Přejít na výpis diskuzí
Nadržuje se v herním byznysu japonským příběhům?
17.8.2012 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
To lidi co, nemají rádi "anime styl" neověřují nikdy. *3*
-
Já ti věřím, protože ověřovat to nebudu.
-
Fríkulíne... *15*
Každej se zaměřuje na něco jinýho, někdo na právo, někdo na medicínu a někdo očividně na nějaký druhy kresby anime a všichni jsme spokojení a nemusíme se předvádět, kdo má delší kravatu -
Ne to nemyslím. Jen přijde, že lidi dneska říkají anime styl všemu z Východu, co se jim nelíbí. Ani pořádně neví proč... a je to jasný, anime styl.
Skutečný anime styl má své pevně dané prvky. -
Ostatně podle toho, že jsi nenapsal žádný velký rozdíl to sedí i na tebe.
-
Tiscali PC konzery co chceš.
-
Je to trochu přehnané, DAO jsem dohrál asi za 30h s komplet všema úkolama. Deus Ex taky kolem 20h. U těch ostatních je to dost individuální, ale tam těm časům věřím.
-
Na to nepotřebuješ bejt odborník ale mít dobrej zrak .
Technika netechnika anime muže mít kresbu kde budou lidi vypadat realisticky nebo kresbu kde to budou znetvořený chibi zrudičky. -
Aha, jasně. Ano, asi existuje milion druhů technik, které od sebe odborník na tuto problematiku dovede bez problémů rozeznat a pak se smát laikovi, že měl na mysli "blablašišimo", zatímco napsal "blábolototumi". Mně je to jedno. Laik pozná, co mám na mysli, a upřímně přiznám, že studovat to nebudu i za cenu toho, že odborník bude prskat. *4*
-
FF serie má díl od dílu diametrálně odlišnej gameplay např. zkus porovna FFX a FF12 .
Navíc sou zasazený v jiných světech .
Zelda no řekl bych, že největší změna je pohybový ovládání .
U maria si nejsem jistej.
Ale předpokládám, že to nemá cenu psát páč lidi jako ty zakládaj svoje teorie na ničem. -
Zajímalo by mě jediné, co jsi v DAO a Deusovi tak dlouho dělal? Nestál jsi tam snad hodiny na ulici? Kamarád, který je do Deusů blázen má nahráno přes 60 hodin a dohrál to minimálně 3x (a věř tomu, že hru projel křížem krážem různými styly hraní). A v DAO (minimálně bez DLC) také nechápu, kde můžeš nabrat tolik hodin...
-
To není pravda. Mluvím všeobecně a dokonce jsem uvedl, že pokud bych byl Japonec napíši to stejně akorát o Japonském trhu. Čili beru stejný metr.
-
Národ, jehož lidé vytvořili snímky jako Visitor Q, mi nestojí ani za zamyšlení se nad kvalitou jejich jiné tvorby.
-
Mě se nelíbí čínština. A němčina.
A fakt - co je to ten anime styl? -
Ty to schytáš! *15*
-
Co je to ten anime styl?
*8* -
Já věděl že si trotl ale, že si idi*t to sem si fakt nemyslel.
-
Alpha protocol????
-
Nemám rád styl anime (ani ve filmech a seriálech), nelíbí se mi japonština (pro moje uši nepříjemná a nelibozvučná), a jejich hry mě taky nebaví. Zároveň upozorňuju všechny cipísky, že jde o můj čistě subjektivní názor a nikomu neberu jeho vlastní a právě opačný. *4*
-
Ano? Nechám se rád poučit...