Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a čím si moje pc na sebe vydělá pověz? Opravdu neřeším, že si z výplaty odtrhnu 1/3 na konzoli, a když si budou chtít koupit nový PC, tak si koupím nový PC a rozhodně mě nebude limitovat nákup nějaké konzole za 10K. Vůbec tě nechápu...
  • tomocz
    Ano věděl a pak jsem změnil názor, když jsi mě nechal prozřít a připomenul mi, že jsem reagoval na špatný. Ale ty si pořád jedeš svou a ne a ne a ne uznat cokoli jiného :)

Klidně přijď, ale než se ke mě dostaneš na dosah čehokoli, co mi jí urazí, tak tě nabodnu na své Dragonslayer Spear :D
  • Pulka kvalitniho pc, ktery si na sebe za par mesicu vydela. Pokud umis na pc pracovat a nejsi konzolista co umi jen drzet analog dopredu a strilet s autoaimem. Oh wait... *15*
  • hmm co to je deset tisíc panejo.... navíc jsem zvědavý na Deep Down a Silent Hill, takže budou asi tři a to už se vyplatí *1*
  • Schvaluji. Jedna hra za 11 tisic je kvalitni kup. *15*
  • By me zajimalo jak tezke je pochopit ze jsi pokrytec, jestli nevidis ze tvoje parta homoboys dela presne to co nechces byt.
  • konzoli nemám, ale samozřejmě přemyšlím, že si koupim konzoli v setu s Bloodborne
  • kennyB
    Hlupák nejsem, už jsem tu psal, že hraji i na pcčku, jen prostě nejchci být jako ty a tobě podobní. Pak nevím, kdo je tu hlupák, který nechce pochopit psaný text...
  • z psychologického hlediska se tomu, cos napsal, říká projíkovat svoje vlastní představy a touhy do druhého. z hlediska teorie argumentace se tomu říká nepodložené tvrzení. z hlediska komunikačních strategií se tomu říká špatný trolling. a konečně z hlediska čistě lidského se říká: co to ten max zase plácá za voloviny?
  • Jsem konzolista ale musim uznat ze nejvic breceli vzdy konzolisti. See what I did here?
  • Nechces byt jako ja a koupit si kvalitni a hlavne vykonny hw za dobrou cenu? Ty jsi ale hlupak. *12*
  • kennyB
    Ano, jsem konzolovej butthurt, nechci totiž být jako ty...
  • Dolan, pls...
  • a ještě nam to lže, dobře jsi věděl na koho jsi reagoval :) Pozor ať si nepřijdu pro tvoji hlavu .)
  • tomocz
    Ano, taky jsem udělal něco, co zdejší Souls fanboys nedokážou - uznal svou chybu se zařazením reakce ke špatnému komentáři, který měl být o pár kroků výše. Ale ty, jako správný Soulsák musíš být neustále vulgární a nadávat nám, kdo nesdílí tvou víru. Za chvíli budou radikální Soulsáci horší, než radikální muslimové... :D
  • Jsi konzolovy butthurt, tak d3mentne zaslepeny ze nevidis ze vase banda konzolefagotu dela presne to samy. Ubohe.
  • ač pc-čkář, tak dobře vím odkud vítr vane, a že akce vždy vyvolává reakci a zdejší pc-master race je opravdu politovaníhodná, na druhou stranu myslím, že je stejně dětinské se nechat zatáhnou do těchto trapných rozborů.
  • bohužel tady jsou vulgarity zcela na místě, nerad je používám, ale jasně píší, že dvojka se výborně optimalizovaná jak na pc tak na konzole a ty začneš s Blighttown, prostě debilita od debílka a zase tu máš nějakou tu vulgaritu, nemůžu si pomoci. Promiň :)
  • MrSanta
    Pethullův názor nemusí být daleko od pravdy. Já bych ještě doplnil že tu je část fanoušků Souls her, která se chová v diskuzích jako hova*a a to může některé slabší jedince vyprovokovat k nenávistnému komentáři.
  • kennyB
    Mám tyhle hry taky rád a prudím u her, které mě nezajímají??? Mohu také napsat, že se tu melou kraviny u her na konzole, tak proč by výše jmenovaní nemohli prudit u her, které je nazajímají???Argument opravdu vhodný mistra diskutéra *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší