Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nový fun trailer/film

http://www.youtube.com/watch?v=U01IPgYUQ-o
  • ze zacatku nic jinaciho nez ovladani mysi nedavej - mel bys mit dvouplosnik a ten ma manevrovatelnost paradni, pokud se za nekoho dostanes a snizis rychlost, tak nema sanci te setrast
  • Hanzales
    Jo no, lol, lol, je pravda že jsem do té arkádové části nestrčil ani nos a hru hodnotím jen z pohledu HB, ale tak stále od tebe čekám na jinou alternativu podobného ražení, která je podle tebe na tom líp. Podle všeho to ale baví nejvíc lidí a pro začínající letce je to dobrý začátek. A z ohlasů nejen zde jsem nabyl dojmu, že se právě všem líbí hlavě War Thunder a ten počin od WarGamingu jde spíše bokem. I v diskuzi o World of Planes se řešil snad jen War Thunder ;o) Pokud na ten World of Planes zrovna nelítaly spíše negativní ohlasy (i s argumenty)
  • uz to taky stahuju, jsem zvedavy jake to je treba v porovnani s IL2 Sturmovik, kazdopadne uz oprasuju joystick :)
  • BF109 není "boom n zoom" ale typickej E-stíhač. Mezi "boom n zoom" patří F4U nebo FW 190. Rozdíly tu jsou sice jen minimální ale na styl lítání to má vliv.
  • Hanzales
    Kurňna tak já mám asi jasno, hurá na BF-109 a na USA se asi vyprdnu a k té P51 se probojuju až časem. S tím BF-109 se mi lítalo právě hodně dobře i v tom Wings of Prey, tak je to pro mně asi jasný.
  • Keyz
    Není to žádná sranda. Co jsem to zkusil tak jsem sice na klávesnice byl schopen sestřelit nepřátelé ale když se za mně někdo pověsil bylo těžké zdrhnout. Chce to znát manévry a co dané letadlo zvládne.
    I když jednou jsem se se snažil manévrovat nízko země a ten blbec naboural :) Náhoda ale byla to sranda.
  • kvalitny arkadovy zazitek... :D lol
  • smejki
    doplň si vzdělání. http://www.youtube.com/watch?v=NFv1LZDQGuc
  • Jo, Němci jsou the best. Mám teďka konečně Bf 109 G-6, v čumáku je 30 mm MK 108, nad čumákem 2x 13 mm MG 131 a pod křídly 30 mm R5 *16* . Při "Boom n' Zoom" jde nepřátelské letadlo do kytek během pár sekund.
  • Dneska na to pujdu, dik *5*
  • Kdo jeste nezkusil, nevahejte *3* Pri registraci pres tenhle link dostanete 50 GE (bonusova mena) do zacatku navic http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_2603447 ... Spolu s tutorialem a zlatejma bitvama co budou v nedeli se z toho uz da nashromazdit na nejaky hezky premiovy letadlo na zacatek :)
  • Přesně tak, já mám naopak němce a jejich BF109 nejraději. Je to skvěllý "Boom n' Zoom" stíhač a s jeho kanóny "Mg 151"- 20mm nabité HEI nábojovými pásy nebudete mít problém dostat žádného stíhače. S bombrdéry už je to horší, na ně se víc hodí APHE.
    Hlavní výhody tohoto letadla jsou: Akcelerace, Stoupavost, E-vlastnosti - akcelerace ve vodorovném a střemhlavém letu, dlouhodobě udržitelná stoupavost + "energo" vlastnosti, tedy schopnost krátkodobě držet vyšší rychlost nabytou střemhlavým letem, držet tuto rychlost ve svíčce, atd.
    S obratností (nebolí schopností, při co možná největším rozsahu rychlostí, provádět co možná nejostřejší manévry za použití všech třech ovládacích prvků - křidélka, směrovka, výškovka) už je to horší. V žádném případěn nezkoušejte v nízké rychlosti utočit v ploché zatáčce Spitfire. I s dostatečnou rychostí je to dost často problém.
  • Hanzales
    Díky moc za radu, teď budu mít konečně volno, takže budu moct pařit déle, než jen 2-3 hodky večer a určitě se do toho ponořím více a zkusím létat i za jiné země. Zatím jedu jen to USA. V tom prvním tieru se mi létalo právě že taky nejlíp. Jinak ani tak nemám problém s manévrováním, mířením, či s tím udržet se šikovnému pilotovi dlouho za zadkem, spíše pohořím čistě takticky, kdy i s nabranou výškou udělám nějakou koninu a značně ztratím výhodu a pak už mně nějací dva zkušení protivníci sundají jak balónek na pouti :)
  • Unfér? Co je s tebou, "do assu"? Co je zas tohle za slova
  • Jestli můžu poradit, zkus lítat za rusáky, podle mě mají nejsilnější letadla. mám u rusáku 10lvl a nejraději lítám v 1. tieru, s 3x záloha + 1x chaika + 1x žukovskyj. Je to bomba, tyhle dvouplošňáky mají z těch všech záloh nejrychlejší kadenci a jeden zásobník ti vydrží třeba i 4 sestřely (když už to umíš) :-D je to bomba hra ;-)
  • Tak to asi lítáš špatně, němci maji bezkonkurenčně nejlepší "Boom n' Zoom" stíhačky z celé hry, obzvlášť BF109-f4 ... schopnej hráč by mohl zvládnout vystřílet s tím libovolnej počet nepřátel na stejným i vyšším tieru, zatímco neschopa s tím nesestřelí nic. Pokud seš spíš hráč typu vlítnu do roje a budu střílet, tak ti doporučím Brity nebo Japonce
  • cr8gg
    to nehraj teda :)... ja si nestezuju, zalitam si, udelal si par akcicek a to ze jsem na 9lvl uz asi 14 dni me nak netrapi :) zaklad je u toho nesedet 24/7 ale dat treba 2-3 bitvy za den
  • cr8gg
    neni pravda :) zalezi na podminakch boje, na situaci a na tom jak premejslis... bud litas do kopky enemy nebo vyckavas jako jak a jdes na ne zezhora nebo kdyz jsou nejzranitelnejsi ..
  • Hanzales
    Tak hlavně že jsi si dal hned plus :) Nějaký podpůrný argument proč je to stejná sra*ka jako hry od Wargamingu by tam byl? nebo jen nicneříkající sdělení? Či jinak, nějaká jiná letecká hra, která nabízí jak kvalitní arkádový zážitek tak i docela komplexní simulační zážitek, o poškození atd nemluvě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit