Přejít na výpis diskuzí
Nádherně děsiví nepřátelé i křehká krása na obrázcích a videu z Dark Souls III DLC The Ringed City
26.3.2017 | Adam Homola
49 příspěvků
-
Jenže většina těch kopírek Demon Souls je přímo od From Software, což je jen potvrzení původního postu. Tím, že Smutný hraje tolik her z tohoto žánru považuju jeho názor za relevantní, ne Smutný, to žánr japonských 3rd person akcňích her v Souls stylu je vyčerpaný, imho to chce zkusit něco jiného, jako CD PROJEKT a jejich Cyberpunk např
-
NejsemDel0: Sorry, ale názor Smutnýho mi může bejt u zadele to že někdo hraje každou kopírku DS a pak si stěžuje že je teda moc her podobných DS není můj problém. Kdyby hrál jen DS může mu to být jedno jako mě a mít radost z každého vydaného dílu, který byl vždy kvalitní.
-
Když pominu fakt, že multiplayerovky jsou těžší než prakticky jakákoliv single hra, takže těžký hry tu jsou vlastně pořád, tak to, jak moc se ve hře vžiješ do postavy je individuální. Někdo potřebuje FPS pohled protože pohled na postavu mu kazí immersion, někdo chce tuny dialogů s pocitem, že může ovlivňovat dílčí části příběhu a roleplayovat, někdo chce silný příběhový drive, někdo sympatickou postavu, někdo preferuje určitý art style a jiný ho odradí a nemoužňuje mu se do hry tak dobře vžít a tak dále a tak dále. Je to čistě subjektivní. Říct, že nějaká hra objektivně umožňuje nejlepší vžití se do postavy je holý nesmysl.
Co se týče deítek a nejlepší hry desetiletí, opět subjektivní. Takový Zaklínač 3 dostával desítky taky všude a navíc má 8x (ano, čtete dobře) tolik GOTY, než Bloodborne. Ono ani nevidím důvod proč by měla být hrou desetiletí proto, že oživila nebo resp. zpopularizovala nějaký old-school koncept. Neřekl bych, že tohle stačí. -
Co věta, to perla.
-
asi jak kdo, už i Smutný si ve FC několikrát stěžoval, že ho to už moc nebaví jak vydávají hodně podobné hry rychle zasebou a že by se mu opravdu další DS teď hrát nechtělo a když si to myslí optimista Smutný, nebude zcela jistě sám
-
Tvůj komentář mě přišel až mrazivě poetický z nějakého důvodu.
-
Ano, připomíná. Jako skoro cokoliv co zahraješ na orgán...
-
Jenže japonci většinou mají ty hry kvalitní a vůbec to nevadí že je hodně dílů viz DS :). A model hra a DLC je tu už hezkých pár let...
-
Je vidět, že cenzor neposlouchá rady od vyhlášených trollů jako jste vy dva, navíc netuším, proč bych měl mít ban za slušný příspěvek který není offtopic a neporušuje v čemkoliv pravidla diskusí
Co se týká nekonečných simů na PC, napadá mě snad jen budgetovka Farming Simulator, ale Japonci si na tomto zkrátka ujíždějí a nevědí kdy přestat, až ty série nakonec uplně zničí -
Protože si otravný a měl bys mít ban z diskusí o Blizzardu (PLS)
Nevím proč nemá ban bany se zde dávají hoodně... divně -
Netvrdím že ne ale kdyby chtěli zase by se rozepnuli staré rány a oni by se chtěli chopit moci. ( jenže to by musel být pro ně nějaký ten spojenec a to zatím není)
-
guardian of the old lords? easy peasy lemon squeezy... byli tam těší..
-
japonci jsou to poslední co dnešní svobodný svět ohrožuje jacku...
-
ty jsi materiál del0, dovol mě ti připomenout nekonečné série všlijakých simulátorů, které na pc vychází a jsou všechny na jedno brdo...
BTW: proč mu nedáte ban, mě smažete za jakýkoliv koment u her od blizzardu a ho tu necháte tady svi*it... -
Obávám se, že to do setmění nedá *1*
-
Tak tomu se teprve říká posedlost.. Myslím, že i sami autoři hry by se divili, co tam nenajdeš za "spojitosti a souvislosti". Ale co už, když neumí pro normální lidi podat příběh, tak šílenci jako Vagon se vyžívají ve spekulacích a stále doufají, že ta rubačka má i nějakou hloubku.
-
To máš z toho, že v dějepise neposloucháš výklad a místo toho diskutuješ na Games.
-
Dojit, dojit, dojit, to je základ, vydat 4x tu samou hru a ještě víc to podojit skrz DLC, ideálně dokud to nebude mít 15 dílů a 20 spinoffů jako Final Fantasy, z DS se stává takové konzolové Call of Duty, jsem rád, že na PC máme firmy co jdou proti tomuto trendu, například Valve, ti nikdy nevydají nic s číslovkou 3.
-
Těším se, ale doufám že DLC bude delší jak to první. Jako bylo fajn ale strašně krátký :/
-
Tak ty ses mistr dejepisu. Doporucuji jit radsi do skoly místo chozeni na internet a psani nesmyslu, sasku.