Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Já si nestěžuju že je hra dlouhá ale zdlouhavá, což jí dělá nudnou. Skyrim taky vydržel na stovky hodin a zdlouhavej mi nepřišel...
  • Veskoslav
    A kolik jsi za ten týden nahrál bitev? A Star Conflict nehratelný? Ale kdeže, to musíš totiž občas něco sestřelit, vyvíjet a nesmíš čekat, že všechno budeš mít za 3 dny otevřené.
  • Nedá se zavděčit všem :) ...pořád se navíc zapomíná že je to pořád ještě beta a updaty co tu hru poměrně zásadně mění vychází dost často...
  • Pokud Ti trvalo dosáhnout 3. levelu s jednou frakcí týden, tak to jsi musel hrát podle hrubého odhadu tak 1-2 bitvy za den jinak si to nedokážu vysvětlit. Protože těch prvních pár lvl jsem osobně udělal velmi rychle a to jsem nelítal jen za jeden národ....
  • V dnešní době, kdy si hráčská komunita stěžuje, že dnešní hry mají strašně krátkou herní dobu, se objeví někdo, kdo si stěžuje, že ta hra vydrží na stovky hodin zábavy :D
  • God-of-War
    Dáme fight, jo? Cejtíš se na to? *1* A prej se chystá kompletní lokalizace. Nějaký rumours *1* .
  • MidnighT91
    Ta hra je dobrá, má perfektní atmosféru, krásnou grafiku atd. Je ale tak neuvěřitelně zdlouhavá že je to pro mě nehratelné, za tejden jsem se dostal u británie na třetí level a to je strašná nuda. Nebudu to hrát 10 let abych si u jedné frakce odemčel letadlo co chci, to si radši zahraju Sturmovika, ale jinak je to krásná hra.

Ze stejného důvodu jsem přestal hrát Star Conflict ačkoli mě to bavilo, tak později už to bylo nehratelné, pokud si nezaplatíte nejakej bonus... To je ale ostatně problém všech ftp her...
  • To bude přesně naopak !! :))
  • God-of-War
    Aneb sestřel si svého PC hráče *5*
  • Ano!
  • budou moct hrat konzolisti a pc hraci dohromady ?
  • God-of-War
    Luxus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit