Na podzim se vrátí rebootované Call of Duty: Modern Warfare
-
Paradne novinky, paradne zabery, ingame zabery.
Jedine co tomu chyba je battleroyale a dufam ze tam bude. Ked uz to velke zjednotenie, bolo by to prospesne hlavne pre battleroyale, na pc je vzdy ovela menej hracov online. Bolo by to paradne, militaristicky pocit z hry, pomalsie, menej farebne, temnejsie, nocne videnie, pocasie, popularne mapy z mw serie.
Dufam ze to spravia rozumne a crossplatform bude fungovat stylom, ze na konzolach bude mozne pripojit klavesnicu a mys. A hra bude automaticky davat hracov dokopy v zavislosti s akym ovladacom hraju.
Takze kto ma chut na gamepad na gauci, zahra si tak a kto na sutaznejsi styl hry s co najlepsim a najostrejsim aimom, zahra si s mysou
-
Urcite nie
-
Vsak to je ok ne ? Kozmeticke hluposti. Nepotrebujes, netrapi ta to, nekupis.
Ak tam boli mapy, tak to zbytocne rozdelovalo komunitu a matchmaking medzi tych co maju season pass a ti co ho nemaju.
Toto cod ma byt o velkom zjednoteni co je paradna sprava a dufam ze to tak aj bude a ne len kecy
-
Takže na PC to bude len na Battlenetu jo? Nevyjde to inde neskôr napr. na Steamu co?
-
ale jo, kdy naposledy vyšla pořádná SP FPS? A jaká jiná pořádná má vyjít? Toto si asi zahraji, kvůli kampani. Podobně jako všechny modern military hry, filmy, seriály, knížky atd. to bude nacpané tupou gumáckou propagandou a budou podstrkávány ty správné názory, ale to bude třeba holt ignorovat a jen si užít akci.
Když jsem se koukal na čínský Zhan lang, taky jsem moc neřešil propagandu a jen si užíval akci.
Radikální islamáci a fiktivní ruští nacionalisti, to je takové vždy vděčné téma, když nechcete nikoho moc urazit, ale je třeba si do něčeho zastřílet. Každopádně na to mám překvapivě dost chuť.
Jsem zvědav, jestli se to s dalšími modern warfare díly zase změní v celosvětový konflikt WWIII jako u původní MW trilogie, nebo na to pujdou nějak jinak a originálněji...
-
Zlí Rusové bombardujou hodné Bílé Přílby. To je všechno, co jsem potřeboval vidět. Jakou částkou se na vývoji podílí Pentagon? 😂
-
To je hezké, že nebude season pass. Ale tak nějak mi to zavání mikrotransakcemi.