Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    ... a taky nadesignuje a napise celou jednu postavu. ja osobne doufam, ze daji 3.75M stretch. pak uz bude vsechno pekne peachy.
    • 4m daju uplne v pohode, tych 4,5 je uz ale skor otaznych. No napr Project Eternity vybralo v posledny den 600k takze sanca tu vzdy je :) je vidiet ze sa inXile velmi snazi spravit tieto posledne hodiny co najzaujimavejsie.
    • Mozna uz vybrali, na kickstarteru nejsou videt prispevky PayPalem. Osobne mi staci tech 3.5M, bez Chrise by to nebylo ono ;)
      • Black_Hand
        paypal ma garantovanych 67k (k 1.4.), osobne bych cekal ze to bude porad pod 100k. rekneme tak 75k.
  • ucho
    tak 4,25 je tam, ale 250k za 83 minut už asi nedají :)
    • Třeba se do toho bude počítat i těch 300k, co tam mají přidat.
      • ucho
        nebude
        • Ještě není započtený PayPal a na něj se ještě může normálně přispívat, takže je ještě možnost že to bude i nad 4,5M :)
      • Drakens
        Jakých 300K ? Kde si to našel?:)
  • Nějak mi uniká důvod tohohle pozdvižení. Planescape Torment byl unikátní příběhem a ne herními mechanismy. Jakkoliv na něj příběhově navazovat by podle mě byla prasárna, navíc to stejně nemůžou udělat kvůli licenci. Takže proč se to vlastně jmenuje "Torment" (kromě toho, aby se to líp prodávalo) a proč jsou z toho všichni tak na větvi?
    • Black_Hand
      to je jenom kvuli tomu, ze si prectes jenom nazev, popripade jen drobky a z toho si delas zavery. zkus si pustit videa, precist updaty. pak pochopis o co jim jde.
    • Protože stejně kvalitní příběh se dá udělat i bez navazování či stejného settingu? (a ne, nenavazuje a nemá stejný setting) A o tom by ta hra měla být, ne o mechanismech. Na větvi jsou z toho lidi kvůli přítomnosti lidí z původního týmu Planescape: Torment a slíbení podobného zážitku (příběhově).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit