Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jezis vy ste nekteri chudaci, knize zasisla nejakou blbost a vy to po nem budete opakovat. Pokud nevlezli nekam pres nejakej plot nebo tak neco tak je to tak extremne prehnane. Rekove by meli celou slavnou armadu rozpustit, nemaj prasule a na jednoho obyvatele maji jednu z nejvetsich armad na svete. A jeste budou sikanovat turisty. A i kdyby to byli spijoni, tak pochybuju ze by timto zpusobem bylo dneska mozne ziskat nejake nove informace, nebo informace nejakeho vyznamu.
  • Český Mír si pozrite, a to boli len na území štátu a nevykonávali diverznú činnosť.
    Kníže je masový vrah, aj naň sa varí voda.
  • A Schvarcwhateverberk by uz mel konecne umrit !! Cokoli ten hnusny dedek vypusti z huby je do nebe volajici ****vina...
    • deridon
      spící dědek to je.. ale to jak o nich řekl, že jsou idioti, to měl každopádně pravdu a docela dost se vývojářů zastává
      • Spí jen když se probírají nedůležité záležitosti xD
  • Spionaz .. kua nemuzu se to mu prestat smat .. Vzdyt rekove uz maji armadu pouze k jedne veci ... ABY JIM JEJiCH VLASTNI LID NEVYVRAZDIL ZKORUMPOVANY SENAT ....
    • Až na to, že Řekové žadný senát nemají, ale jinak dobrej pokus...
    • A co na to tvůj lékař?
    • Na to je policie.
  • Som Slovák, ale ešte som nebol fotiť vojenské objekty na Ukrajine či v Maďarsku, žeby som nebol vývojár hier? KKS *8*
    • Já vývojář nejsem a mám vyfocených tolik věcí... to je to samé jako kdyby sis vyfotil letadlo na DNU NATO v Ostravě a hned tě tam sebrali za špionáž. Celé je to fraška.
      • Pokud by jsi byl cizinec tak by mohli. Armáda je na tohle hodně citlivá a myslím že to každému musí dojít, že natáčet vojensky majetek v cizí zemi nebude úplně ok.
        Běž si to zkusit třeba do ruska, imho se ani nikdo nedozví kam si zmizel.
        • Ellendway
          Rusko ≠ Řecko...
          • Nemecko = Farancúzko *3*
  • Tak Blesk už proflákl jména - http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/181467/cesi-28-a-33-obvineni-v-recku-ze-spionaze-hrozi-jim-20-let-za-mrizemi.html
  • Podle zpravodajců Rádia žurnál nejde v první řadě tak o ty dva kluky, jako o místního starostu. S kterým se už před dvěma roky řešil nějaký problém a tohle bylo pro něj přesně přihřátí polívčičky, které potřeboval. Nejde to tolik o špionáž (pravda porušili nařízení) jako spíš o politiku a o tom, že řekové jsou šmejdi.

Vůbec nechápu, proč si takovej malej státeček vůbec vydržuje mohutnou armádu, když je v hluboký recesy.
    • "Kdo není ochotný živit armádu svou, bude živit cizí." Doporučím ti pár věcí k nastudování - státní suverenita a bezpečnost, závazky vůči NATO. K tomu si otevři atlas a podívej se, kde Řecko leží. Na východ nepřítel Turecko, na jihu muslimové. Už to trochu chápeš proč někdo chce a musí mít armádu?
      • meleš nesmysli. Vždyt Řecko a Irosko živili ostatní státy. Ve chvíli, kdy by se ti zhroutil systém, kdyby do Řecka nešly žádný peníze, armáda by byla to poslední. Já nemám co studovat, učil jsem se historii. Když tu chceš machrovat, zkus si sám nejdřív něco od Remarqua, at víš, jak vypadá systém, kdy bochník chleba stojí 1000 marek ;-)
        • Krom té "historie" ses měl věnovat nějaký ten čas i jazyku českému. Nepsal bys pak jak troglodyt...
    • je v hluboky recesi..........ale prekvepuje me , ze CR ktera je soucasti NATo jakozto i Recko, tim padem jsme spojenci musi resit takovy kraviny.
      • Omyl č 1. všichni v NATO jsou velcí kamarádi - nejsou. Omyl č 2. občan země X musí nutně provádět výzvědnou činnost pro svou zemi X - nikoli, může být placen třetí stranou.
  • Trol.diskuzni
    A prodejní čísla Army 3 budou veliká! Že jim to všechno žerete, vždyť je to domluvený... *7*
    • Myslíš? Zezačátku jsem si to asi taky trochu myslel, ale když se o to začal zajímat aj ministr zahraničí, Řeckej prokurátor..to by byla dost drahá pr*el.
    • MoravaGeorge
      O jooo... to nám mělo dojít... v Bi tahali sirky o to kdo se nechá zavřít v Řecku, ne moment, tak to nebylo... Řekové jim určitě přestavěli celu na 4 hvězdičkový pokoj... ne to to taky... mám to, Řecko je další fiktivní země, jen zkrátka v rámci pr se nám snaží namluvit, že tam někde je stát o kterém nikdo neslyšel. Jo tak nějak to bue *5* (sarkasmus)
      • trolo
        to nebol sarkazmus ani nahodou
      • Dík za ten "sarkasmus sign", už jsem myslel, že to myslíš vážně (sarkasmus)
        • . (sarkasmus)
      • Trol.diskuzni
        Cool story, bro. *5*
    • Robotron3
      Á malý mozeček se ozval... Teď je to snad každému jasné...
      • Trol.diskuzni
        Počkej, tebe a tvé přemoudřelé kolegy přece vůbec nezajímám, ni? *5*
        • Robotron3
          Já bych provedl výměnu, kluky z BI za Trola.diskuzniho.
          • Magister_Peditum
            To tak moc nemáš rád chudáky Řeky? *15*
          • další sociální případ s invalidním důchodem pro řeckou ekonomiku
          • Trol.diskuzni
            Toť poutavá demokratická myšlenka hodná 21. st... *3*
  • Grecko nam za poslednych par rokov ukazalo aky su tam labilny ludia, mna by tam teda nikto nedostal.
  • Myslím, že tamní úřady by se měli starat o úplně jiné věci, než že si tam pár turistů vyfotí nějakou vojenskou techniku.
    • A o co by se tam bezpečností složky měli starat? O státní rozpočet? Hlupáku. Pro tebe turista, pro jiné špion. Nebuď naiva. Zkrátka fotili v zakáné zóně a basta, šáteček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit