Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    Pravda...ale když už jsem nahodil herní dobu tak tam COD a MOH musel dát jako extrémy *3*
  • sirWallace
    Uplne, ale uplne presne...
    Tahat do tohoto Orwella ?? Takhle bych ho nesnizoval...
  • Četl jsem a nic jako Orwellovský příběh v HL2 nevidím. *3*

Říkáš příběh?

Já němý vědec z prvního dílu se najednou probudím ve vlaku co přijíždí do města s poněkud (dost) drsným režimem, vládne mu chlapík který je bůhvíproč zadobře s emzáky. Ti mu zřejmě postavili hafo robotů a obludně velkou věž z který všemu šéfuje.
    Všichni mě znají, jsou ze mě celí paf, ale že se v ulicích města vyskytují dříve nepřátelští mimozemšťani z prvního dílu, podivní zombie, hlavokrabi , obří mravenci a další podivná zmutovaná havěť to vůbec nikoho nezajímá, je to zdá se normálka.
    Brzy potkávám starýho kumpána z Black Mesa, ale v ten moment se zřejmě provalí kdo jsem a jdou po mě vojáci. Utíkám, potkávám spřízněnou roštěnku, která mě zavede k mýmu dalšímu spřízněnému vědátorovi, ten mě spojí s velitelem jakéhosi odboje či spíš mého fanklubu, neúspěšně se mě k němu pokusí teleportovat jenže tím na sebe upozorním hlavního diktátora a hon na mě nabírá na obrátkách.
    Prostřílím se skrz vojáky spousty mutantů a divných zombií až do ústředí kde se dozvím úplný prd, že mám několikaletej výpadek paměti tu nikoho nezajímá, jen jsem prej ten jejich dlouho očekávaný hrdina a bojovník odboje. Dlouho se neohřeju a vojáci útočí na základnu. A tak zas prchám přes nasraný vojáky a spoustu divný havěti. Později zachraňuju šéfa odboje a účastním se revolučních bojů v ulicích. Nakonec se mi spolu s onou roštěnkou podaří zničit věž hlavního padoucha, v okamžiku smrtícího výbuchu se na místo teleportují mimozemšťani z prvního dílu a jakousi snad magií nás zachrání.

Teda sorry, ale tohle není příběh, jen akční béčková splácanina se spoustou wtf momentů! Kdyby alespoň hlavní hrdina mluvil, takhle z toho mám dojem jako kdybych ovládal němýho Forrest Gumpa, kterýmu každej jen říká co dělat. Srovnávat tuhle diskotéku s 1984 je přinejmenším úlet. *8*
  • Nippon prostě umí
  • Ano nádherný Orwellovský příběh, kdo četl 1984 ví....
  • Ta hra má i příběh? Já si tedy nevšiml. *3*
  • dota 2 zatim 771 hodin *15*
  • Nemá.
  • Proč bych to měl poslouchat? Pro mě je důležitější můj vlastní zážitek, pocit a názor, že si někdo myslí něco jiného? To mě má deptat?
  • http://www.errantsignal.com/blog/?p=151

Nejlepší hra všech dob!
  • MrSanta
    U všech her to ze savu nevyčteš a když je nemáš na Steamu, tak nevím, kolik času jsem v nich strávil. Stopkama si čas u her neměřím. A taky si samozřejmě nepamatuju kolik hodin jsem strávil u nějaké hry třeba před 3 roky. Tohle bylo jenom pro příklad, jako reakce na tvé liché závěry. Teď si ještě vybavuju, že u dema Zaklínače jsem strávil podle Steamu asi 20 hodin.
  • odkaz plz
  • Half-Life 2, ten příběh jsem naprosto emocionálně prožíval a dokonce se trochu zakoukal do Alyx. Ještě teď vidím scénu jak nastupuji do výtahu, dveře se zavřou a ona položí ruku na sklo a nesměle řekne ať jsem opatrný.
  • A co ten zbytek japonskych her, ktere se v evrope ani nehraji?
  • asijske hry jsou dobre i spatne, ale hlavne jsou jine...kdyz vas budou cely zivot krmit rizkama a pak vam daji treba rybu, tak to vetsina lidi oceni

Tak nejak si nevybavuju zapadni hru, ktera by byla ,,jina,,. Nejde o to ze by mela mit super ultra originalni pribeh, ale ten pocit ze hry, kdy tak uplne presne nevite co se stane v dalsi kapitole a kam to vsechno smeruje a co z toho nakonec bude.
    Zapadni vyvojari se boji rozhovoru, boji se v nich vyjadrit nejakou poetiku a vzbudit emoce a kdyz, tak to vetsinou pusobi dost krecovite a divne. Tezko jim to vycitat, vzhledem ke kulturni a historicke megarozdilnosti.

I prirozene jednani napr. japoncu na nas pusobi zvlastne, co teprve potom jejich hry nebo filmy. No a nekomu se to libi a nekomu ne. No a neco na zamysleni...porovnejte si treba filmy ,,7 samuraju,, a jeho zapadni kopii ,,7 statecnych,, a uvidite rozdil, kdyz vzniknou 2 stejna dila, prakticky podle uplne stejneho scenare, jen jedno natoci japonec a druhy american
  • leon87
    My o vlku. Už hodil tweet na ten rozhovor.
  • Taky má anglickej twitter a háže tam někdy solidní hlášky a stěry.

P*del prej byla, když ho tam nějakej blb obvinil, že v Bayonetě jen okopírovat Devil May Cry.
  • leon87
    Ctený Kamiya si říká své nothing už nekolikerým rokem, ale je to Kamiya takže odpuštěno. *1*
  • EuroSamurai
    Pán objevil Ameriku, samozřejmě že použiju internet. *3*
  • EuroSamurai
    Sorry já myslel že se bavíme o hře jako celku. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit