Přejít na výpis diskuzí
Nadšení a ironie: Různorodé reakce na Xbox One
23.5.2013 | Ladislav Loukota
108 příspěvků
-
U grafiky je to jasny, ale u RAM je otazka zda je vubec ta rychlost potreba. Treba u PC na DDR3 nema OC (a s nim zvyseni rychlosti) vubec zadnej vliv na hry.
-
O tom se tu prave bavime, Mlho. Proc nekdo udela takovou šajz predvadecku, aby to musel na E3 napravovat.
-
Musím sa podeliť aj so svojim komentárom, lebo po MS konferencii som bol mierne sklamaný
BTW, fanboji Microsoftu, ani to nečítajte, možno vám stúpne krvný tlak
http://www.centrumher.eu/face2face-preco-si-kupim-ps4-a-nie-xbox-one/ -
Jednoduše zhodnotily vyhlídky Xboxu trhy, když během pár dní poskočily akcie Sony o 10%.
-
S tím souhlasím, že nejásají já také ne, ale dělat závěry z jedné prezentace....
-
Mě spíš překvapilo, že hw xboxu je dosti pod ps4... 8GB DDR3 (5GB pro hry) vs. 8GB DDR5(7 GB pro hry) a horší grafické jádro... xbox bude dost brzda řekl bych .)
-
Je sice jedno, jak to vypadá, ale vystěhovávat kvůli tomu půlku věcí z televizního stolku mi přijde v dnešní době miniaturních PC trochu zbytečný...
-
Je jedno jak to vypadá,hlavně ať se to nepřehřejvá a neni to poruchový.U ps4 se bojim,že to zase bude vyfukovat horkej vzduch pod sebe a xko zkoušet radši ani nebudu,po zkušenostech s x360.Ikdyž ps3 sem taky měnil 3x no.Jednou Ylod a pak laser.
-
Ani ta podoba za to nestojí ke srovnání. S tím systémem byla alespoň sranda - herně čistě, jednoduše, soukromě a od světa odříznutá platforma, která nic nechtěla, držela hubu a kazetky na ni stály kilo, případně půl kila, když to člověk vyobchodoval. Ovšem přišlo se, sedlo se, vrazilo se dovnitř, a když to teda fungovalo, tak hned hrálo, žádný mecheche kolem toho....
-
Je vtipné jak lidi reagují a brečí. Kdyby někdo z lidí zapojil mozek , tak mu dojde , že za rohem je E3 , na které se teprve microsoft ukáže. Šlo pouze o oznámení nové konzole , ne o předváděčku her a všeho.
-
Přece ta internetová komunita. Nebo si někdo pamatuje, že by prezentace PS4 vytvořila podobnou řádku memu?
-
Pořád se nemůžu zbavit pocitu že to vypadá jako stará NES konzole od nintenda :D
-
Pokud většina toho co ukázali je negativní nebo zbytečná tak se nediv když všichni nejásají.
-
Výběr reakcí pobavil. Představa, že jako DLC k CoD si budeš moct kupovat psy různejch ras, mě odrovnala. A, bohužel, nebude asi tak moc vzdálená skutečnosti...
-
Přečetl jsem celý článek a nějak nevidím to nadšení slibované v nadpisu :D
-
Ak sa situacka okolo bazaroviek ukaze ako pravdiva, kazdy clovek co si toto zariadenie kupi je nekonecny idi*t, coz samozrejme bezmozgova masa konzolistov dozaista je, takze sa mozeme tesit na ziarivu buducnost.
To ako pozicat knihu a na nej je slot na kreditu, a otvori sa ti az vtedy ked zaplatis poplatok. Chore a zvratene.
Nekupujte to, inak sa ich politika nezmeni. -
AdBlock a máš o krabici míň *1*
-
Já jsem spíše PC hráč, ale nechápu ty rozepře mezi konzolemi a pc. Pro mě jsou si všichni hráči rovni a ať si každý hraje na čem chce, když ho to baví. Každá platforma má své pro a proti. Já nestojím o to, aby mi někdo vnucoval názory, že si FPS dokážu vychutnat stejně dobře na konzoli (když jsem zvyklý na myš místo páček) a zároveň nemám potřebu se pár let po vydání nové generace konzolí vysmívat jejich slabému hardwaru.
Ten příspěvek berte s rezervou. Já se nudil a vím, že ta námaha napsáním tohoto příspěvku válečnou sekeru mezi oběma tábory nezakope a rozbroje budou nadále pokračovat *4* -
Zajímalo by mě kdo byl nadšený?? Pokud jde o prezentaci, tak ta byla děsná.
-
Treba ty tzv. starsi xbx360 tituly na tom půjdou přehrávat ve verzi pro PC (aspon ty co podporujou win live) :)