Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je hrozna, prostřilet se na slušný éra je nakonec šíleně zdloouhavý. Už mě to ňák přestává bavit, takže čučím jak tu každej lítá Corsairy a Bf 109G. To hrajete lidi 24 hodin denně ? Já jsem zatím zjistil že slušná mašina je LaGG-3, kvůli 20mm kanonu a rychlopalným kulometům. A už se těším na Spitfire.
    • Pokud ti jde jen o to mit nejlepši letadla tak to teda nehraj ja mam tepr 10 lvl na němcich na ostatnich sem niž ale nejvic mě bavi litat z rusama kde sice mam lvl5 ale nemam tam viši letadlo jak jedničku a mužu ti řict že sestřelovat dvojky trojky s jedničkou mě bavi celkem dost :D
    • ta hra je otevrena uz od vanoc... jsou lide co maji vsechny narody na 20
      • No to jo, ale já se třeba už měsíc nemůžu posunout, vracím se třeba se čtyřmi samostatnými sestřely a nějakými ve spoluúčasti a stejně progress bar leze hrozně pomalu. Zlaté orly žádné nemám.
        • zacni letat historicaly... v arkade to leze pomalu a jeste kdyz mas jen 4 sestrely za hru... se nediv...
  • nevite jak se startuje ze zeme ? ja stiham nepritele ktery je tesne nad zemi a pokazde my vypne motor a zacnu klesat a napise to za kolik sekund opustim letadlo
    • kdyz ti hra pise ze do nekolika vterin opustis letadlo aniz bys sam chtel (standartne klavesa J), znamena to, ze je poskozeny do ty miry kdy ho dal nemuzes pouzivat - nejspis te nekdo sestrelil...
      • ale ja letel v klidu za nim mel sem plne zdravi a nikdo nestrilel. mozna za to mohli trosky z letadla
        • Tak si neco trefil - stromy ...
  • Vy co tu remcáte o free to play modelu zkoušeli jste to hrát stylem investuju do hry takovou částku jako kdybych si ji měl zaplatit předem např. dejme tomu nějakých 800 Kč a víc ani prd ?
    • smejki
      Za chvíli se dozvíš, že je unfér, že ta hra nestojí po roce desetinu původní ceny.
      • Unfér? Co je s tebou, "do assu"? Co je zas tohle za slova
        • smejki
          doplň si vzdělání. http://www.youtube.com/watch?v=NFv1LZDQGuc
    • Tak to dělám já, když mě hra chytne a vydržím u ní delší dobu, přihodím vývojářům nějakou tu odměnu, max tak 1000kč
      • cr8gg
        ja si platil u WoT premium asi 3 mesice... bavilo me to
  • musim říct že dost dobrý, letadla se v tom realistic módu chovají dost uvěřitelně a na úplně nejvyšší detaily to vypadá fakt nádherně a jede pořád okolo 50fps
  • Ať je to tak či onak, kdo si chcete hru vyzkoušet, můžete se zaregistrovat přes tento odkaz:
    http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_8413715
    Dá vám to 50 orlíků do začátku navíc.
  • Je to dobrá pařba. Jen mě štve, že se mi nedaří nastavit freetrack.
  • tim jak tu letadla nefungujou na HP ale moduly a konstrukci to obcas, prileti ze clovek ani nevi jak :) mohlo se stat ze na tebe nekdo prilitnul z vysky, mel stesti a sejmul ti s motorem i pilota (doporucuju u posadky davat body do vitality)... vetsinou se nevyplaci moc dlouho se drzet prilis u zeme *4*
  • Keyz
    Škoda, že v podobných hrách jde hlavně o to nahnat body a málo se cení to, že hráč přežije. Jak by tomu mělo být.

Pak se vyplatí akce s jistou smrtí. Za přežití je málo anebo pouze ušetřené náklady na opravu letadla. Kdyby to nějak bralo zkušenosti pilotům apod. To bylo zajímavější.
    Anebo kdyby rovnou měl možnost chcípnout jestliže by nevyskočil.
    • tomocz
      a pokud přežiješ tu HB, tak dostaneš odměnu "Neprůstřelný" nebo tak nějak, takže páchat sebevraždy se určitě nevyplatí (o opravách ani nemluvě)
      • Hanzales
        No, já jsem jednou Ramnul jednoho bombardéra, už jsem byl značně unavený, neodhadl jsem rychlost, neubrzdil, nestihl se vyhnout a možná to do něj i trochu schválně pustil tělem. Respektive to bylo asi tak: "Sakra tak už chcípni, kolik olova toho ještě sežere (ne a ne trefit motor)... ho sejmu, ne to nemůžu, sakra už jsem v něm, co jsem to provedl) Mno ještě teď z toho mám špatný pocit, pač je to fakt debilovina, obvzláště od těch, co to dělají záměrně, často a opakovaně. Oba přijdou o "boj" a nic z toho nemají a být tim bombardérem, asi bych si sobě dal lepanec. Jinak od toho LVL4 v tom HB se mi podařilo sestřelit 2 letadla a přežit do konce kola bez škrábnutí zatím snad jen jednou, paradoxně s tou P40kou, se kterou mi to jde zatím nejhůř :) Na LVL2 jsem se cítil pomalu jako eso a sotva jsem vlezl do P40, dostal jsem tolikrát za vyučenou, že by z toho jeden radost neměl.
        PS: naopak, nejlepší je s poruchou přistát, i za "crash landing" je nějaké expo, furt lepší, než to pustot do země, nedejbože do jiného letadla.
        • Jestli můžu poradit, zkus lítat za rusáky, podle mě mají nejsilnější letadla. mám u rusáku 10lvl a nejraději lítám v 1. tieru, s 3x záloha + 1x chaika + 1x žukovskyj. Je to bomba, tyhle dvouplošňáky mají z těch všech záloh nejrychlejší kadenci a jeden zásobník ti vydrží třeba i 4 sestřely (když už to umíš) :-D je to bomba hra ;-)
          • Hanzales
            Díky moc za radu, teď budu mít konečně volno, takže budu moct pařit déle, než jen 2-3 hodky večer a určitě se do toho ponořím více a zkusím létat i za jiné země. Zatím jedu jen to USA. V tom prvním tieru se mi létalo právě že taky nejlíp. Jinak ani tak nemám problém s manévrováním, mířením, či s tím udržet se šikovnému pilotovi dlouho za zadkem, spíše pohořím čistě takticky, kdy i s nabranou výškou udělám nějakou koninu a značně ztratím výhodu a pak už mně nějací dva zkušení protivníci sundají jak balónek na pouti :)
            • Hanzales
              tomocz> Díky moc, jakákoli rada od sebezkušenějšího hráče přijde vždycky vhod. Brity koukám taky někdo doporučoval, snad dotáhnu do desítky aspoň dvě země, abych si mohl najít svého favorita, alespoň mám trošku představu, kam se specializovat, no :)
            • tomocz
              tak tak, dobrej pilot ví, kdy zaútočit a kdy vyčkat :) ještě k tý P40-ce, abych pravdu řekl, tak mi to na tom tieru 4 přijde asi jako nejlepší letadlo. S kámošem jsme lítali HBčka s P40 a luxusně jsme si vodili jak rusáky, tak němčoury xD na těch vyšších tierech už je to s amíkama těžší, přecijen ty Cobry už nejsou o tolik obratnější ve srovnání s jinýma zeměma (ale třeba P47 je teď po tom patchi taky luxusní stroj). Ale popravdě v tuhle chvíli co mám každou zemi naexpenou mezi 10-13 tierem, tak beru jako nejlepší asi Němce se 109kama a FWčka a pak Brity se SpitemMkIX... ale taky záleží na štěstí a na tom, jak máš šikovný spoluhráče a nepřátelem... :)
    • Když hraješ HB nebo FRB máš jen jeden spawn s jedním letadlem na misi. Uděláš sebevražednou akci a končíš klidně po pár minutách. V HB a FRB je navíc potřeba na bojiště doletět, často se tak stává, že po několika minutách "prázdného letu" narazíš na akci, neuhlídáš se, jdeš k zemi a konec. Postih z toho sice neni ale když nic nenaexpíš a pak stejně musíš platit opravu letadla, peníze ti spíš ubývají...
  • MidnighT91
    Ta hra je dobrá, má perfektní atmosféru, krásnou grafiku atd. Je ale tak neuvěřitelně zdlouhavá že je to pro mě nehratelné, za tejden jsem se dostal u británie na třetí level a to je strašná nuda. Nebudu to hrát 10 let abych si u jedné frakce odemčel letadlo co chci, to si radši zahraju Sturmovika, ale jinak je to krásná hra.

Ze stejného důvodu jsem přestal hrát Star Conflict ačkoli mě to bavilo, tak později už to bylo nehratelné, pokud si nezaplatíte nejakej bonus... To je ale ostatně problém všech ftp her...
    • Mimochodem, nechapu co ti prijde zdlouhavyho na bitce, ktera netrva dyl nez 10-15 minut. Das 2, 3 ... 5 ... a muzes jit delat neco jinyho. Zadny desitky minu traveny presunem z mista A na misto B abys tam pobil 150x moba C a presunoval se zpet na A nacez dostanes za ukol jit zpet na misto B a pobit moba C 250x ...
    • cr8gg
      za tejen? :D to nevim cos delal.. na 3 lvl se dostanes za pul dne
    • Von_Ljonborg
      1.-3. rank dáš hned, ale od 4. se to rapidně zpomaluje až se z toho někde kolem 6.-8. levelu stává opravdu neuvěřitelný grind a je to evidentně dělané tak, aby sis koupil premiové letadlo a premium účet a talisman (člověk, kterej si tohle koupí dostává 8x víc expů než ostatní).
    • Cože? Za tejden? Když se ti daří tak to dáš za 4-5 bitev..
    • Veskoslav
      A kolik jsi za ten týden nahrál bitev? A Star Conflict nehratelný? Ale kdeže, to musíš totiž občas něco sestřelit, vyvíjet a nesmíš čekat, že všechno budeš mít za 3 dny otevřené.
      • MidnighT91
        Star Conflict mě bavil hodně, hrál se skvěle a dostal jsem se daleko. Jenže pak už tam byly nové lodě za několik miliónů a vždy jste museli koupit tu předchozí + vylepšení aby se s ní dalo lítat, takže jsem zase na nule a musím hrát opět dokola dokud neudělám několik miliónů furt dál a dál = nehratelné v pozdějších fázích hry...
        • Veskoslav
          Ale na tomto principu fungují všechny tyto hry na principu odemykání:) Bohužel nebo bohudík nevím. Ale pakliže ti nevyhovuje tento styl, tak nemůžeš tyto hry ani hrát, protože vždycky budeš nudit. Mimochodem za bitvu v SC mám od 50k do 115k za bitvu, takže 4 miliony je tak za týden létání (40-100 bitev)
    • Pokud Ti trvalo dosáhnout 3. levelu s jednou frakcí týden, tak to jsi musel hrát podle hrubého odhadu tak 1-2 bitvy za den jinak si to nedokážu vysvětlit. Protože těch prvních pár lvl jsem osobně udělal velmi rychle a to jsem nelítal jen za jeden národ....
    • V dnešní době, kdy si hráčská komunita stěžuje, že dnešní hry mají strašně krátkou herní dobu, se objeví někdo, kdo si stěžuje, že ta hra vydrží na stovky hodin zábavy :D
      • Ale tys to nepochopil ... jeho to nebavi ... a mysli si, ze se s vyssim lv neco zmeni. Ostatne i u WG plati, ze nejvetsi sranda je vzit si lv1 tanky ... nikdo neresi kolik prodela, zadna arty ...
      • MidnighT91
        Já si nestěžuju že je hra dlouhá ale zdlouhavá, což jí dělá nudnou. Skyrim taky vydržel na stovky hodin a zdlouhavej mi nepřišel...
        • To jsi tomu dal. Teď se na tebe vrhne zdejší antiSkyrim úderka onanistů.
          • MidnighT91
            Jo *4* žádná dělší hra mě zrovna nenapadla...
      • Nedá se zavděčit všem :) ...pořád se navíc zapomíná že je to pořád ještě beta a updaty co tu hru poměrně zásadně mění vychází dost často...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit