Přejít na výpis diskuzí
Načančaný bitevní trailer k War Thunder
30.8.2013 | Aleš Smutný
132 příspěvků
-
těším se....ale v trajleru jsem viděl lodě, ty ne?
-
Nemají nic zázračného? Zkoušel jsi hrát low lvl SSSR? :-D
Tam mám rekord asi 16:0 při hraní za rezervy. -
pokud tě hra nebaví již na nižších týrech, nevím proč předpokládáš, že na těch vyšších tě bavit začne....
-
hra tanků a ůetadel byla k vidění na gamesconu a měla by být dostupná už při vydání PS4 takže pár měsíců ?
-
možná to nebude tím aby se to natahovalo, ale aby byl dostatek hráčů pro všechny ranky a né aby byla mapa plná jen migů-15
jinak já nemám problém hrát lvl16 bez premiového účtu, člověk nejvíce prodělává na opravách letadel, takže nenechat automaticky opravovat letadla, ale střídat všechny národy a nechat letadla opravit automaticky,
letadla na nízkém ranku za němce, není to žádná sláva, ale ani ostatní nemají na podobném ranku nic zázračného
řekl bych že to je jen o přístupu
WT není zázračná hra, ale je to jediná hra svého druhu která poskytne zdarma výborný zažitek z bitev v HB nebo sadomaso hru AB + FBR pro opravdové piloty -
pěkné, ale ve společné bitvy tankú, letadel a lodí neuvěřím, dokud si to skutečně nebudu moc zahrát. Tohle je jako prodávat jablka, které vyrostou teprve za tři roky a nikdo neví zda budou kyselá či sladká. Já vím, jsem skeptický a možná že zbytečně...ale vyvážit herní mechaniku bude náročné a taktéž se obávám toho, že s rozsáhlostí bitev, map a množstvím hráčú, pújde framerejt k nule a ping do nebeských výšin.....rychlost hry, která je vidět v první části traileru by pak mohla být tou reálnou
-
1.-3. rank dáš hned, ale od 4. se to rapidně zpomaluje až se z toho někde kolem 6.-8. levelu stává opravdu neuvěřitelný grind a je to evidentně dělané tak, aby sis koupil premiové letadlo a premium účet a talisman (člověk, kterej si tohle koupí dostává 8x víc expů než ostatní).
-
Trailer byl podobnej Cyberpunku 2077 i když je to trochu jinej žánr :)
-
Osobně jsem včera WT odinstaloval, protože ten grind na vyšších tierech je opravdu neuvěřitelnej, bez premium účtu a premiových letadel to je na stovky matchů dostat se na vyšší rank.
Jinak hrál jsem jen AB, Británii jsem dostal na Tier 7, Rusko na tier 12 a přestože jsem v 99% byl na 1.-3. místě tak to prostě trvá neuvěřitelně dlouho.
A co teprve takoví Němci? Je všeobecně známo, že jejich letadla jsou až do BF 109 uplně na hovno, takže 1.-6. rank opravdu grindíte jak debyl a s těma jejich po***** letadlama člověk nic nenahraje.
Kdyby se potřebné expy mezi tierama zmenšily na polovinu, tak možná potom by to bylo OK, ale takhle fakt ne.
A argument že "to vydrží stovky hodin", to je co za píčowinu? To jakože když dosáhnu vyššího tieru rychlejc, že mi to nevydrží nebo co? Přestanu hrát? Takhle to uměle natahovat to je fakt na howno. -
Ale není zcela kompletní, pár věcí ještě chybí:)
-
Cože? Za tejden? Když se ti daří tak to dáš za 4-5 bitev..
-
Jo *4* žádná dělší hra mě zrovna nenapadla...
-
Kompletní? Aha... Teďka sem to četl, že se právě chystá kompletní lokalizace. Holt starý info.
-
zajímavé že když vyjde takovej trailer od WG na WoT nebo WoWp tak to nikomu nevadí *1*
jinak druhej članék o WT, že by si games vzalo k srdci komentáře čtenářů ? -
ved ceska lokalizacia tam uz davno je.
-
Ale na tomto principu fungují všechny tyto hry na principu odemykání:) Bohužel nebo bohudík nevím. Ale pakliže ti nevyhovuje tento styl, tak nemůžeš tyto hry ani hrát, protože vždycky budeš nudit. Mimochodem za bitvu v SC mám od 50k do 115k za bitvu, takže 4 miliony je tak za týden létání (40-100 bitev)
-
To jsi tomu dal. Teď se na tebe vrhne zdejší antiSkyrim úderka onanistů.
-
Star Conflict mě bavil hodně, hrál se skvěle a dostal jsem se daleko. Jenže pak už tam byly nové lodě za několik miliónů a vždy jste museli koupit tu předchozí + vylepšení aby se s ní dalo lítat, takže jsem zase na nule a musím hrát opět dokola dokud neudělám několik miliónů furt dál a dál = nehratelné v pozdějších fázích hry...
-
Tak tenhle trailer by mohl být začátek konce těch blbostí od Wargamingu *1*
-
Fúúúha, tak oni sa s tým trailerom riadne vyhrali :) je fakt parádny , klobúk dole. Aj hra je tiež švanda.