Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je plno lidí co říkalo že to hráli a dohráli na KB+M, takže to taky jde, jen říkám, že je to prostě s gamepadem příjemější :). Stejně jako strategie se zase hrají zásadně lépe na myši, letecké simulátory na joysticku, bojovky na gamepadu atp.
  • tomocz
    Ano, zase jen dokazuješ, že DS fanboy nedokáže být slušný, jakmile někdo zkritizuje jeho modlu. Inu, možná jsem mohl reagovat na kolegu nahoře, který mluví celkově o Souls, to máš pravdu. To však neomlouvá tvou vulgárnost.
  • bavím se idiotku o dvojce nebo ti ta idiocie brání číst, všichni ví, že jednička byla na konzli špatně optimalizovaná, na PC jsem měl celou dobu plynulých 30 FPS i v prvním díle...
  • jakej život, vždyť je to bot spamující diskuze hatem na pc. *1* ale jestli ne tak je mi za něj smutno, musí to mít těžký. Já bych si třeba Bloodborne rád zahrál, ale ps4 si kvůli tomu nekoupím. Už tolik hry nehraju ani na tom PC co doma mám, nemám zas tolik peněz a taky mám jiný koníčky za který utrácet, ale proč to vysvětlovat někomu kdo by ti na to stejně odpověděl něco ve stylu "nezáviď smradlavý pc warez kiddo" *6*
  • většina těch hejtrů ji samozřejmě nedohrála, menšina ji pak hrála se zavřenýma očima ignorovali okolní svět, střipky ze světa, prostě hráči zvyklí, že jim příběh servírují přimo pod nos, samozřejmě ta menšina nenarazila na skryté lokace, NPC apod a pak tu máme další menšinu a hra jim prostě nesedla, ale nemají potřebu o tom někomu vykládat a pak tu máme ultimátní menšinu, kteří to považují za konzolovou hru, proto ji předem označují za tupou mlátičku na základě par videií z youtube...
  • tomocz
    Ehm, plynulejší? Mám připomínat Blightown? :D
  • Pethulla
    nebo je to proto, že to jsou oblíbené věci Hnisa a GGGčka a když oni můžou prudit u her které nebaví je, tak proč by ostatní nemohli hatovat u té jejich
  • kennyB
    Protože to hrát nebudou, nebo je na ně příliš těžká a moc je štve, že Souls hry jsou úspěšné...
  • co to mektáš. Dvojka jede na konzoli plynule 30 FPS a mě na 7870 jeden na 60 FPS S Gedosato+ Gem ve FullHD
  • Plynulejsi fps a souls seria, to je slusny humor :-)
  • Lidi no tak proč tolik nenávisti proti hře kterou a) nebudete vůbec hrát a za b) která vás evidentně vůbec nezajímá a nic o ni nevíte ?
  • kennyB
    Oh wait??? Kdopak to tu jen psával???
  • to je ten rádoby expert na RPG hry, master- RPG- player hod kostkou s 30 letou zkušenošti.
  • Vogon
    Když chceš trolit, tak se aspoň snaž. Souls hry nepotřebují grafiku, aby své hráče zaujaly. Radši budu mít horší grafiku, ale nulové loadingy a plynulejší fps.
    Btw. Nejsi ty ten retard, co tu vždycky brečí, že ho zabil boss v tutorialu?
  • mna zas ten hejt len aby bol niekto zaujimavy
  • boha ty si vtipny.... :D
  • myslíš si, že jsi vtipný? Mám pro tebe špatnou zprávu. Děláš tu ze sebe dlouhodobě blba a trosku,ale pokud ti to nevadí, tak pokračuj *3*
  • Aké počkať, nie je zaklínač 2 tiež simulátor kotoulu? Veď tam sa to permanentne spamovalo v bojoch :D
  • Někdy mě překvapuje, co všechno jsou lidi schopní odpustit Souls sérii jenom proto, že to je Souls série.
  • Hmm a nebo to optimalizovat na klávesnici a myš, když už to vydávám na PC, to je věc, co? Ať si to každý zahraje na tom, na čem chce, ne? Kolik dalších her tě vyloženě nutí hrát na ovladači jenom proto, že jsou vývojáři neschopní udělat slušný port? Proti Souls nic nemám, ale ty porty jsou prasárny a z pohledu PC hráče nemůžu mít ty vývojáře rád už jenom kvůli tomu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit