Přejít na výpis diskuzí
Nadšení a ironie: Různorodé reakce na Xbox One
23.5.2013 | Ladislav Loukota
108 příspěvků
-
Aha děkuji. Tak to opravdu nevím jestli ji mám registrovanou. Abych řekl pravdu ani nevím jak se to dělá... Ale i tak děkuji za odpoveď *3* .
-
Disk prijať nedokáže, to je pravda. Ale ak hru na svojom PlayStation účte máš registrovanú (napr. Uncharted 3) na PS4 by mala byť možnosť si ju zahrať práve cez stream. Alebo, ak budeš mať PS4 a chceš si zahrať PS3 hru, je možné že ju nájdeš na PS Store v kolónke Streamed Games.
-
Souhlasím naprosto ve všem. Máš to dobře i sepsané *3* . Jenom jsem trochu mimo z téhle informace: Psal jsi, že se PS4 dočká kompatibility s PS3 hrami. Je to opravdu pravda ? Pokud ANO, tak to bych se asi proběhl nahý tady po aleji *15* . NE vážně ?! Opravdu je to tak ? protože já tady na GAMES našel článek, kde psali že PS4 nebude umět příjmout PS3 disk. viz tento článek:
http://madassgamers.com/blog/full-comparison-ps4-vs-xbox-720/ -
Já si ten Xbox One koupím. Hlavně kvůli Kinectu.
1) Asi nejsem dost paranoidní, abych se bál toho, že se na mě Bill bude koukat.
2) Že to musí být 1 denně připojené k internetu je mi ukradené, protože to bude připojené pořád a na chatu to rozhodně nehodlám tahat (jenom de*il se vezme do přírody herní konzoli)
3) Nebudu moci prodávat ani kupovat bazarovky? A co? Komu tohle vadí? On to opravdu někdo dělá? Pokud ano, jeho problém, mě to vůbec nezajímá. -
Tesco quality, ale urcite byl v akci
-
Největší výdrb je, že prej k používání TV funkcí to budete muset připojit ke komaptibilnímu extérnímu přijímači. Jsem jedinej, kdo si myslí, že to bude jen partička vyvolených a že budou poměrně dost drahý? Takže k novýmu Xboxu novej přijímač, jeden HDMI kabel navíc, a ještě nějaký externí harddisk, aych si měl kam dávat filmy a hudbu! Jsem zvědavej, kde se konečná cena (souhrná) zastaví!
-
Souhlas. Navíc design je konzervativní, zbytečně nekřičí a zapadne v podstatě kamkoliv (uznávám, pro děti je to málo "cool"). Je to něco, co nemusíte mít zavřené ve skříni.
-
Mozna jo, ale konzole budou x86 a s lepsi grafikou, takze i porty se posunou dal.
-
Tak to jsi koupil hodne spatny komp. Jinak si to vysvetlit nedokazu. *7*
-
Jsi malo informovany, takze jen hadas a varis z vody na zaklade predstav, ze amd neni intel a proto...
-
Sory, ale ty jsi fakt moula. Uz ponekolikate ctu tu tvoji fám o trinity a pritom apu v ps4 bude zalozeno na kabini/jaguaru.
-
dobre, ale preco si myslis ze bude lepsie ked budu mat ludia k hram alebo inemu licencovanemu obsahu zadarmo pristup. Ked uz tu mame ten penazny system tak preco ho nevyuzit ako motivaciu pre tvorcov obsahu. Netvrdim, ze je spravne ze clovek musi platit ked si chce skusit hru alebo knihu. Lenze mne pripada, ze vacsina ludi na tejto planete su nezodpovedny tupci, ktory ked dostanu slobodu tak nezaplatia za nic ak ich k tomu niekto neprinuti. Ako maju byt potom motivovany tvorcovia obsahu ? Nebolo by spravodlivejsie a funkcnejsie keby si hru zaplatil kazdy blbec a nie len zopar ludi co to poziciavaju dalej ?
Za predrazene hry a poplatok za kazde nainstalovanie hry moze jedine nezodpovedny pristup kupujucich. A teraz tym mozno budu trpiet vsetci. -
a) nekoho bazar jednoduse nezajima
b) to same plati o steamu, a podivej se, kolik ma uzivatelu ze strany bezmozkove strany pc hracu -
Na nejnizsim zebricku jsou hraci paraziti, kteri hry nekupuji, ale kradou. Zastoupeni patazitu na jednotlivych platformach neni nutno rozebirat.
-
hovoríš mi z duše... už som v polovici :P
-
Jistě je rozumné porovnávat novou generaci APU od AMD, která je navíc částečně upravená (a jinak segmentovaná), s tou předcházející. A jistě je rozumné tvrdit, že Sony používají pro svojí novou konzoli dražší paměti jen kvůli troše marketingu. A ještě pořád opakovat "AMD není Intel nebo nVidia"... Ach jo.
-
"cílí mimo hardcorovou herní komunitu a cílí na zákazníky, kteří prostě neexistují"
To je právě nesmysl. Potencionální zákazníci tady jsou a je jich tady plno. Casual hráčů je násobně víc jak hardcore hráčů. Je tady početná generace lidí kterým je 20-30, pamatujou jak v mládi hráli hry, nyní mají vlastní bydlení, přítelkyně, nedejbože děti,...
Mladých rodin je tady hrozně moc a to jsou super zákazníci pro novej Xbox, kterej se stane multimediálním centrem v obýváku.
To je přesně to zařízení, který by mohlo nabídnou VŠE, co člověk v obýváku potřebuje. Filmy, hudbu, hry pro dlouhý chvíle, hru pro děti, Kinect hry pro společenskou zábavu, komunikaci přes Skype, dovedu si představit že tam člověk koukne na internet na zprávy, maily,... to vše s pomocí pohodlnýho Kinect ovládání. Může to prostě nabízet hrozně moc.
Já si myslím že je Xbox One dobrej tah, je to prostě sázka na to, udělat z Xboxu něco víc, ne jen čistě herní konzoli pro pár "hardcore" hráčů.
Nehledě na to, že pro tyhle hardcore hráče to bude použitelný stejně dobře. -
wooot?
-
Čus all;) To že bude další xbox a playstation takové multimediální zařízení čekali asi všichni. Otázka byla co všechno v tom bude. Microsoft to představení pojal trochu nešťastně a vzal to z opačného konce. Já osobně jsem od toho čekal, že představí konzoli + spoustu věcí o hrách (ani sem nepotřeboval oznámení 10ti titulů a ukázek z nich, ale třeba nějaký technologický dema enginů, které ta konzole bude zvládat; jak se výkon nové generace projeví v game designu a tak...) a jako třešnička na dortu budou právě ty multimediální serepetičky jako bonus. Příjde mi jakoby zapomněli, že představují herní konzoli. Všechny ty věcičky jsou samozřejmě super, ale opravdu je to něco jakoby navíc k tomu hernímu zařízení. Rozhodně bych to neprezentoval jako něco stěžejního. Ta konzole určitě nezklame. Hry na ni budou stejně jako na playstation4 a bude jich hodně. Microsoft včerejší prezentaci dost podcenil a překalkuloval. NFL můžu sledovat i bez xboxu, ale next gen hry si bez něj nezahraji na tom starým. Takže tady microsoft dost pochybyl. Ale já nevěřím, že stejnou chybu udělá i na E3. Kde by přecejenom byla docela prasárna, kdyby na herní výstavě rozebírali jak boží je sledovat TV na Xboxu :D TV diváky to včera asi moc nezajímalo a hráči byli zklamaní, tak si počkejme na E3;) Nemyslím, že nový xbox bude katastrofa, jen microsoft vykročil špatnou nohou. Ikdyž já jsem momentálně jako hráč taky spíše přikloněn ps4. Uvidíme...
-
Prečo si všetci "odborníci" ako ty a tebe podobní myslia (nie je to myslené urážlivo), že v Microsofte (a zas z druhej strany v Sony) sú takí sprostí ako ste vy chytrí. Neverím, že jedna alebo druhá strana to nemá zrátané tak, aby nevedeli, čo od svojho hardwaru môžu čakať a čo z neho vymáčknuť, eventuálne aké výhody/nevýhody im to prináša. A to aj s ohľadom na konkurenciu.
Ľudia sa tu veľmi oháňajú gddr5, ddr3, ale čo to v praxi znamená nikto nevie (s výnimkou tých, čo tén hardvér dávali dokopy a pre tých platí, to čo v predchádzajúcom odstavci). Nie sú k dispozícií ani žiadne benchmarky (pre tých, ktorí majú radi čísla), nikto nepovedal, či to bude znamenať niečo rozdielové v hrách alebo inde, ale každý tým veselo argumentuje.
Naozaj jednými z mála rozumných komentárov, ktoré som v debate o novom Xboxe a PS čítal, sú príspevky Xcomika. Nejde len o to čo píše, ale hlavne o to, že argumentuje rozumnými a reálnymi vecami, kdežto väčšina ostatných ľudí sa tu buď oháňa spomínaným alebo nezmyselne prilieva flame...