Přejít na výpis diskuzí
Na Torment se vybralo 3,6 milionů, zapojí se i Chris Avellone
4.4.2013 | Ladislav Loukota
108 příspěvků
-
Mám na to přispět?
-
-
Tak maj to tam: http://tinypic.com/view.php?pic=245ndap&s=6
-
Prispej tak, ze si tu hru pak koupis. Kickstarter je fakt genialni zpusob, jak z lidi vytahnout prachy :))
-
-
A kdo tě nutí jim svoje peníze posílat? Hlavně z hráčů nedělejte nesvéprávný idioty, pane Corec.
-
A můžeš mi vysvětlit, v čem spočívá vytahování peněz Kickstarterem; když v konečném důsledku je rozdíl jen ten, že je to levnější, než si kupovat až hotový produkt? :)
-
-
Plus platis lidi kteri na tom opravdu delaji, ne producenty, prodejce a spoustu dalsich kteri se na tom prizivi a tu cenu brutalne zvednou.
-
-
-
+ kolik plusek, tolik usd. Deadline zítra do 20:00. Výplata bude až 20. tak ať mi zůstanou nějaky prachy na žrádlo. :)
-
-
Tam budes mit zitra 1k +
-
-
fanda ve me rika ROZHODNE! ale uprimne, bavi te RPG? a jaky presne? jestli ne nebo maximalne jen diablo, tak ti tohle moc nerekne. a chtelo by to vstupovat do toho pomaloucku polehoucku.
-
-
Já na to chtěl přispět, jak to začalo, ale nějak sem se k tomu nemohl dokopat. 14 dní zpátky sem dohrál Planetscape, teď hraju Icewind dale, takže asi tak.
-
-
pokud te planescape bavil tak do toho. bude to ale min dungeonovity, nez icewind dale.
zalezi proste na tom, jak moc te bavil planescape.
-
-
-
Nemusíš, stejně si to vydání stáhnem z torrentu*16*
-
-
Mohl by mi autor vysvětlit, co má znamenat patvar a snad slovo "feedbackovat"? To je něco jako volantovat a kamerovat?
-
-
Každej správnej angličtinář ví, že překlad zní "zpětné nasycení" vy žabaři.
-
-
a správnej angličtinář s technickým vzděláním ví zpětné nasycení je pouze positive feedback, zatímco negative feedback je zpětné nedosycení?
-
-
Ale kdepak, stále jde o nasycení - obsah sám ale za moc nestojí... Takovej hrnec leča. *11*
-
-
-
Je to sice patvar, ale vzhledem k tomu, že v češtině by se to muselo okecávat frází "poskytovat zpětnou vazbu", je to patvar celkem pochopitelnej:).
-
-
Tak mohli bychom "zpětnovazebničit"... ::píská si a k výtvoru se nehlásí::
-
Za dávných časů, kdy feedback nikdo neznal, jsme pro to měli jiné cizí sloveso, reagovat. A všichni ho měli rádi...
-
-
"Reagovat" ovšem nemá přesně odpovídající význam. Jeho reakce může spočívat třeba v tom, že odejde na pivo, což má k poskytování zpětný vazby dost daleko.
-
-
:-) Jestli Avellone na směr, jakým se hra bude ubírat, zareaguje tím, že se pořádně ožere, tak je to zpětná vazba takovýho průseru, že větší už snad ani být nemůže.
-
-
Šlo mi o to, že "reagovat" je výrazně obecnější pojem než "poskytovat zpětnou vazbu" a rpzhodně to není synonymum.
-
-
-
Feedback doslova není reagovat, stejně jako challenger doslova není vyzyvatel. Každý to feedbackování pochopil, tak nač se rozčilovat? Zrovna od čtenářů Games nečekám, že by je z míry vyvedly rozumně použitá cizí slovíčka.
-
-
Mno tak "feedbeckovat" mi ale přijde jako už docela extrém.
Domnívám se, že je to překlad téhle věty: "review and provide feedback on all creative elements of the game, including the story, characters, and gameplay areas".
*5* Nevidím důvod, proč tahle větička nemohla být přeložena hezkými a "normálními" výrazy.
Teď už to tam není? *15* Nyní to vypadá ještě divněji *15* *2* -
Mě to nerozčiluje vůbec, to abychom si rozuměli. Jen že je to aktuální trend, tak jsem měl chuť napsat, co nám ke štěstí stačilo kdysi.
-
-
-
-
mno patvar.. pokud víme co znamená feedback, je to pro nás stručné vystižení faktu. Takže bude dělat něco ve stylu: "Jo, tohle je dobrej nápad." "Hmm, a zvážili jste tohle:?" "Ne, tohle je píčovina, běž domů a zavolej mamince že porodila kreténa.."
Jinak taky nemám rád komolení češtiny, ale tohle mě rozhodně nadzvedne méně než ono známe "omlékuješ". *1*
-
-
Herdek, že se studia rovnou nespojí. Navzájem si půjčují vývojáře na všechny svoje Kickstarter projekty. Viva la Obsidian inXile *1*
-
-
A studia maji par kilometru od sebe. :-P
-
My vidime vo videach len hlavnych predstavitelov tychto vyvojarskych studii, no pracuje tam podstatne viac ludi nez len Fargo / Avellone a ti su skratka zvyknuti jeden na druheho, navzajom sa poznaju atd., tak naco miesat 2 studia dokopy?
Mensie vyvojarske tymi su mnohokrat lepsie nez velke teamy zlozene zo stoviek ludi, pretoze v takom "komornejsom" prostredi lepsie prebieha medzi clenmi tymu komunikacia.
Podla mna je prijemne vidiet, ze sa obom studiam dari a i to ako si navzajom medzi sebou pomahaju :). -
a ještě sdílejí technologie
však to taky někdo pojmenoval Black Xile *1*
-
-
http://i.imgur.com/NEhT5vx.jpg
-
Screenshot v pohybu
-
-
*8* *14*
-
-
boží! jen doufám, že se tam nějak všichni nepoperou a nebude z toho kočkopes... no ale času na to mají dost, aby se sladili ve společný vizi. to bude smažba zas :)
-
project ethernity a novej torment ... doufam, že alespoň jedno bude tak dobre jak baldurs gate
-
Mitsoda, Avellone... Tohle bude skvost. Až tohle dohraju, tak můžu chcípnout.
-
-
az toto dohrajem, budem cakat torment trojku *1*
-
-
Ta až pak. *1*
-
-
-
Och! to je potěšující zpráva po ránu! A já už přestal věřit v zázraky a dobrotu světa. *15* Není mi ani pětadvacet, takže nejsem veteránským konzumentem herního průmyslu, ale OPRAVDU jsem se nejvíce bavil při hraní Baldurů, Ajsvinddejlů, Falloutů, Tormentů i Arcana: Of Steamworks and Magick Obscura. Nad PnPlike klasiku zkrátka nic nemá. Baldura enhanced edition jsem dohrál po Vánocích a teď opět pařím Fallouta, tentokrát s novými patchi i mody. Sem s tím, narvěte to do mě! *14*
-
-
Máme teď fakt důvod k optimismu, čeká nás v následujících měsících a letech takové období renesance RPG, jak jsme je znali dříve... Už jsem málem nedoufal, že se toho někdy dočkám. :)
btw. jestli má někdo ještě nějaké D&D resty... http://www.gog.com/promo/hasbro_stacking_weekend_promo_050413 -
-
Holy Sh*t!!! To házím do bleskovek.
-
-
-
Jen pro zajímavost by mě zajímalo, jak by vypadal Torment, kdyby vybrali jen onich 900,000$. Jestli by to nebyla lepší, byť komornější a skromnější verze. Ale zase na druhou stranu mají víc možností, můžou se vracet, předělávat, pilovat. Zároveň mají víc možností něco zmršit. Víc peněz a lidí se nemusí rovnat větší a lepší hra... Ale pořád se těším :-)
-
-
Za 900.000 by to bolo podstatne kratsie, pribeh, postavy by neboli tak prepracovane, menej prostredi. Za menej peňazí, menej muziky.
-
-
Ešte by som podotkol, že ani 4 mio nie je nejaká sláva, milión padne len na veciach do špeciálnych edícií, niečo zožerie aj KS, niečo zožerie aj paypal. Veľké AAA hry majú rozpočty 40 mio dolárov a viac, len pre porovnanie.
-
-
Nojo, ale taky na uplně jinak vypadající hry + reklamu.
-
-
-
Vypadal by úplně stejně, ale teď si můžou do kanceláří koupit stolní fotbálky a kulečníky.
-