & co. je stejně známá věc jako fakt, že tyhle hry slouží jako náborovej nástroj armády už hezkou řádku let. Někdy je to míň okatý, někdy víc. Tady to je tak očividný až to mlátí dveřma. Mimochodem, když jsme u CoD - bývalý producent a scénárista série Dave Anthony má hodně blízko k US DoD nebo Atlantic Council...

• iSpirit

trollíku, propaganda se jedině rozpadá Rusku a Putinovi. Nikdo soudný nepotřebuje propagandu, aby si uvědomil, že Rus je od nepaměti zlo. 

• Derp_1337

Ty tvoje narážky jsou nesmyslné. Tady prostě jde jenom o prachy. Kdyby jsi byl vývojář, tak taky by ses řídil podle publika (tržeb).

Pokud tvoje hra má největší tržby v USA, tak prostě hráčům budeš muset vyjít vstříct a dát tam nějakého nepřítele, jehož motivace budou běžní američané schopni pochopit.

• Derp_1337

Poslední dobou jsem si říkal: "Proboha, co nám posledních pár let Infinity Ward předhazuje za brak? S takovou nám už chybí jenom restart série!" A hele, je to tady!

Je vidět, že scénaristům už fakt docházejí, když poslední Black Ops 4 už ani neměl kampaň a teď přicházejí s "restartem" série.

• PCMR

No jo, když se rozpadá propaganda v reálném světě, tak to aspoň zkoušet v tom digitálním. Opakovat lži kde to jen jde. Je to fakt zoufalost. Už se těším na BBC dokument o Skripalech. To bude určitě kvalita - od renomovaného média "s tradicí".

• Coffin.Corner

Nejvíc se mi líbí ta Priceova superschopnost udržet na klobouku noktovizor :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit