Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele lidi na youtubu jsou videa z updatu 1.37 ale ja mam jenom 1.35 a nevim kde to mam stahnout.
  • Pokud ti jde jen o to mit nejlepši letadla tak to teda nehraj ja mam tepr 10 lvl na němcich na ostatnich sem niž ale nejvic mě bavi litat z rusama kde sice mam lvl5 ale nemam tam viši letadlo jak jedničku a mužu ti řict že sestřelovat dvojky trojky s jedničkou mě bavi celkem dost :D
  • Ať je to tak či onak, kdo si chcete hru vyzkoušet, můžete se zaregistrovat přes tento odkaz:
    http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_8413715
    Dá vám to 50 orlíků do začátku navíc.
  • Jack1947
    Warthunder nebo - World of warplanes zacina to byt az moc , podobne , mimoto silne pochybuji, ze bych uz kvuli tomuhle, zapojoval Joystick i kdyz zase kdovi.
  • musim říct že dost dobrý, letadla se v tom realistic módu chovají dost uvěřitelně a na úplně nejvyšší detaily to vypadá fakt nádherně a jede pořád okolo 50fps
  • Ta hra je vymakaná až do těch nejmenších detailů poškození různých částí atd. těd paříme s kámošem a je to fakt užasné i mapy jsou dost detailní osvětlení a dokonce i noční lety. A to všechno zadarmo takže doporučuju! Je tam i mod pro starší grafické karty takže se nebojte to skusit kámoš na kompu s integrovanou grafikou 40 fps v pohodě.
  • Tak si neco trefil - stromy ...
  • zacni letat historicaly... v arkade to leze pomalu a jeste kdyz mas jen 4 sestrely za hru... se nediv...
  • No to jo, ale já se třeba už měsíc nemůžu posunout, vracím se třeba se čtyřmi samostatnými sestřely a nějakými ve spoluúčasti a stejně progress bar leze hrozně pomalu. Zlaté orly žádné nemám.
  • i dnes se najdou lide co dusevne nezvladaji dalsi osu navic...
  • ta hra je otevrena uz od vanoc... jsou lide co maji vsechny narody na 20
  • Je to dobrá pařba. Jen mě štve, že se mi nedaří nastavit freetrack.
  • Ta hra je hrozna, prostřilet se na slušný éra je nakonec šíleně zdloouhavý. Už mě to ňák přestává bavit, takže čučím jak tu každej lítá Corsairy a Bf 109G. To hrajete lidi 24 hodin denně ? Já jsem zatím zjistil že slušná mašina je LaGG-3, kvůli 20mm kanonu a rychlopalným kulometům. A už se těším na Spitfire.
  • Hanzales
    Já no, tak určitě *5* A to, co je absolutně skvělé a dokonalé pro tebe, může být zase pro změnu absolutně hrozné pro mně. I když to pro tebe ze mně udělá absolutního idiota. But here all right and a lot of fun with WOT *2* A nezapomeň mně objet za tu angličtinu ;o]
  • Hanzales
    tomocz> Díky moc, jakákoli rada od sebezkušenějšího hráče přijde vždycky vhod. Brity koukám taky někdo doporučoval, snad dotáhnu do desítky aspoň dvě země, abych si mohl najít svého favorita, alespoň mám trošku představu, kam se specializovat, no :)
  • WT fanboy 101 ... WoWP je na 3.14ču WT je lepčí !!

Ze jedno je uber hrozne a druhe je len hrozne to uz vynechame.
  • Já se tak nemůžu dočkat těch lodí... *14* *14*
  • to s 6 lidma byla omezena akce do 20. srpna, to jsem prosvihnul... *4*
  • joystick jen do FRB(tam je myš..klavesnice handicap) ...v Arcada a HB vyhoda mouse aim ( rychlejší)
  • No nevim, za nemce jsem pred 2 dny dal s BF109 F4 11 sestrelu, nez me sundali. Za chvili stejne skoncila hra, takze vysledne skore 1-12. Nemci maji ultimatni 109 verze F4 od noveho patche kdy jim pridali moznost podvesit dalsi 2 20mm kanony. Pravda je, ze zacatky jsou slabe, protoze je to samy ital s mizernou kadenci, ale to se musi pretrpet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit