Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z psychologickeho hlediska depresivní hry zajimaji lidi co nemají pod kontrolou svůj testosteron s lehce agresivními sklony a sebemrskačskými tendencemi...to proto, že si ty hrůzy chtějí dobrovolně způsobovat
  • TheGGG
    A pak se PCtardi budou strašně divit, až se zase nas*ru na diskuzi o PC, přitom jsou tu nasr*tí a trollujou u hry kterou stejně nikdy hrát nebudou. PCfanatik skoro horší než ruský agresor.
  • podle videa sem sy myslel ze je to hra z roku 2000, este ze mam svuj herni notebuk a muzu hrat hry na full max detaily
  • Ano, ano ! Generované dungeony, to je sen všech hráčů !
  • popravdě, Witcher 2 má asi nejhorší combat za posledních x let co jsem viděl, něco tak nevybalancovaného a hloupého se nevidí *1*
  • Ty budes jeden z takych strasne drsnych dospelakov http://globalmetalapocalypse.weebly.com/uploads/7/3/0/7/7307465/895180423.jpg ;-)
  • Vogon
    Milý vypatlaný trole, kdo by chtěl hrát GTA V, když může hrát Saints Row IV? Chci důvody, šup šup.
  • Hanzales
    Vím, že ideálně nereagovat vůbec, ale nedá mi to ti obě ty věty nevyvrátit :)
    1. Wow, lol, dota, ani jiné mmo, či moba hry absolutně nehraju a i přesto mám stále co hrát a to i kdybych dostal 2 měsíce volna z práce ;o)
    2. GTA5 mám na PS3 dohráno 2x a i tak se těším mnohem více, až si to zahraju potřetí na PC (samozřejmě s gamepadem z gauče, jen tak na okraj)
    Měj se hezky, ty jeden věčně brblající, nespokojený a uhatovaný jedinče ;o)
    PS: dovolím si "citát" z American history X, zlepšilo tvé jednání a chování v diskuzích nějak tvůj život? ;O)
  • Vogon
    Praise the Moon! \[T]/
  • vies ty vobec co znamena slovo infantilny???

vyznam: "zaostalosť vo vývoji; pretrvávanie psychických a fyzických znakov detí v dospelosti"

Cim presne je Zaklinac infantilny oproti Bloodborne? Ze nema groteskne, radoby drsne 20metrove monstra s farebnou paletou od svetlo ciernej po tmavo ciernu a 10 riadkami hovoreneho slova? Myslene samozrejme s nadsazkou...dark souls hry mam rad.
  • Vuuuuuuuulll si ty...tvoja plechovka moze bytbrada ze si zahraje hry v medium nastaveni...ty kreteno....
  • Jenom jestli to nesmrdi tvuj hnisajici pindik.
  • Ten soundtrack je boží...
  • Sry, ale GTA V mě nijak neimponuje.. to si klidně nechte na těch konzolích :)
  • Hanzales
    No já si to zahraju až někdy na vánoce nejdříve, ale už teď se na to těším, nejen ta stylizace se mi hodně líbí.
  • pecka, oni fakt vědí, jak na mě :-)
  • Zase tu citit smrad zavistlivych pc warez kiddos co mastia akurat tak exkluzivne warcraft karticky a 2 roky cakaju na GTA V
  • Bude mít hra zase klamavou reklamu, jako předchozí díl?
  • Nope
  • Dogkiller
    PS4, to je vůůůůůůůůůůl.... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit