Přejít na výpis diskuzí
Náhodně generované dungeony výrazně prohloubí zájem hráčů o Bloodborne
30.1.2015 | Adam Homola
222 příspěvků
-
z psychologickeho hlediska depresivní hry zajimaji lidi co nemají pod kontrolou svůj testosteron s lehce agresivními sklony a sebemrskačskými tendencemi...to proto, že si ty hrůzy chtějí dobrovolně způsobovat
-
-
z psychologického hlediska se tomu, cos napsal, říká projíkovat svoje vlastní představy a touhy do druhého. z hlediska teorie argumentace se tomu říká nepodložené tvrzení. z hlediska komunikačních strategií se tomu říká špatný trolling. a konečně z hlediska čistě lidského se říká: co to ten max zase plácá za voloviny?
-
je rozdiel medzi depresivne a temné-melancholicky atmosfericke hry ake su napriklad souls hry...hry posobia na kazdeho inak...mne pride depresivny napriklad sunset overdrive alebo borderlands aj ked nehovorim ze su to zle hry
-
Maxiass Fík zase utekl z cvokárny, SAKRA že už konečně neprovedou tu lobotomii, i když to by asi kutali víc než trplaslíci v Morii
-
-
Zaklínač je možná infantilní, ale zase na druhou stranu není hnusný, zastaralý a nemá ovládání jak od prasat.
-
-
Fakt vtipný porovnávat combat system z witchera s soulsama :D .... ten combat je snad na witcherovy ta nejhorší složka, kdežto u souls je to základ celý hry. Pokud to není jen pokus brečet nad tím že hra koncipovaná na gamepad se hůř ovládá na klávesnici a myši. Je třeba pro hry volit adekvátní ovladač ... i na PC :)
-
-
Hmm a nebo to optimalizovat na klávesnici a myš, když už to vydávám na PC, to je věc, co? Ať si to každý zahraje na tom, na čem chce, ne? Kolik dalších her tě vyloženě nutí hrát na ovladači jenom proto, že jsou vývojáři neschopní udělat slušný port? Proti Souls nic nemám, ale ty porty jsou prasárny a z pohledu PC hráče nemůžu mít ty vývojáře rád už jenom kvůli tomu.
-
-
je plno lidí co říkalo že to hráli a dohráli na KB+M, takže to taky jde, jen říkám, že je to prostě s gamepadem příjemější :). Stejně jako strategie se zase hrají zásadně lépe na myši, letecké simulátory na joysticku, bojovky na gamepadu atp.
-
-
-
popravdě, Witcher 2 má asi nejhorší combat za posledních x let co jsem viděl, něco tak nevybalancovaného a hloupého se nevidí *1*
-
-
Tak hlavně že simulátor kotoulů má super combat.
-
-
Aké počkať, nie je zaklínač 2 tiež simulátor kotoulu? Veď tam sa to permanentne spamovalo v bojoch :D
-
-
-
-
Ten soundtrack je boží...
-
Zase tu citit smrad zavistlivych pc warez kiddos co mastia akurat tak exkluzivne warcraft karticky a 2 roky cakaju na GTA V
-
-
Milý vypatlaný trole, kdo by chtěl hrát GTA V, když může hrát Saints Row IV? Chci důvody, šup šup.
-
Vím, že ideálně nereagovat vůbec, ale nedá mi to ti obě ty věty nevyvrátit :)
1. Wow, lol, dota, ani jiné mmo, či moba hry absolutně nehraju a i přesto mám stále co hrát a to i kdybych dostal 2 měsíce volna z práce ;o)
2. GTA5 mám na PS3 dohráno 2x a i tak se těším mnohem více, až si to zahraju potřetí na PC (samozřejmě s gamepadem z gauče, jen tak na okraj)
Měj se hezky, ty jeden věčně brblající, nespokojený a uhatovaný jedinče ;o)
PS: dovolím si "citát" z American history X, zlepšilo tvé jednání a chování v diskuzích nějak tvůj život? ;O) -
-
jakej život, vždyť je to bot spamující diskuze hatem na pc. *1* ale jestli ne tak je mi za něj smutno, musí to mít těžký. Já bych si třeba Bloodborne rád zahrál, ale ps4 si kvůli tomu nekoupím. Už tolik hry nehraju ani na tom PC co doma mám, nemám zas tolik peněz a taky mám jiný koníčky za který utrácet, ale proč to vysvětlovat někomu kdo by ti na to stejně odpověděl něco ve stylu "nezáviď smradlavý pc warez kiddo" *6*
-
Kdyby 2 měsíce, ale na to, abych si zahrál vše co bych chtěl by mi možná nestačily ani 2 roky volna :-) A to jsem si ještě, já vůl, koupil PS3 abych si zahrál ty supertruper exkluzivky, a už 2 měsíce na ní padá prach, protože většina těch exkluzivek stojí za vyližřiť :-)
-
-
Jenom jestli to nesmrdi tvuj hnisajici pindik.
-
Sry, ale GTA V mě nijak neimponuje.. to si klidně nechte na těch konzolích :)
-
-
Netušíte zda tam budou něco jako kouzla nebo tam bude jen boj na blízko a střelné zbraně ?
-
-
mám pocit, že střelné zbraně právě nahradily magii a pyro, ale 100% si nejsem jist...
-
-
No to by nebylo moc super sice je pravda že normální magie se tam moc nedohodí ale takovou alchymii nebo něco jako voodo si dovedu představit
-
Tak to by byl ale pěkný dojeb
-
-
dojeb je koupit si konzoli
-
-
-
-
Takhle se zarábí, asi si taky udělám svoji souls hru *2*
-
Baví mě, jak místní PC-only komedianti nemůžou překousnout, že nejlepší RPG serie posledních deseti let (Demon Souls, Dark Souls I&II, Bloodborne) vychází jen na konzolích a oni dostanou v nejlepším případě zmršený port.
Užijte si minecraft, paka, já si jdu dát NG++ v Demon Souls, abych si zkrátil čekání na tuhle dokonalou pecku. *16* -
-
Souls neni RPG ale akční mlátička, argument invalid
-
A to sony ma mit konferenci v USA,a ma prid neco velkeho!Ze by dalsi rpg od tvurcu killzone?
-
-
S prezdivkou horizon!
-
-
-
je úplne jedno ako to bude bežať, Souls hry majú ako jedny z mála svoj jedinečný art štýl, ktorý neprebije ani sterilný nudný Crysis 3 s milionom pixelov na PC za 5000 ojri. Podstatné je, že rovnako ako Demon´s nebude bežať na tých warez písacích strojoch, cheater komunita 13 ročných panicov s fistulou nezas..re multiplayer a 90% SR a ČR waiting race s ntb pod úrovňou Xbone si to nezahrá.
-
-
Samozrejme , ze PC hrac si konzolu nekupi,,,teda druhu, pri prvej zisti, ze to nestoji za nic aj napriek oslavnym odam konzolovych funboys. PC hrac totiz chape, ze nebude davat prachy za nieco na com hrat nechce, aj ked je to tak lacny sunt. Vote with your wallet.
-
-
Ja si druhou konzoli koupim. Pletes si pc hrace s vymletym pc master rasistou. Ja jsem napr. pochopil, ze konzole mi nabizi lepsi zabavu nez pc a naopak uz nehodlam nadale investovat do herniho pc.
-
-
Ale ved to je v poriadku, presne to by si mal aj urobit ked ta hranie na konzole bavi viac. Ale preco by som si mal ja , pre ktoreho to neplati kupovat dalsiu konzolu? To nema nic s nejakym rasistou, to je proste zdravy rozum, PC hrac je preto PC hrac, lebo preferuje hranie na PC.
-
-
PC hrac je ten, kdo hraje na PC. A to se nijak nevylucuje s hranim na konzolich. Nikdo po tobe nechce aby sis kupoval dalsi konzoli. Spis sam sobe vysvetli, kdyz jsi tak presvedceny nekonzolista, proc marnis cas v diskuze pod clankem o ciste konzolove hre a jeste jejim ctenarum cpes nejaky blby reci o tom, co pc hrac nechce? :-)
-
-
Nerozumies pisanemu textu, kde som ja napisla, ze niekto nemoze hrat aj na PC aj konzolach a chcem to niekomu zakazovat? Ak to niekomu nevadi, tak pokojne si moze kupovat co len chce je to presne v sulade co mu vyhovuje. Ale ak niekto nechce hrat na konzole, co je uplne regularny nazor, tak je uplny blbec ak kupuje konzoly a hry na ne. Rovnako ako je blbec ten, co chce hrat len na konzole a kupuje PC a jeho hry. Co na tak jednoduchej zalezitosti ako vyjadrenie nazoru penazenkou nechapes? Nemam vobec nic proti konzolam, je kopa ludi, ktorym vyhovuju , mne nie, preco by som ich mal financne podporovat?
-
Ale vylucuje, ak proste niekto chce hrat na PC a preferuje ho, nebude cpat peniaze do konzol a ich hier. To je zaklad zdraveho rozumu, pretoze len peniazmi sa da vyjadrit svoj nazor na gaming a jeho smerovanie. Do toho ako ja travim cas ti vobec nic nie je.
-
-
Reakce na příspěvek:
Nevylucuje, kazdy muze hrat na kolika platformach chce. Jen hloupi pc master race vyhlasuji smrt konzolim a radi by vsechny ostatni platformy zakazali.
Naznacovani, ze ti kdo uzivaji vice platforme nemaji zdravy rozum je pekny fail :-). V cele nahote odhaluje tve totalitni smysleni jedne strany a vlady. Pluralita je systemove prospesna, takze i existence vicero hernich platforem je prospesna a neni tak nic spatneho a nezdraveho na podpore vice platforem.
Za prve, kdyz tu obtezujes trolovanim, tak by mi do toho neco mohlo byt a za druhe jsem psal, at si to zodpovis sam sobe, nikoliv me.
-
-
-
Jejdasek je vymlety console master race rasista, ale bude ti tvrdit opak. *3*
-
-
-
-
Je jedno ako to bude bezat, hlavne ze to nie je na PC...klasicky konzolista ;-)
-
Crysis 3 je lejno protoze je to konzolovka, joudo. *15* Az budes vydelavat 30 tisic jak mistni trollove, tak pochopis.
-
-
hele raději šetří na Mercedesa z kapesného *1* v Roce 3135 pak můžeš machrovat..
-
-
Jediny kdo tu machruje s iphonama, vyplatou a neznalosti matiky a dnesniho data (ano, je rok 2015, clanky z roku 2012 uz jaksi nejsou presne) jsi ty. Hloupy konzolisto.
I kdyz mozna chapu proc to zaseknuti v case. Nextgen konzole ma mensi vykon nez muj komp z roku 2009 tak mozna proto.
Btw, muzes si misto kvalitniho auta koupit Skodovku, treba ochcavku v tdicku, bude tahnout vocpodu a bude to znamka tveho vkusu. Za zbytek si muzes koupit iphone. *5* -
-
ty takový boháček a máš počítač z roku 2009? Neříkal jsi, že jsi ušetřil na Xiaomi, že to může vrazit do komplu. *1* Tragéd neskutečný *8*
-
-
Bohuzel netusim kdo to je, ale urcite vlastni iphone. Jinak by ju nikdo neznal.
-
jo a šukáš Irinu Shayk, která kvůli tobě utekla od CR7...
-
Tak vzhledem k tomu, ze prvni i7 ma konkurenci jen v novejsi i7 a vsechny hry co hraju mi jedou ve 4k na 60+ fps nemam duvod utracet.
-
-
*3* samozřejmě a hloupý konzolista se pozná tak, že nemá konzoli že???
-
-
Hlavne nema argumenty. Vsechno cos napsal je naprosto nepodlozeny. Mas tam jeste neco? Treba o sockach co nemaji na apple?
-
-
-
-
-
-
a najviac svinia a trollia práve obmedzení nerozhľadení PCčkári, ktorým rodičia kúpili PC, warezia hry a hrajú sa na hrdinov v diskusiách. Táto skupina najčastejšie ani nedokáže zniesť posmešky na nejakú trápnu PC hru a začne hneď úboho osobne urážať, dokonca si berie do huby často i rodinu atď a reaguje úplne mimo, pretože v živote PS4 nemalo a nemá páru ako reagovať. Pokiaľ konzolista zväčša vlastní i PC/ntb, ktoré rozbehá 90% súčasných PC hier a vice versa to nefunguje. PCčkár väčšinou konzolu nevlastní, takže jeho názor je vždy len trolling, bez empirických znalostí danej hry.
-
-
ac te teda opravdu nemusim tak tohle je prvni vec u ktere s tebou souhlasim
-
-
Oba jste fagoti.
-
-
jiste mas pravdu
-
Dolan ma dobre argumenty.
-
-
Vis ty muj ubohy klone, co to jsou vubec argumenty? :-)
-
-
Az vyrostes tak pochopis je tvuj nejoblibenejsi. D3bile. *15*
-
-
-
-
-
-
-
-
podle videa sem sy myslel ze je to hra z roku 2000, este ze mam svuj herni notebuk a muzu hrat hry na full max detaily
-
-
ty jedeš duško
-