Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty hlupacku, svet nefunguje stylem "my spamujem vase diskuze, ale vy nesmite ty nase"... Proste jste zaseli flame tak sklizite dalsi, vy ubreceni konzolisti.
  • O PC sa bavit nemusime, BB je konzolova exkluzivita a ani Demon's Souls, ani Dark Souls a ani Dark Souls 2 neboli na konzoly plynule...ale vsetky svorne vyzerali technicky slabo.
  • Pethulla
    Heleď, proč se hned vzrušuješ? (jeden otazník úplně stačí k tomu abys poznal větu tázací, tři fakt nejsou potřeba). Tebe jsem přece vůbec nejmenoval. Já jen napsal svůj skromný názor, proč by to tak mohlo být. Nikde netvrdím, že můj názor je jediný správný - zas až takový Narcis nejsem.
    A k tvoji druhé otázce. Nejsi tady na Games žádný nováček, takže sám moc dobře víš, že většina diskuzí tady je zaplevelena naprosto hloupýma, zbytečnýma žabomyšíma válkama na téma PC vs konzole, kde si obě strany můžou směle podat ruce. Proč s tím odpovědní lidé nic nedělají je pak věc druhá.
    Jinak já se vždy považoval za takového obyčejného diskutéra, takže to žes mě nazval mistrem diskutérem mě zahřálo u srdéčka. Fakt děkuju, začínám uvažovat, že si tak změním nick. Hezký den.
    Já u těchhle her trollovat nehodlám. Dark Souls jsem nějakou dobu hrál a chápu proč je ta hra tak oblíbená - leveldesign, skvělí bossové, atmosféra, jen to zkrátka není můj šálek kávy. Takže pokud
    se na Bloodborne (či jakoukoliv jinou hru) těšíte, tak se na nějaké ty prudící cypy vyprdněte a ignorujte je.
  • Nebud butthurt puso. Maminka ti koupi konzoli. *15*
  • Pridal bych tam p2w, to zkvalitni kazdou hru.
  • kennyB
    Doporučuji přečíst na co jsi začal reagovat, tam se dozvíš odpověď. Možná ti ale dělá problémy číst něco, kde víc textu najednou, ta potom pardon...
  • A jeste rozsahlejsi prostory, strelne zbrane, kdo vi jak uz i tak dost rozmanitou hru jeste zpestri.
  • dolan? Wallet Warrior? kašli na to pls
  • To musi byt urcite pravda, kdyz to napsal nekdo na internetu.
  • nemáš co závidět, ještě ji nemám a s takovým inteligenčním fondem, co v současnosti nabízíš opravdu nemůžeš čekat, že někdy dostaneš 30 tisíc .)
  • Takze ti nedoslo, ze ty jsi taky ten jeden co to dela?Ty musis byt riadny kkt. *15*
  • kennyB
    Myšleno bylo, že to dělají obě "strany", tudíž hádat se, kdo začíná jako první je jako hádka ve školce. Mě stačí, že ty jsi ten jeden, který to také dělá a to mi stačí...
    Proč se sakra vždycky nechám takhle strhnout k něčemu, co stejně nikdo nevyhraje???
  • Zavidim ti neskutecne, tu lowend konzoli od amd. *14*
  • ježiš, kde žiješ, podobné peníze má v Praze i řidič autobusu, se vzpamatuj dítě :))))) a nezáviď
  • Ano, jsem dite co dostava kapesny od rodicu. A proto si ty na internetu vymyslis 30 tisicovy plat. Makes sense bro.
  • *5* samozřejmě všichni musí jako ty, kteří čekají na měsiční kapesné od rodičů, že já se tu bavím s nějakým dítětem?
  • Jeste uzsi koridor a vic kotoulu. *14*
  • dyť jo *3* sám si se přiznal, že jsi vůl, který neumí reagovat a ani neví, proč reaguje, takže v pohodě *3*
  • Urcite, clovek ktery kupuje konzoli a fanbojuje ji na random forech vydelava 30 tisic. Trololol. *5* Dream on.
  • Jsem zvedav, zda se jim koncept DS podari vylepsit a privest k jeste vetsi dokonalosti, nez je. Generovane dungeony, ktere se nelze naucit a vzdy budou predstavovat vyzcu s kvalitni odmenou zni jako dobry recept. Dalsi krok by mohlo byt generovani unikatni AI pro kazde monstrum, aby byli mene predvidatelni, nebo adaptivni AI, ktera by dokazala reagovat ne herni stereotyp hrace samotneho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší