Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že to máš ty o grindení na max level je tvůj problém ..nekteří hrači hrají hry pro zábavu ne pro to aby měli max lvl ....mám 1700 HB a nejradši lítám Ki 43 II Hayabusa level 2 protože je to vyborný letadlo který je radost letat ....je my líto tvé osobní frustrace. ..ale do toho nás netahej *1*
  • že to máš ty o grindení na max level je tvůj problém ..nekteří hrači hrají hry pro zábavu ne pro to aby měli max lvl ....mám 1700 HB a nejradši lítám Ki 43 II Hayabusa level 2 protože je to vyborný letadlo který je radost letat ...wot se to bohudík nepřibližuje ani v nejmenším..je my líto tvé osobní frustrace. *1* ..ale do toho nás netahej
  • Musi nahrabat 6 lidi do hry a pak neco dostane, ale uz nevim co. Neresil jsem to, protoze osobne do toho 6 lidi nikdy nedostanu a postovani takovych linku si radeji netroufam. Nicmene pro ty lidi co do toho jdou je to vyhodne.
  • Tak corsair pro Bf109 není moc velkej problém. Při střemhlavém letu nahoru si dokáže Bf 109 mnohem déle udržet energii a navíc corsaira v pohodě utočí. Ano spittfire je asi lepší letadlo kromě G-10 a upřímně v HB se jim vyhýbám jak čert kříži. Většinou čekám někde na kraji mapy až všichni sletí dolů. Spittfire má však jednu nevýhodu proti Bf 109 a to tu, že je lehčí. Což znamená, že při jakémkoliv klesání je Bf 109 rychlejší a dá se mu celkem v klidu uletět. Ale uznávám že je mnohem lehčí sestřelit Spittfirem Bfko než naopak.
  • tim jak tu letadla nefungujou na HP ale moduly a konstrukci to obcas, prileti ze clovek ani nevi jak :) mohlo se stat ze na tebe nekdo prilitnul z vysky, mel stesti a sejmul ti s motorem i pilota (doporucuju u posadky davat body do vitality)... vetsinou se nevyplaci moc dlouho se drzet prilis u zeme *4*
  • ale ja letel v klidu za nim mel sem plne zdravi a nikdo nestrilel. mozna za to mohli trosky z letadla
  • kdyz ti hra pise ze do nekolika vterin opustis letadlo aniz bys sam chtel (standartne klavesa J), znamena to, ze je poskozeny do ty miry kdy ho dal nemuzes pouzivat - nejspis te nekdo sestrelil...
  • je to myslim vyhodny pro obe strany, podle vseho by to me po urcity dobe melo hodit nejaky stribrny :) nepovedlo se mi nikde najit presnej vypis, ale co, treba budu mit stesti a neco zlatyho taky kapne :)
  • tomocz
    tak tak, dobrej pilot ví, kdy zaútočit a kdy vyčkat :) ještě k tý P40-ce, abych pravdu řekl, tak mi to na tom tieru 4 přijde asi jako nejlepší letadlo. S kámošem jsme lítali HBčka s P40 a luxusně jsme si vodili jak rusáky, tak němčoury xD na těch vyšších tierech už je to s amíkama těžší, přecijen ty Cobry už nejsou o tolik obratnější ve srovnání s jinýma zeměma (ale třeba P47 je teď po tom patchi taky luxusní stroj). Ale popravdě v tuhle chvíli co mám každou zemi naexpenou mezi 10-13 tierem, tak beru jako nejlepší asi Němce se 109kama a FWčka a pak Brity se SpitemMkIX... ale taky záleží na štěstí a na tom, jak máš šikovný spoluhráče a nepřátelem... :)
  • Bohužel to je problém všech těžkých stíhačů. Jedinou jejich výhodou je váha, která jim umožňuje ve střemhlavém letu dolů obrovsky akcelerovat a dosáhnout tak maximálky během chvilky. To napr. BF109 nedokáže, protože není tak těžká. Proto je u nich důležitý dodržovat "Boom n' Zoom" taktiku. Ne všechny ale baví nekonečnej cyklus stoupání a klesání. Proto hodně lidí považuje německý letadla za popelnice co nic nesestřelí. Já osobně ale taky víc preferuju Bf 109 nad FW 190
  • nevite jak se startuje ze zeme ? ja stiham nepritele ktery je tesne nad zemi a pokazde my vypne motor a zacnu klesat a napise to za kolik sekund opustim letadlo
  • hlavne ze mas z toho prospech ty :-D "userinvite" a jaky prospech z toho mas, zlataky ?
  • Mimochodem, nechapu co ti prijde zdlouhavyho na bitce, ktera netrva dyl nez 10-15 minut. Das 2, 3 ... 5 ... a muzes jit delat neco jinyho. Zadny desitky minu traveny presunem z mista A na misto B abys tam pobil 150x moba C a presunoval se zpet na A nacez dostanes za ukol jit zpet na misto B a pobit moba C 250x ...
  • Prikladu sem tu daval neurekom, jestli nejses negramot, tak si najdi web engine a podivej se sam. Predvadej tam trebas pocasi ... bahno ...
  • Menorri
    Ono vystoupat a slítnout na nepřítele je sice krásný...ale to by jste museli bejt výš než ten nepřítel což proti spitfiru nebo corsaru moc nejde se stoupavostí BFka....a když už se vám to povede tak jim stačí s jejich obratností jen maličko uhnout z dráhy letu a vy si v rychlosti ve který na ně letíte ani neškrtnete....a pokud tedy selžete a řeknete si zase vyletím nahoru a uletim jim ...tak vás čeká další trpké zklamání jelikož spitfire vás hravě dolítne *1*
  • A proc by nebyl? Pokud to bude sranda, tak to budou hraci hrat ... jak sem uz zminoval, u HB a dalsich vidim aktualne problem predevsim v tom, ze sou dlouhy cekaci doby ... coz i zajemce odradi.
  • Menorri
    Just...LOL...jen jsem tak prolítnul komenty a dozvěděl sem se že BFka jsou vlastně nejlepší letadla ve hře.....hravě sestřelej Spitfira i Corsara...hoší nekoukejte se co ty letadla dokážou papírově...ale co dokážou ve hře *1*
  • s joystickem je idealni hrat historicky bitvy (HB) a nebo full real (FRB), v arkade zase kraluje mys a klavesnice (to ovladani se jim vazne povedlo, ale chce to chvilku, nez si clovek zvykne *4* )
  • FW 190 bohužel moc nevychytali ve WT a v základu to jsou úplně strašné popelnice. Hrozná manévrovatelnost, zbytečně velké otáčky a tristní stoupavost. Byl jsem naprosto zděšen, že jsem si koupil FW 109 A5 na 11 ranku a v základu se nevyrovnal ani moji Bf 109 E-3 ve full výbavě, která je na výrazně nižším ranku. *7*
  • jj, Bf 109 od F-4 do G-10 jsou podle mě jedny z nejlepších letadel své třídy. Mají perfektní stoupavost, rychlost a naprosto pro nepřátele devastující výzbroj. Jsou sice určené primárně pro "Boom n' Zoom" a nejde s nimi moc manévrovat jako se Spitfiry, ale když už se za někoho dostanou, tak pilot s letadlem v zaměřovači zažije peklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit