Přejít na výpis diskuzí
Náhodně generované dungeony výrazně prohloubí zájem hráčů o Bloodborne
30.1.2015 | Adam Homola
222 příspěvků
-
Lidi no tak proč tolik nenávisti proti hře kterou a) nebudete vůbec hrát a za b) která vás evidentně vůbec nezajímá a nic o ni nevíte ?
-
-
Pethullův názor nemusí být daleko od pravdy. Já bych ještě doplnil že tu je část fanoušků Souls her, která se chová v diskuzích jako hova*a a to může některé slabší jedince vyprovokovat k nenávistnému komentáři.
-
-
ač pc-čkář, tak dobře vím odkud vítr vane, a že akce vždy vyvolává reakci a zdejší pc-master race je opravdu politovaníhodná, na druhou stranu myslím, že je stejně dětinské se nechat zatáhnou do těchto trapných rozborů.
-
-
Jsem konzolista ale musim uznat ze nejvic breceli vzdy konzolisti. See what I did here?
-
-
konzoli nemám, ale samozřejmě přemyšlím, že si koupim konzoli v setu s Bloodborne
-
-
Já teda konzoli nemám ale spoustu kamarádů jo ale stejně sem zastánce PC jako tady Dolan který je ale narozdíl ode mě lhář protože hry ve 4 k mu PC z roku 2009 nespustí. Možná tak PC z roku 2014. náký vyjebaný radeony 290 to neutáhnou tak nelži ty boháči co všechno máš
-
To musi byt urcite pravda, kdyz to napsal nekdo na internetu.
-
nemáš co závidět, ještě ji nemám a s takovým inteligenčním fondem, co v současnosti nabízíš opravdu nemůžeš čekat, že někdy dostaneš 30 tisíc .)
-
Zavidim ti neskutecne, tu lowend konzoli od amd. *14*
-
ježiš, kde žiješ, podobné peníze má v Praze i řidič autobusu, se vzpamatuj dítě :))))) a nezáviď
-
Ano, jsem dite co dostava kapesny od rodicu. A proto si ty na internetu vymyslis 30 tisicovy plat. Makes sense bro.
-
*5* samozřejmě všichni musí jako ty, kteří čekají na měsiční kapesné od rodičů, že já se tu bavím s nějakým dítětem?
-
Urcite, clovek ktery kupuje konzoli a fanbojuje ji na random forech vydelava 30 tisic. Trololol. *5* Dream on.
-
a čím si moje pc na sebe vydělá pověz? Opravdu neřeším, že si z výplaty odtrhnu 1/3 na konzoli, a když si budou chtít koupit nový PC, tak si koupím nový PC a rozhodně mě nebude limitovat nákup nějaké konzole za 10K. Vůbec tě nechápu...
-
Pulka kvalitniho pc, ktery si na sebe za par mesicu vydela. Pokud umis na pc pracovat a nejsi konzolista co umi jen drzet analog dopredu a strilet s autoaimem. Oh wait... *15*
-
hmm co to je deset tisíc panejo.... navíc jsem zvědavý na Deep Down a Silent Hill, takže budou asi tři a to už se vyplatí *1*
-
Schvaluji. Jedna hra za 11 tisic je kvalitni kup. *15*
-
-
-
-
-
většina těch hejtrů ji samozřejmě nedohrála, menšina ji pak hrála se zavřenýma očima ignorovali okolní svět, střipky ze světa, prostě hráči zvyklí, že jim příběh servírují přimo pod nos, samozřejmě ta menšina nenarazila na skryté lokace, NPC apod a pak tu máme další menšinu a hra jim prostě nesedla, ale nemají potřebu o tom někomu vykládat a pak tu máme ultimátní menšinu, kteří to považují za konzolovou hru, proto ji předem označují za tupou mlátičku na základě par videií z youtube...
-
Protože to hrát nebudou, nebo je na ně příliš těžká a moc je štve, že Souls hry jsou úspěšné...
-
-
nebo je to proto, že to jsou oblíbené věci Hnisa a GGGčka a když oni můžou prudit u her které nebaví je, tak proč by ostatní nemohli hatovat u té jejich
-
-
Mám tyhle hry taky rád a prudím u her, které mě nezajímají??? Mohu také napsat, že se tu melou kraviny u her na konzole, tak proč by výše jmenovaní nemohli prudit u her, které je nazajímají???Argument opravdu vhodný mistra diskutéra *7*
-
-
Heleď, proč se hned vzrušuješ? (jeden otazník úplně stačí k tomu abys poznal větu tázací, tři fakt nejsou potřeba). Tebe jsem přece vůbec nejmenoval. Já jen napsal svůj skromný názor, proč by to tak mohlo být. Nikde netvrdím, že můj názor je jediný správný - zas až takový Narcis nejsem.
A k tvoji druhé otázce. Nejsi tady na Games žádný nováček, takže sám moc dobře víš, že většina diskuzí tady je zaplevelena naprosto hloupýma, zbytečnýma žabomyšíma válkama na téma PC vs konzole, kde si obě strany můžou směle podat ruce. Proč s tím odpovědní lidé nic nedělají je pak věc druhá.
Jinak já se vždy považoval za takového obyčejného diskutéra, takže to žes mě nazval mistrem diskutérem mě zahřálo u srdéčka. Fakt děkuju, začínám uvažovat, že si tak změním nick. Hezký den.
Protoze fanboying a flaming by v cesky vete znelo divne a protoze neni vystiznejsi slovo pro tyhle dve nejretardovanejsi a nejpokrytectejsi cinnosti co muzes na internetu delat, kdyz ti za to nikdo neplati.
-
flamuješ, fanbojuješ *1* Ty vo*e, to je češtin *1*
-
A proc tu flamujes a fanbojujes konzole, kdyz ti to pripada jako hnus?
-
Otazníky píšu odjakživa tři, už ani nevím proč. Je fakt, že tahle válka platforem už začíná být hnus, možná proto už sem nechodím tak často jako dřív. Jinak moje odpověď nebyla myšlena ve zlém, i když tak možná vyzněla *3*
-
-
Jsi konzolovy butthurt, tak d3mentne zaslepeny ze nevidis ze vase banda konzolefagotu dela presne to samy. Ubohe.
-
-
https://imgflip.com/i/h1l45 *10*
-
Ty hlupacku, svet nefunguje stylem "my spamujem vase diskuze, ale vy nesmite ty nase"... Proste jste zaseli flame tak sklizite dalsi, vy ubreceni konzolisti.
-
Doporučuji přečíst na co jsi začal reagovat, tam se dozvíš odpověď. Možná ti ale dělá problémy číst něco, kde víc textu najednou, ta potom pardon...
-
Takze ti nedoslo, ze ty jsi taky ten jeden co to dela?Ty musis byt riadny kkt. *15*
-
Myšleno bylo, že to dělají obě "strany", tudíž hádat se, kdo začíná jako první je jako hádka ve školce. Mě stačí, že ty jsi ten jeden, který to také dělá a to mi stačí...
Proč se sakra vždycky nechám takhle strhnout k něčemu, co stejně nikdo nevyhraje??? -
By me zajimalo jak tezke je pochopit ze jsi pokrytec, jestli nevidis ze tvoje parta homoboys dela presne to co nechces byt.
-
Hlupák nejsem, už jsem tu psal, že hraji i na pcčku, jen prostě nejchci být jako ty a tobě podobní. Pak nevím, kdo je tu hlupák, který nechce pochopit psaný text...
-
Nechces byt jako ja a koupit si kvalitni a hlavne vykonny hw za dobrou cenu? Ty jsi ale hlupak. *12*
-
Ano, jsem konzolovej butthurt, nechci totiž být jako ty...
-
Dolan, pls...
-
-
-
-
-
-
Wallet Warrior(Alucard, Dolan) Takže ty tady nadáváš konzolistům do nul, AMD do lowendu a pak napíšeš, že máš PC z roku 2009, které dává 4K při 60FPS++ Takže co máš teda za kouzelnou grafiku pověz...
-
-
Urcite ne tu od AMD. Ted pozorne poslouchej, pc ma takovou kouzelnou featuru, jde upgradovat. To ten tvuj lowend neumi. A ted se muzes priznat ci jsi multinick, konzolova buznicko. GGG? *5*
Btw, jsi butthurt ze konzole neumi ani fullhd v 60 fps a ja mam 4k? *15* -
-
Proc me tak se*es ty kriple vypi*eny Dolansky? Jdi si psat sve ho*na nekam jinam. Pises sra*ky typu butthurt a tak nejak pochybuju, ze vis co znamenaji. Takove mrd*y jako ty by se mely strilet. Chcipni ty sra*ko vyjeba*a.
-
-
Strilet by se mely labilni deti jako ty. Az vyrostes, pochopis.
-
-
tak Wallete se pochlub teda, co za grafiku dává 60FPS při 4K. No je jasné, že jedna to nezvládne, takže nějaká dvojčipovka 295X2, ale ty zas jsi zelený mozek, takže 980 GTX ve SLI. Dobře, ale to má sakra daleko do počítače z roku 2009, takže co si to tady sarka vymýšlíš ty degene...
-
-
Nebrec uz *5*
-
-
na víc se nezmůžeš? Co pak trosko máš za grafiku, aby to nebyla nějaká 8800GT *1* a hraješ v rozlišení 1280x1024 *2*
-
-
No konzole svůj účel plní celkem slušně je sice pravda že technicky nejsou žádný zázrak ale jako herní zařízení funguje dobře. Osobně hraji na PC (cca 5 let starý) i na konzoli pro každou platformu se hodí jiné žánry. Strategie na konzoli to je něco otřesného což vím z vlastní zkušenosti z PS1 ale například DS nebo prakticky jakékoli JRPG ke konzoli prostě patří
-
I konzole je prezitek
-
PS: i a y jsou podle mě přežitek stejně jako mne a mě akorát to komplikuje lidem se naučit česky
-
-
-
Hmm nějak to nemůžu v tom vláknu najít
-
Napsal. A koukam ze napsat jedno y spravne je takovy problem. *15*
-
No hlavně jsi pořád nenapsal co máš za tu grafiku což je zvláštní jelikož napsat jeden název není takoví problém
-
Dal jsem tam dve R290. Protoze jsou levnejsi. A abych to lip nakrmil tak jsem si koupil FX-9590. A tech 800W tepla prodavam sousedum, vytapi tim sklenik. Sice to strasne pece a smrdi spalenym plastem ale na internetu psali, ze to je lepsi nak intel a nvidia.
-
Argumenty? Přesně v čem bych měl argumentovat? Já jsem se zeptat tvé mrzké osoby, co za grafiku z roku 09 dává 4K při 60FPS, na to jsi odpověděl, že jsi asi tam dal novou grafiku, ale jakou jsme se nedozvěděli, takže o jakých argumentech se bavíš?
-
Vidim ze chapes jak funguje statistika. A Witcher me nezajima. Koukam ze uz ti dosly argumenty.
-
*1* 4K. jo dle statistik hraje s tímto rozlišení 0.07% hráčů na Steamu, ale na diskuzích na games.cz ji má každý druhý a k tomu dvě 15 karty ve SLI, pak přijdou doporučené nároky pro Wichera a všichni PC-kids společně brečí, jak se jim to bude sekat. PC Master Race v praxi *1* ty bys mohl být jejich králem
-
Doporucuju nastudovat co to je 4k, mas v tom trochu nejasno *3*
-
-
-
-
A jeje zase se schyluje k nesmyslnému odporu ze strany hniloby pc scény a odpadních vod konzole. *7* Tohle nemůže skončit moc dobře, vlastně nemůže skončit vůbec protože tady ani není co by to ukončilo. Argumenty nakonec dojdou oboum stranám a tak Once again bude nablito. Oooh wait ono vlastně už vyblito je. *4* Děti budou vždycky děti a je jedno jak moc velké přirození sik myslí že mají.
-
-
-
Praise the Moon! \[T]/
-
Ano, ano ! Generované dungeony, to je sen všech hráčů !
-
Jsem zvedav, zda se jim koncept DS podari vylepsit a privest k jeste vetsi dokonalosti, nez je. Generovane dungeony, ktere se nelze naucit a vzdy budou predstavovat vyzcu s kvalitni odmenou zni jako dobry recept. Dalsi krok by mohlo byt generovani unikatni AI pro kazde monstrum, aby byli mene predvidatelni, nebo adaptivni AI, ktera by dokazala reagovat ne herni stereotyp hrace samotneho.
-
-
Jeste uzsi koridor a vic kotoulu. *14*
-
-
A jeste rozsahlejsi prostory, strelne zbrane, kdo vi jak uz i tak dost rozmanitou hru jeste zpestri.
-
-
Pridal bych tam p2w, to zkvalitni kazdou hru.
-
-
dolan? Wallet Warrior? kašli na to pls
-
-
Nebud butthurt puso. Maminka ti koupi konzoli. *15*
-
-
tak se ponižovat *8* je mi tě líto chlapče...
-
-
*1* *1* *1* ty máš dost... za 800K dostaneš tak akorát nějakou podobnou katastrofu(viz link) a to si koupí člověk jedině bez vkusu...
http://www.autorevue.cz/test-mercedes-benz-b-180-cdi---mala-hvezda -
Nevim cos mel z matiky, ale 700 vic jak mega neni. Aspon u nas. Porad placas neco o nereseni penez ale nerekl jsi mi duvod, proc bych mel platit 3x tolik za neco co je horsi.
Navic tvoje logika "neni apple ovce = nemuze mit drahy auto" je zvlastni. Takova homosexualni. -
btw ty už jsi docela v koncích, když máš na Mercedesa, který nový stojí přes mega, tak nemusíš šetřit přece na mobilu ne? *1* *1* *1* ty nám tu lžeš chlapče, prostě tvoje matka uklízečka a otec na podpoře navíc než na toho činského křápa neměli, se s tím smiř...
-
hele socane, jak můžeš mit za tu cenu lepší mobil, když to má LagDroid *1* *1* *1* ??? *7* *7* *7*
-
A proc bych platil za nic ty joudo. Kdyz muzu mit mnohem lepsi ekvivalent na 1/3 cenu. Zbyly prachy muzu dat do jinych kvalitnich veci, treba muzu mit vykonne PC misto konzole nebo jezdit v MB misto chrochtavky. Jestli to teda chapes. A mit Mercedes misto kktin typu iphone se imho vyplati *3*
-
a zase jsi u ceny, ty takový boháč a pořád řešíš cenu :) zajimavé. Podle mě, to nebude s tím tvojim kontem, tak horké, že v každé druhé větě řešíš cenu. Lagdroid Socka detected *1*
-
"Nevaham zaplatit 20 litru za neco co ma hodnotu 6ti a smeju se ti" *3*
-
že ty jsi ten typ omezence, který se nechal nachytat na počty jader u mobilu. Čím víc jader, tím více addidas, bohužel se to ještě více seká a teď jak vyšel LagDroid 5.0 - ten tomu nasadil úplnou korunu. Ty takový boháč a používá Android, kde všichni doporučují nepouživát ani mobilní bankovnictví. Och, směju se ti *1*
-
Jako to ze mam penize znamena, ze bych je mel odevzdat Applu uplne za nic?
To je jak koupit si Oktavku za 600 tisic, kdyz za 700 je MB CLA. *15* -
proč řešíš cenu, máš penez, že nevíš, co s nima ne? Tak proč kupuješ andorid, jak největši socka a ještě takový odpad jako Xiamoi, která má jeden z největších reklamací...
-
Ano uz si bezim koupit iphone, ktery je urcite vyroben jinde nez v Cine... Oh wait! Uplne stejny krap, jen 3x predrazeny. *15*
-
se dalo čekat, ušmudlamá, česká socka vlastnící činský křáp s nejhorším a nejděravějším OS tady bude poučovat. Uživej si hlupáku Android.
-
Jen skoda, ze muj Intel je ve vsem lepsi nez amd v konzoli, muj Xixao je ve vsem lepsi nez iphone, 30'' ips je ve vsem lepsi nez jakakoliv televize ke konzoli, uz protoze na nem zobrazuju 1:1 bez rozmazu a penez mam vic nez si dokazes predstavit? Jsem snad ten kdo si nalhava ze ma 30 tisic za mesic? *15*
-
ale rozvíjí, jsi nechutný zavistivý mindráček, který nemá no konzoli ani iPhona či Maca, máš jedno ušmudlané stoleté PC a tam pirátiš nějaké hry a hraješ na pidi monitoru, peníze žádné, sex žádný, budoucnost žádná, takže zkoušíš si zvednout ego tady pomocí nějaké anonymity a Intel Master Race, no tvl, takový tragéd se nevidí. Liskni se a prober se z toho šoku ty fakane...
-
lol: tvoje reakce vubec nezapada do myslenky rozvijene timto threadem a je naprosto zoufaly vykrik do tmy. Bud zkus neco k tematu, nebo gtfo. Diky.
-
Prý iPhona *1* tam se ti zdá 30K jako nějaký zázračný peniz a bavíš se o iPhonu, taková socka ubohá, zavistivá se baví o iPhonu. Tomu říkám ironie...
-
víš, co si myslím, že netrolíš a myslíš to vážně. Neskutečné, co za existence se pohybuje...
-
Myslim to smrtelne vazne. Ty by sis koupil neco od amd, nebo konzoli misto intelu nebo pc, pak zjistil ze to stoji za uplny ho*no a kvuli tomu zacal flamovat a brecet na internetu a presvedcovat ostatni ze to tvoje je lepsi? Kdyz si za par korun navic muzes koupit daleko lepsi vec a nemuset si nalhavat? Trololol, plz. *5*
-
*1* to troliš nebo fakt si tak omezený. Doufám, že trolíš :)
-
Tezko se muzu ponizovat na internetu, mezi lidma co se verejne priznavaji ze kupuji konzole, iphony, amd atd. *3*
Btw, mas pro to nejaky argument, nebo jsi pokrytec jak pan kenny a jen placas?
-
-
-
-
-
-
pecka, oni fakt vědí, jak na mě :-)
-
Tak právě dohráno je to super hra ale bez volantu je to nehratelné
-
No já si to zahraju až někdy na vánoce nejdříve, ale už teď se na to těším, nejen ta stylizace se mi hodně líbí.
-
Bude mít hra zase klamavou reklamu, jako předchozí díl?
-
-
Realisté říkají že ano, zatvrzelí fanoušci říkají že ne. *2*
-
-
Tom : taky jsem si všiml jak na games má skoro každý druhy 4k :)) a taky skoro každý druhy gtx 980 po případě gtx 970 :))) ale zase na druhou stranu konzolisté tady na games mají všechny hry bez problému, kupují novinky za 1700 kč :))) jako kdyby ani nebyly češi :)) (nejlepší příklad pc lamy ) : Amd je low end procesor a přitom má starý dual core od intelu :))) a nebo grafiku za 5-6 tisíc a k ni jednoznačně i7 :)) protože je to best procesor na hry :)))
-
-
"Koukej, Franto, voni tam davaj do toho á em dé vosum jader! A je to levnejsi nez ten zlej kapitalistickej intel. To si musis koupit, povidam ti, hotova pecka..."
Skoda ze Bezny Franta Uzivatel nechape jak funguje cpu, co to je single thread vykon a kolik threadu vlastne dnesni hry maji.
A timpadem proc je FX od amd na hrani pekny kram a v hernim vykonu ho predbehne i ta nejstarsi i7 nebo nova dvoujadrova i3. *5* Takze pc lama jsi ty pokud si myslis ze to neni lowend. -
-
Franto to že si přečteš wikipedii co je thread, neznamená že něco víš o pc, za 1. psal jsem ke "grafice" za 5-6 tisíc za 2. neříkám že intel nemá lepší procesory, jako neříkám že škoda je lepší než bmw, to asi nepochopíš, a za 3 čekni si nějaké videa (ne tabulky "rádoby expertů ) do youtube si třeba zadej amd fx 8350 mezera gtx 980, třeba ... a uvidíš že mezi amd a intel není až takový rozdíl, protože tě spíš bude brzdit grafika ,,, https://www.youtube.com/watch?v=xJpCsAUmr20 btw rozdíl +- 7-8 tisíc ...
-
-
Uz z principu je lepsi mit silny 4 jadra, nez 8 slabych. Jedno jadro zvladne dva thready, jeden thread na dve slaby jadra nerozdelis. Cim min threadu bude mit aplikace, tim v ni bude lepsi intel.
7-8 tisic mezi FX-8 a i5 rozdil neni, i5 stoji 7 a dobra deska 3, dost pochybuju ze koupis FX i s deskou za 2-3 tisice. Zkus si min vymyslet nesmysly.
Navic levny desky jsou k amd nepouzitelny, nezvladaji spotrebu a cpu pak throttluje. Plus pro taktovani je potreba lepsi chladic, to rozdil ceny proste smazava.
Video nic nedokazuje, je treba videt prubehy minimalnich, prumernych a maximalnich fps, pak to muzes objektivne porovnat.
Mimochodem to tvoje video ukazuje rozdily i 20% a to jsem ho jen proklikal.
FX stoji 5k a pokud dam stejne drahou desku na intelu tak jsme na 8 tisicich. Uz ted rozdil ceny odpovida tomu vykonu, a to nepocitam chlazeni a spotrebu. Troll harder amdkid.
-
-
-