Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EuroSamurai
    Smazat prosím .
  • O tom nevím, ale když se jich ptali, co je jejich oblíbená hra z roku 2011, tak dost řeklo Skyrim.

A Hideki Kamiya řekl "nothing", protože to je Hideki f*cking Kamiya, a když nothing, tak nothing.
  • Cahir
    Technicky slabší, příběh by mohl směle konkurovat Jasonovi Bournovi, což ve světě filmu znamená průměr, který neurazí, ale ve světě her to znamená příběhovou špičku. To samé platí i pro postavy... A právě o příběhu a postavách tu byla řeč. Co bere dech je nelineárnost celé hry, rozvětvené je to opravdu mimořádně. U her nevídané je pak také to, že logika děje a postav nedostává těžce po tlamě.
  • západní rpg není*
  • japonský rpg není pro asiaty zajímavý. Na druhou stranu asijský rpg očividně pro některý evropany zajímavý jsou.
  • tam nejsou samurajové a prsatý školačky v uniformách, co tam budeš dělat? Je fakt že anime a hentai zkoukneš na netu, takže pohoda.
  • EuroSamurai
    Nejsem otaku a se slušnýma evropanama nemám problém jen s idiotama.
    A ne díky já radši Norsko. *3*
  • Cahir
    Koukám, že jsem našel svého klona.. Aneb buď to hraj pořádně, nebo se na to vys*r. *1*
  • leon87
    Mě se zdá, že pan Hutchinson zaspal dobu. Kdyby něco podobnýho prohlásil před 5 ,10 lety tak budiž, ale dneska se na Japonce v herným průmyslu hazí nejeden bobek.
    A se týče toho přístupu západný východný proč nikde není nějakej rozhovor s Japonským vývojářem co mluví o západných RPG? Jo to bych si přečetl.
  • ty jsi otaku, takže už je zbytečný cokoliv dodávat. Snad jen odjeď do Japonska a nech slušný Evropany na pokoji.
  • MrSanta
    DAO: ani vlastně nevím, prolejzal jsem všechno, četl každý textík v kodexu, podrobně prokecával všechny rozhovory, splnil každý quest na který jsem narazil (někdy jsem testoval růžné možnosti plnění questů a změny z toho plynoucí) a tenhle čas mi ukazoval save. Už je to nějaký ten pátek, takže si to tolik nepamatuju. Bylo to včetně asi tří příběhových DLC. Teď nemám možnost to upřesnit.

Deus Ex: beru čas, který jsem ve hře strávil podle počítadla na Steamu po prvním dohrání hry. Hrál jsem na obtížnost Give Me Deus Ex bez používání veškerých nápověd, zvýrazňujících obrysů a zaměřovacího křížku. Zapnutu jsem měl akorát kontextovou nápovědu pro takedowny a pohybu v krytu. Opět jsem prolézal vše co šlo, splnil všechny questy co jsem našel, četl každý email, noviny, knihy atd. Zkoušel jsem si různé postupy při plnění úkolů, různé volby v rozhovorech a samozřejmě jsem se taky něco naumíral. Hrál jsem to s revolverem, pistolí a combat rifle. Plus nějaký ten granát. Nevyužíval jsem žádné aktivní augementace a většinu nepřátel jsem stejně sundal pomocí tichého ukončováku. Na začátku poslední mise jsem měl asi 9 neutracených praxisů.

V každé hře se snažím vytřískat co nejvíc během prvního zahrání, protože málokdy mám tolik času abych si jí mohl zopakovat. A čas na opakování nemám asi taky protože se s každou hrou strašně babrám. Paradox *15*. Jak v ME 1 tak i v ME 2 jsem měl první průchod za cca 50 hodin pro představu.
  • EuroSamurai
    Já už vim, že si id*ot nemusíš mi to dávat najevo ještě víc.
  • jasně pane Eurosamuraj-san. Jdi si vymastit nad Pokémon san.
  • heh má to bt Masa Kun Ringwraith Kun vole *15*
  • EuroSamurai: Tak jo, já ti to teda napíšu příkladama. Takže, nelíbí se mi grafická stylizace filmů/seriálů jako je: Princezna Mononoke, Neon genesis evangelion, Spirited Away nebo třeba Ghost in the Shell. Tak, máš srovnávací materiál a třeba v tom najdeš něco společnýho. Nebo možná ne.
  • jop technicky slabota ale ostatní veci na vyši
  • EuroSamurai
    Mě jen zajímá co to ten anime styl je, protože mi zatim nikdo a že jich bylo hodně nebyl schopnej odpovědět a když už tak to byly klasický bláboly ala velký oči,zvláštní učesy apod.
  • A proč by to dělali? Oni vědí, co se jim nelíbí, akorát třeba nevědí, že tomu mají říkat nějak jinak, aby se experti nechytali za hlavu.
  • EuroSamurai
    Diametrálně odlišnej gameplay a jiný universum není dostatečně velkej rozdíl?Nebo co chceš vědět?
    Navíc u mě to nejsou teorie páč já ty hry narozdíl od tebe hrál *3* teda krom maria tam sem hrál jen 64 .
  • Budiž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit