Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt vtipný porovnávat combat system z witchera s soulsama :D .... ten combat je snad na witcherovy ta nejhorší složka, kdežto u souls je to základ celý hry. Pokud to není jen pokus brečet nad tím že hra koncipovaná na gamepad se hůř ovládá na klávesnici a myši. Je třeba pro hry volit adekvátní ovladač ... i na PC :)
  • bugy. Jezisi marja, co te vubec zajimaj nejaky bugy? vzdycky byly a vzdycky budou. Reknu si "bug" a jdu dal, zadnej problem. U techto her to nevadi, protoze jsou v podstate naprostym umenim se spetkou poezie, ktera je naprosto mimo tve chapani, ty bugu.
  • Tak hlavně že simulátor kotoulů má super combat.
  • nie nevadi
  • Těžko můžu hrát Dotu, když si z ní sám dělám srandu, bukvo. *2*
  • Nemá cenu si jich všímat, na PC jim vyšel simulátor vytírání prdl.e a tak zas brečí a soudí podle YT.
  • komu jsi nastavil prd*l tentokrát? Žádná hypster kiddos omalovánka na glitchstarteru nebo benchmark nad kterým bys moh onnvat?
  • takže víš krásný hvno o všech změnách a rozdílech mezi DS a BB? Díky bohu, že ple*s jako ty nemá PS4, ale smrdí u PC.
    BTW:Proč sem vůbec lezeš, určitě ti do p2w Boty vyšel další skin.
  • del0
    Výhoda téhle hry je, že poběží i na PS2, takže kvůli ní není třeba kupovat PS4. Oh wait... ono to jen vypadá jak z PS2. *15*
  • Vám nevadí, že to bude to samý jako Deepshit Souls hry? Stejný herní mechaniky, stejná cena, stejný bugy apod.? Všechno stejný, avšak nějakým záhadným způsobem to u těchto her nevadí. Je to tím, že jsou tak strašně moc "hardcore" a strašně moc "promyšlený" a "vymakaný"? *2*
  • Realisté říkají že ano, zatvrzelí fanoušci říkají že ne. *2*
  • Ne a ano
  • To neni nejaky slovensky web kde bys mohl hnisat??opravdu musis psat tady blbosti??
  • je rozdiel medzi depresivne a temné-melancholicky atmosfericke hry ake su napriklad souls hry...hry posobia na kazdeho inak...mne pride depresivny napriklad sunset overdrive alebo borderlands aj ked nehovorim ze su to zle hry
  • Kdyby 2 měsíce, ale na to, abych si zahrál vše co bych chtěl by mi možná nestačily ani 2 roky volna :-) A to jsem si ještě, já vůl, koupil PS3 abych si zahrál ty supertruper exkluzivky, a už 2 měsíce na ní padá prach, protože většina těch exkluzivek stojí za vyližřiť :-)
  • Je rozdiel trolling a pravda...my s GGG sme pravdolaskari na sposob Havla a nase pravdive vyroky o pc scene su ako humanitarne bombardovanie
  • Nevýslovný luxus, v dnešní době omalovánek je to vzácnost vidět kvalitní fantasy

#WoWnerdscryalot *3*
  • TheGGG
    Maxiass Fík zase utekl z cvokárny, SAKRA že už konečně neprovedou tu lobotomii, i když to by asi kutali víc než trplaslíci v Morii
  • TheGGG
    Netrolluji, to PC tardi se sem sbíhaj a brečí, že na PC za 50 000,- mají jen kartičky
  • miker17
    ...nějak ti to trollení poslední dobou nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit