Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • střih a ta hudba... jako na film od Luca Bessona!
  • rozumbrado, zkus si někdy takovej starej magazín otevřít. Tenkrát se hry dělaly podle toho, co chtěli vývojáři, ne podle toho, co diktoval vrchní management. Zamysli se nad tím. To že mi tupá lůza dává mínus na tom nic nezmění.
  • Hairy_Ass
    A pečený holuby nám létaly do pusy, co? *1* *1*
  • tak tak, gameplay zatim nijak neuchvátil

na původní syndicate jsem nedavno četl recenzi, když jsem si pročítal starý Levely. To bejvávaly časy. Ženský byly od rány, chlapi taky co k čemu, auta pořádný a hry jedna básen.
  • ja bych radeji daval tvoji prdelku cmuki cmuk XOXOXOXOXO
  • Pan_Klobouk
    Trailer je paradni, bohuzel hra uz tak paradni neni. A hlavne to neni Syndicate, coz by nekteri mohli vnimat jako problem. ;)
  • ojééé, music by NERO *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=VfEhQsRnesQ
  • 13_11
    „I never wanted this.“ / „I never asked for this.“ Možná až moc okaté. Má-li to však být pocta novému Deus, pak je vše v naprostém pořádku.
  • Jak si tě najdu na steamu?:) Ať můžem splu dávat Dotičku:))
  • Trol.diskuzni
    Deus Ex je s*ačka a tohle vypadá na ještě větší... To znamená, že to na Games bude jistě za 10/10. *6*
  • smejki
    Zvedlo mě to ze židle, to nemohu říct :-/
  • Trailer super místy mi to připomínalo i můj oblíbený film Tron i hudbou. Hra pokud se nepokazí tak to bude jedna z těch které není škoda koupit.
  • Jazz
    *1* *1* *1*
  • Trol.diskuzni
    Zezačátku vcelku slibné... Jenže pak mi došlo, že to byla jen reklama. Po ní totiž následovaly dvě minuty čehosi v příšerné grafice - to asi měla být ta super new gamesa, hádám. *6*
  • Na pohľad jasná kópia DeusEx3, obsahom i grafikou. Dúfam, že to prekvapí, zatiaľ sprostá vykrádačka. *11*
  • To delaji Starbreeze? SUPER! Riddick byl patri mezi moje TOP 10 hned vedle Wolfensteina..
  • deus ex je sr@čka, tohle vypadá dobře
  • Fakt ostuda, takhle vykradat Deuse, ale prostě EA, no.
  • Hairy_Ass
    Tak cyberpunk není nikdy naškodu, navíc, pokud bude mít Syndicate nějaká kloudný příběh (třeba na úrovni posledního Deus Ex), tak by to mohla být docela super hra. Trailer zase nezklamal, hodně mu taky pomáhá ta hudba. *3*
  • rancor1223
    Vypadá to zajímavě, až moc to připomíná poslední Deus Ex, ale to by vůbec nemuselo být na škodu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit