Přejít na výpis diskuzí
Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts
5.11.2013 | Petr Poláček
178 příspěvků
-
Hlavne ze to ce 6gb minimalne, aaa 28,5gb na disku a Dx11!!! *15* *2* Proste Next gen grafa jak vino.
-
Jak je to naschval obracene, aby nebylo poznat ze je to stejny
-
řečnická otázka netýkající se přímo CoD: Co jiného vylepšovat než detaily ?
Zamysli se, proč byly skoky mezi tebou uváděnýma generacema tak velké a proč dnes nejsou. Barvy byly samy o sobě skokem, atd. atd. atd. a skončili sme u vylepšování detailů, protože už není co jiného vylepšovat a ještě k tomu rostou finanční nároky geometrickou řadou (a taky proto se hodně Indie vývojářů zaměřuje na tzv. Retro hry).
Nechápu hráče co si stěžují, že Crysis 3 nejde rozjet na DX10 grafikách a nebo ty co hlásají že mezi High a Ultra není viditelný rozdíl. Co ale jako mají pak vývojáři vylepšovat ? Mimika obličeje je detail, zvrásnění obličejů/kůry stromů/zdi/... detail, vlny ? detail a tak bych mohl pokračovat donekonečna. Přesto si málokdo uvědomuje že realita = nekonečné množství detailů, které mozek prostě zahazuje a tím pádem je ve hře ani nevidíme, protože je vlastně nevidíme ani ve skutečnosti (extrémní příklad)
Tak tě poprosím vykoukni z okna a napiš mi každý jeden detail co uvidíš a nestačil by ses divit že to co vidíš je do úplných detailů doslova nepopsatelné.
Tak se tě zeptám, co jiného mají ty hry mít když né detaily ?
Samozřejmě ber to s rezervou, byly použity extrémní příklady abys jednoduše pochopil o co mi jde :) -
to si jako dělají prdku??...to je next-gen jak cíp *1*
-
Obrázek je ilustrační, podstatné je v tomto případě spíše to video ;)
-
Sp odohrane asi 2h a musim povedat pribeh debilny ...grafika 5r stara aj viac... zvuky zbrani otrasne kazda znie skoro rovnako..optimalizacia otrasna ale inac fajn hra:D ale ked vezmem ten sp z bf4 tak uznavam cod je lepsie co je na zaplakanie
-
tvija profilovka :)
-
Jestli jste se nenabažili videem v článku, tak mrkněte ještě na tohle. Probírá se "nový" engine a porovnává se grafika s jinými hrami. http://www.youtube.com/watch?v=1yYoDuVMDyI
-
Tak v singlu jsem tedka odehrálcca asi 3 hodiny a musím říct,že je to velmi,velmi dobré..nový engine podle mě to není,ale z toho starýho vyždímali tvurci naprosté maximum..každopádně je to jedno,jelikož to vypadá naprosto překrásně a stále skvěle se to hraje..nejsem kdoví jakej zastánce call of duty ,či obecně fps stříleček,preferuji spíše rpg hry,ale musím říci,že ve srovnání zábavnosti u mě jasně vítězí call of duyt nad novým battelfieldem..porovnávám pouze singl,multiplaeyer nehraji..ale je to jen můj subjektivní názor..
-
jemnější stíny, víc geometrie, vyšší rozlišení textur, velkorysejší LOD - to vše beze změny technologie, která zamrzla na úrovni roku 2006.
-
Vanish, "skvrn a smuh" se zbavis *3* .
-
to není nové, jen vyprané v Perwollu *15*
-
No tak to jsou zrovna screeny jak pr@se... *1* *1*
-
Nemáte ještě menší obrázek?
-
No tak srovnání zrovna u Call of Duty myslím nemá smysl *7*
-
Čekal bych, že u nových konzolí, které mají mít hardware o 7 let vyspělejší než last-gen, mi při launchy ukážou něco víc, než jen hry s pár skoro neviditelnými detaily navíc a to je vše.
-
na nextgenu je bílá bělejší. to za těch 1o tisíc stojí *1*
-
fakt je že za ty miliardy co si za všechny díly CoD nahrabali by klidně mohli udělat nový engine, protože z tohohle starého Quakovského už víc nevyždímou, i když je to solidní engine, v některých věcech má limity se kterými nic neudělají, hlavné zničitelnost prostředí, fyzika a velikost map
-
...a stejně se to zase bude prodávat jak rohlíky :(
-
To byly skoky, pokud ty hry byly vyvíjeny přímo pro nové konzole. Tohle je prostá konverze, co čekáte?