Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čus all;) To že bude další xbox a playstation takové multimediální zařízení čekali asi všichni. Otázka byla co všechno v tom bude. Microsoft to představení pojal trochu nešťastně a vzal to z opačného konce. Já osobně jsem od toho čekal, že představí konzoli + spoustu věcí o hrách (ani sem nepotřeboval oznámení 10ti titulů a ukázek z nich, ale třeba nějaký technologický dema enginů, které ta konzole bude zvládat; jak se výkon nové generace projeví v game designu a tak...) a jako třešnička na dortu budou právě ty multimediální serepetičky jako bonus. Příjde mi jakoby zapomněli, že představují herní konzoli. Všechny ty věcičky jsou samozřejmě super, ale opravdu je to něco jakoby navíc k tomu hernímu zařízení. Rozhodně bych to neprezentoval jako něco stěžejního. Ta konzole určitě nezklame. Hry na ni budou stejně jako na playstation4 a bude jich hodně. Microsoft včerejší prezentaci dost podcenil a překalkuloval. NFL můžu sledovat i bez xboxu, ale next gen hry si bez něj nezahraji na tom starým. Takže tady microsoft dost pochybyl. Ale já nevěřím, že stejnou chybu udělá i na E3. Kde by přecejenom byla docela prasárna, kdyby na herní výstavě rozebírali jak boží je sledovat TV na Xboxu :D TV diváky to včera asi moc nezajímalo a hráči byli zklamaní, tak si počkejme na E3;) Nemyslím, že nový xbox bude katastrofa, jen microsoft vykročil špatnou nohou. Ikdyž já jsem momentálně jako hráč taky spíše přikloněn ps4. Uvidíme...
  • Když si mám vybrat mezi nex-gen konzolem, Xbox one nebo PS 4, volím Wii U
  • ja mam z vydani nove generace jako pc-čkar spíš hruzu. zase budu muset vyhodit skoro nový rok a pul stary komp za 25 tisíc a koupit nový aby neco rozjel alespon na medium detaily *7*
    • Tak to jsi koupil hodne spatny komp. Jinak si to vysvetlit nedokazu. *7*
      • Tesco quality, ale urcite byl v akci
    • wooot?
    • Rhulad
      ty jseš spolu s Veskoslavem pýchou všech pcčkářů *3*
  • Paul_cz
    Krásný je, že už se uchytil libozvučný název Xbone. Osobně tomu už nijak jinak následujících let neřeknu. A xboti už jsou přeřazený na xbonery *1*
  • Jedinej přínos vydání nových konzolí je pro mě to, že se snad konečně pohnou kupředu i PC hry...
    • Buďme upřímní, PC hráči se dočkají zas jen portů.
      • Mozna jo, ale konzole budou x86 a s lepsi grafikou, takze i porty se posunou dal.
        • Ale jestli porty vůbec budou dělat. Viz. Red Dead Redemption, konzolové exkluzivity.
  • MrSanta
    Zajímalo by mě co si lidé vlastně od představení nového xboxu představovali. Krabicu i s ovladačem ukázali, představili základní pilíře konzole a ukázali pár her. Víc jsem od toho nečekal. Proč veškerou munici vystřílet před E3.
    Pro mě jsou nejdůležitější hry a ty zatím ani MS ani Sony nějak extra nepředvedli.
  • Já si to teda určitě nekoupim, ale sem zvědavej jestli hry na Xbox One budou mit antialiasing :DD
    • Ne
  • Je pravda, že asi poměrně velká část funkcí spojených s Live TV u nás asi nebude dostupná (což ovšem neni chyba MS, ale jednoduše ekonomické výhodnosti takové investice,), ale třeba já jako fanda amerického fotbalu (jak divák, tak i jako hráč) si dovedu představit, že na trhu, na který MS primárně míří (US) budou mít tyto funkce úspěch (a ne jenom kvůli posedlosti američanů statistikami a Fanstasy ligami). Toto je především o mentalitě, nikdo nemůže v dnešní době udělat výrobek, který by vyhovoval všem, taková je prostě realita.

Ano, MS do nového Xboxu implementoval spoustu funkcí, které nyní nejsme schopni využít nebo na které prostě nejsme zvyklí. Ale pokud vím, tak první dotykové telefony se taky moc neujaly a když Apple přišel s Iphonem, tak se bez nich najednou nikdo neobejde. Jde o to, že MS integroval služby, které zatím nejsou tak využívané a přijdou nám nyní zbytečné, ale za rok, dva si bez nich nedovedeme život před televizí představit.

Já jsem vyrostl u PC a "starý" Xbox mám teprve něco přes rok a musím uznat, že hraní na konzoli i na PC má každé svá pro i proti, takže tohle neberte jako obhajobu nebo kritiku ani jednoho. Spíše to berte jako zamyšlení nad tím, že MS prostě nemůže myslet na to, co přesně by chtěl Pepa z Horní dolní dělat u televize (tímto se Pepovi omlouvám). Ale že se zaměřuje na (zatím) největší světový trh a my jsme tudíž v pozadí...
  • me nejvic pobavil tenhle sestrih http://youtu.be/KbWgUO-Rqcw
    • hrozne trapni ti prezentatori
    • It's awesome! With Xbox One I can finally watch TV on my TV!
      Ale teď vážně, kdybych si někdy chtěl koupit konzoli, tak proto abych ji prostě mohl zapnout a hrát. Nic víc. Takže osobně dost nechápu co vedlo MS k tomu aby vyrobili tuto multifunkční, ale v ničem nevynikající krabici.
      • Ale ved to je blbost. Samozrejme ze to tak nie je - vid tie (uz v clanku spominane) statistiky ohladom toho, ze vacsina ludi pouziva X360 na hudbu a video viac ako na hry... Samozrejme, kedze u nas nejde Netflix alebo Pandora, tak si to asi nevieme ani predstavit, ale keby som mohol namiesto kazdodenneho stahovania 2-3 epizod roznych serialov cez torrenty radsej platit 8 dolarov mesacne a pozerat na PS3 Netflix, tak by som to jednoznacne bral.
        • Tvůj argument chápu, ale i zde Xbox opět naráží. Spousta funkcí bude regionálně omezena, jak sám naznačuješ, a neumí navíc nic, co by jiné zařízení nezvládlo lépe.
        • No ale kdyz to vezmes z druhe stranky proc by to mela umet konzole kdyz to umi TV, jednim tlacikem tasknout do woken v xboxu nebo na dalkovym ovladani od TV to vyjde na stejno. A vubec jak je na tom xbox one a mys/klavesnice ? Precejnom kdyz tam teda budou wokna proc se sr*t s ovladanim na gamepadu. Bezdratova mys ftw takhle to praktikuju uz ted na sve TV :)
  • life28
    Musím sa podeliť aj so svojim komentárom, lebo po MS konferencii som bol mierne sklamaný
    BTW, fanboji Microsoftu, ani to nečítajte, možno vám stúpne krvný tlak
    http://www.centrumher.eu/face2face-preco-si-kupim-ps4-a-nie-xbox-one/
    • oktavius66
      Souhlasím naprosto ve všem. Máš to dobře i sepsané *3* . Jenom jsem trochu mimo z téhle informace: Psal jsi, že se PS4 dočká kompatibility s PS3 hrami. Je to opravdu pravda ? Pokud ANO, tak to bych se asi proběhl nahý tady po aleji *15* . NE vážně ?! Opravdu je to tak ? protože já tady na GAMES našel článek, kde psali že PS4 nebude umět příjmout PS3 disk. viz tento článek:

http://madassgamers.com/blog/full-comparison-ps4-vs-xbox-720/
      • life28
        Disk prijať nedokáže, to je pravda. Ale ak hru na svojom PlayStation účte máš registrovanú (napr. Uncharted 3) na PS4 by mala byť možnosť si ju zahrať práve cez stream. Alebo, ak budeš mať PS4 a chceš si zahrať PS3 hru, je možné že ju nájdeš na PS Store v kolónke Streamed Games.
        • oktavius66
          Aha děkuji. Tak to opravdu nevím jestli ji mám registrovanou. Abych řekl pravdu ani nevím jak se to dělá... Ale i tak děkuji za odpoveď *3* .
    • calwin
      hovoríš mi z duše... už som v polovici :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit