Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    A pak se PCtardi budou strašně divit, až se zase nas*ru na diskuzi o PC, přitom jsou tu nasr*tí a trollujou u hry kterou stejně nikdy hrát nebudou. PCfanatik skoro horší než ruský agresor.
    • miker17
      ...nějak ti to trollení poslední dobou nejde.
      • Je rozdiel trolling a pravda...my s GGG sme pravdolaskari na sposob Havla a nase pravdive vyroky o pc scene su ako humanitarne bombardovanie
        • Pokud by bylo hlasovani a nejstupidnejsi/nejubozejsi komentar-vyhrals.
        • Tak si vy pravdolaskari kupte indulonu a jdete prudit nekam jinam *3*
        • Nemá cenu si jich všímat, na PC jim vyšel simulátor vytírání prdl.e a tak zas brečí a soudí podle YT.
        • To neni nejaky slovensky web kde bys mohl hnisat??opravdu musis psat tady blbosti??
          • Ne a ano
      • TheGGG
        Netrolluji, to PC tardi se sem sbíhaj a brečí, že na PC za 50 000,- mají jen kartičky
  • Hanzales
    OT: Tady koukam je ta diskuze uz uplne zabita :) Predem se omlouvam, ale musim si ten trolling taky vyzkouset. Jsem jen zvedavej, kolik muj velkolepy vytvor nasbira minusu a jake reakce se vyroji :)
    http://i.imgur.com/FGZPQMu.jpg
    Alespon jsem natolik slusnej, ze jsem to oznacil OT, i kdyz predchozich 40 prispevku ten rozdil trochu smazava :D Redakci je to asi stejne posledni dobou koukam jedno...
    • Já ti nevím. Na ikonce máš System Shock, což svědčí o tom, že máš na hry výborný vkus. Ale to bys pak měl Souls sérii od From Software chovat trochu v úctě, protože v záplavě Call of Duty klonů právě první Demon Souls byla hra, která hodila herní průmysl do trochu zajimavějších kolejí.
      • Hanzales
        Já chovám :) A na Bloodborne se hodně těším, stejně tak jako na PS4ku a pár dalších titulů na ni.
    • Krásný obrázek, konzolisti dva přátelé co se u hry dobře baví, pokecaj atd. PCtard, samotář zalezlý ve své noře, kde si v tichosti povídá jen se svým dělem za 50 000,- *3* *3*
      • Hanzales
        Za první větu ti dávám + a ta druhá mne nechává naprosto chladným :) Pravda je, že konzole je taková více "společenská" a na dvou gamepadech moc těch her na PC není, ale něco se taky najde. Např. Raymani, Never Alone a podobné super kousky, MortalKombat (díky bohu, že vyšel i na PC) a ze starších třeba Mashed, to byla multismažba jako prase.
        Škoda že rozšířením rychlého netu ubylo takových těch úžasných LAN party s 4-12 PC na kvartýru, neříkám, že už to není, ale bývávalo to tehdá mnohem frekventovanější (to byly ještě 32 a 56Kb modemy).
        Nicméně k obrázku, týpek pak půjde na pivo do hospody k pokecu určené a klučíci (všimni nepoužívám výrazy jako tard) si užijou zase nějakou tu fajn exclusive pařbu ve dvou proti sobě (abych nebyl tak zlý) ;o)
      • Skoda ze mu muze zaroven se hrou bezet TS kde muze byt vic lidi nez ty znas, nulo. To failzole totiz neumi.
        Btw, fotky krasne popisuji tu fanbojskou teorii jak se u pc musi clovek hrbit a u konzole si jde sednout do pohodlnyho kresla. To co ma ten typan musi byt neskutecne pohodlny, a ta televize je taky perfektne umistena. Proste pohodli 10/10. *5*
        • Fun fact: XBox 360 umí obdobu team speaku, ale FROM SOFTWARE si u Microsoftu vydobyli vyjímku, aby mohli tuhle featuru pro Dark Souls vypnout, protože by to narušovalo geniální multiplayerový koncept Dark Souls.
          • geniální *1*
      • A Mega chladic na hlave a posvecen vodou s chladice a osvicen diodami.
    • Tak sis zatrollil, teď už zbývá jen splodit syna a zasadit strom...
  • Náhodně generované dungeony mělo i Diablo 2. A to byla aspoň smažba... Japonci mají divný vkus.
  • Nevýslovný luxus, v dnešní době omalovánek je to vzácnost vidět kvalitní fantasy

#WoWnerdscryalot *3*
    • hashtag není cool akorát ze sebe děláš ještě většího pomatence
  • Po sluníčkovém Zaklínači a jeho infantilmí stylizace konečně zase něco na úrovni. Asi koupím PS4...
    • Ty budes jeden z takych strasne drsnych dospelakov http://globalmetalapocalypse.weebly.com/uploads/7/3/0/7/7307465/895180423.jpg ;-)
    • vies ty vobec co znamena slovo infantilny???

vyznam: "zaostalosť vo vývoji; pretrvávanie psychických a fyzických znakov detí v dospelosti"

Cim presne je Zaklinac infantilny oproti Bloodborne? Ze nema groteskne, radoby drsne 20metrove monstra s farebnou paletou od svetlo ciernej po tmavo ciernu a 10 riadkami hovoreneho slova? Myslene samozrejme s nadsazkou...dark souls hry mam rad.
    • Dogkiller
      PS4, to je vůůůůůůůůůůl.... *15*
      • Vuuuuuuuulll si ty...tvoja plechovka moze bytbrada ze si zahraje hry v medium nastaveni...ty kreteno....
  • Vám nevadí, že to bude to samý jako Deepshit Souls hry? Stejný herní mechaniky, stejná cena, stejný bugy apod.? Všechno stejný, avšak nějakým záhadným způsobem to u těchto her nevadí. Je to tím, že jsou tak strašně moc "hardcore" a strašně moc "promyšlený" a "vymakaný"? *2*
    • bugy. Jezisi marja, co te vubec zajimaj nejaky bugy? vzdycky byly a vzdycky budou. Reknu si "bug" a jdu dal, zadnej problem. U techto her to nevadi, protoze jsou v podstate naprostym umenim se spetkou poezie, ktera je naprosto mimo tve chapani, ty bugu.
      • Někdy mě překvapuje, co všechno jsou lidi schopní odpustit Souls sérii jenom proto, že to je Souls série.
        • mna zas ten hejt len aby bol niekto zaujimavy
    • nie nevadi
    • takže víš krásný hvno o všech změnách a rozdílech mezi DS a BB? Díky bohu, že ple*s jako ty nemá PS4, ale smrdí u PC.
      BTW:Proč sem vůbec lezeš, určitě ti do p2w Boty vyšel další skin.
      • Těžko můžu hrát Dotu, když si z ní sám dělám srandu, bukvo. *2*
        • del0
          To je úplně jedno. Prostě si dovoluješ kritizovat DS, tak si PCtard, co hraje dotu, honí si fps, nemá vkus a má rád omalovánky. Někdy si řikám, jestli GGJoke není jen trollbot. *15*
  • del0
    Výhoda téhle hry je, že poběží i na PS2, takže kvůli ní není třeba kupovat PS4. Oh wait... ono to jen vypadá jak z PS2. *15*
    • kennyB
      Oh wait??? Kdopak to tu jen psával???
    • Vogon
      Když chceš trolit, tak se aspoň snaž. Souls hry nepotřebují grafiku, aby své hráče zaujaly. Radši budu mít horší grafiku, ale nulové loadingy a plynulejší fps.
      Btw. Nejsi ty ten retard, co tu vždycky brečí, že ho zabil boss v tutorialu?
      • del0
        "Souls hry nepotřebují grafiku"

Ok. Tak to potom díky za vysvětelní. Já jen, byl sem trochu zmatený. Myslel sem, že na grafice záleží. Oh wait... na grafice vlastně záleží jenom když se troluje u PC indie her a když se onanuje nad trailery od SONY, které ve finále nemají s gameplayem nic společného. *15*

"Radši budu mít horší grafiku, ale nulové loadingy a plynulejší fps."

Jaká to ironie, že čím dál více her na PS4 má target 30fps. *15* Nikdy mě nepřestane udivovat, jak se vy ko*otisti dokážete rozplývat i nad hov*em a leštit ho tak dlouho, že vypadá jak ze zlata.

"Btw. Nejsi ty ten retard, co tu vždycky brečí, že ho zabil boss v tutorialu?"
        Já sem ten retard, který už v životě hrál mnohem těžší hry, než DS a hlavně skutečně skill-based hry. Akorát nemám potřebu si na tom stavět ego. Ale chápu, že dětem typu GGJoke, kteří ani neví, co je RPG, to může připadat cool.
      • Plynulejsi fps a souls seria, to je slusny humor :-)
        • co to mektáš. Dvojka jede na konzoli plynule 30 FPS a mě na 7870 jeden na 60 FPS S Gedosato+ Gem ve FullHD
          • O PC sa bavit nemusime, BB je konzolova exkluzivita a ani Demon's Souls, ani Dark Souls a ani Dark Souls 2 neboli na konzoly plynule...ale vsetky svorne vyzerali technicky slabo.
          • tomocz
            Ehm, plynulejší? Mám připomínat Blightown? :D
            • dyť jo *3* sám si se přiznal, že jsi vůl, který neumí reagovat a ani neví, proč reaguje, takže v pohodě *3*
            • tomocz
              Ano věděl a pak jsem změnil názor, když jsi mě nechal prozřít a připomenul mi, že jsem reagoval na špatný. Ale ty si pořád jedeš svou a ne a ne a ne uznat cokoli jiného :)

Klidně přijď, ale než se ke mě dostaneš na dosah čehokoli, co mi jí urazí, tak tě nabodnu na své Dragonslayer Spear :D
            • a ještě nam to lže, dobře jsi věděl na koho jsi reagoval :) Pozor ať si nepřijdu pro tvoji hlavu .)
            • tomocz
              Ano, taky jsem udělal něco, co zdejší Souls fanboys nedokážou - uznal svou chybu se zařazením reakce ke špatnému komentáři, který měl být o pár kroků výše. Ale ty, jako správný Soulsák musíš být neustále vulgární a nadávat nám, kdo nesdílí tvou víru. Za chvíli budou radikální Soulsáci horší, než radikální muslimové... :D
            • bohužel tady jsou vulgarity zcela na místě, nerad je používám, ale jasně píší, že dvojka se výborně optimalizovaná jak na pc tak na konzole a ty začneš s Blighttown, prostě debilita od debílka a zase tu máš nějakou tu vulgaritu, nemůžu si pomoci. Promiň :)
            • tomocz
              Ano, zase jen dokazuješ, že DS fanboy nedokáže být slušný, jakmile někdo zkritizuje jeho modlu. Inu, možná jsem mohl reagovat na kolegu nahoře, který mluví celkově o Souls, to máš pravdu. To však neomlouvá tvou vulgárnost.
            • bavím se idiotku o dvojce nebo ti ta idiocie brání číst, všichni ví, že jednička byla na konzli špatně optimalizovaná, na PC jsem měl celou dobu plynulých 30 FPS i v prvním díle...
      • to je ten rádoby expert na RPG hry, master- RPG- player hod kostkou s 30 letou zkušenošti.
    • boha ty si vtipny.... :D
    • myslíš si, že jsi vtipný? Mám pro tebe špatnou zprávu. Děláš tu ze sebe dlouhodobě blba a trosku,ale pokud ti to nevadí, tak pokračuj *3*
      • del0
        Tak to já si už dám pozor, pane anonyme. Když ten váš názor na mě má tady takovou váhu... *15*
    • komu jsi nastavil prd*l tentokrát? Žádná hypster kiddos omalovánka na glitchstarteru nebo benchmark nad kterým bys moh onnvat?
  • Nope
  • Nevim,proc se tu resi HW?Vyvojari si sami vybrali platformu,a tim je ps4!Kdyby si chteli vybrat pc,tak si vyberou pc!Pc ckari muzou bejt radi za sreet fightera,ktery plati zpulky sony,dragons dogma taky!Nevim ze by z pc sceny plati vyvoj z nekterych uvedenych znacek.Ale,me je to putna!Bloodborne je na moji pltformu!Huraaaaa! *14*
    • Dalsi hloupa ovce. Sony prosilo a uplacelo aby aspon nekdo nejakou beckovou kravinu na ten jejich lowend packovac vydal a fankid rekne "sami si vybrali". Haha, dobrej vtip.
      Uzij si 30 fps v 800x600 rozmazanych na hd tv. *15*
      • Jinak,bambule mi nevadi,hraji na nich skoro 20let!Jinak hraji na sony bravia kdl50,805b!A budu to hrat v 1080p12bit,30fps.Jinak ty hry bezi vic jak v 30fps,treba takovi dayng light ps4 vs xone,bezi nad 30fps,viz youtube ukazatel v levo u prosted,a hodnoty tam jsou kolem40fps,na tu dolni listu nekoukej!A order1886 ma otevrene lokace,krom souboju v ulickach,ale jsou soboje na hribitovech,v parcich atd,Viz hrej.cz!Ze je to tunel,je pekny blabol!
        • Uzasny, 30 fps, skvele plynula hra. *15* A za tech 20 let ses nenaucil psat? Myslim ze tu nekdo keca.
          Btw, zkus si zjistit co znamena koridor a proc jedna vetsi mistnost v nem z nej open world opravdu nedela, hlupaku.
          • Tak ja Btf4 taky hraju v 60fps.Ale je mi to prt platny!Staci kdyz tym ma na houbi pripojeni,tak se to skube jak krava,jindy to je supr,a po poslednim patchy je to jeste horsi!pri predeslich petchych se to hejbalo lip!A nedoskakovali mi textury jak ted!
            • Kdybych to mel resit,tak davno nehraju,a playstation uz davno neexistuje.
            • ul bude hrát ty ne tak tu nebreč o fps a ul hrej a neřeš to
          • At taky,kdo rika,ze vsichni pc ckari maj,vse na ultra a 60fps!Kord na multiplatformovkach od Ubisoftu!Zas proziju jednu generaci na exluzivkach,jak tomu bylo na ps3 a ze jich bylo!Celkove jsem jich mel 42,a to mi chybeli pecky jako Rethet and clang a spoustu dalsich.A paradne jsem se bavil!A zadnou z platforem jsem nemel potrebu nijak urazet,nebo ji zavidet.A spojeni slov next gen,znamena nova generace,neni to jen o cislech,ale treba o project morpheus o novich znackach,sluzbach,o celkovem zlepseni systemu od predesle generace.
            • Ja ti na ego kakam!S multiplatformovkach ego nikdy honit nebudu!Az budu chtit pc na hry,tak si ho koupim!Zatim me zajma bloodborne,order1886,uncharted4.pc si poridim az jak me zaujme beta btf.Nebo cim me tento rok pc oslni!
            • A jak moje kvalitni hrani ovlivnuje co maji jini lidi? Mam snad JA nizsi fps, protoze muj soused nema herni komp? Timhle si mezi sebou konzolisti zvedaji ego? Nejhloupejsi blabol co jsem dneska slysel, tupce. Snaz se vic. *11* *15*
          • Hlupak jsi ty!Ja si pockam na recenzi!Ja ti na ten tvuj open worl kakam!Pro me je dulezita zabava!At to je tetris,nebo bloodborne!Nenechamse ovlivnovat tupim pc ckarem,pro ktereho,kdyz to neni open worl tak je to sracka,proto asi kazdy hrajem na necem jinym,stim rozdilem,ze mam asi trosku vice na vyber nez li ty!Protoze jak posloucham zdejsi pc scenu,tak hrajete pouze klikacky a open worl!Ja hraju vsecko,a hlavne to,co mi da zaruku kvalitni hry!A za to se mi vzdy sony a jeji vyvojari zaruci!Nestalo se mi,ze by mi nektera ze studii sony prodala rozbitou hru,krom drive clubu,ale co slibili,to dodrzeli,a je ztoho zatim nejhezci zavodni hra na playstation.Jsem zvedav,jak dopadne kingdom come!Kdyz vyvojari si vybrali hlavni platformu pc!Aby se v tech parametrech neztratili!Aby to vubec dodali!Kdyby si vybrali ps4,tak uz je to mozna hotovi!Jednotny Hw ma vzdy na vrch.Jejich volba!
            • Jiste, tvuj jednotny hw ma vzdy navrch, proto hrajes v ubohych 30fps a me jede BF4 a podobne narocny hry v 2x vetsim rozliseni 60+ fps ty dutohlave. *15* Hrajes koridorovy onebutton shity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit