Přejít na výpis diskuzí
Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts
5.11.2013 | Petr Poláček
178 příspěvků
-
Byl to oser to stahovat zadarmo vid? Nebo jsi to koupil, obě hry BF4 a CODGhosts?
-
Snad me zachrani KZ shadow fall.Rysku jeste BTF4,V BTF3 me multak nezklamal a team death match me hodne bavil,tak uvidime v BTF4.
-
v pohode.. kdyz o nic nejde *1*
-
hledal jsem lupou na tom 600px × 345px obrazku rozdily ale prijde mi to stejny. imho zrovna dneska jsem videl obrazky z posledniho assasina ve 4K a je to parada co takovej COD jede taky ve 4K? no na konzolich asi tezko a to pocitaje i ty "next"gen *1*
-
jako sorry ale moje 4roky stare PC je zrale na vymenu planuju ji v nejblizsich mesicich pac uz tehdy to bylo low cost a DX11 uz samozrejmne mam ty ctyri roky.... DX11 je proste prumer
-
Podle mě jegrafika pěkná v BF4 ne v CoD a propad FPS že je zanedbatelný ? S ohledem na použitý engine to zanedbatelné opravdu není :)
-
vaz slova... prvy crysis je z roku 2007. quake engine je proste quake engine :)
-
vsak to odpovida nextgen konzolim ty byly hw zastarale uz v dobe prvniho ohlaseni natoz az vyjdou a az na to bude i vic nez 5 her tak to teprv boude smira
-
viděl jsem 15ti minutový gameplay z CoD:G a hrál a dohrál kampaň v BF4. Názor ? BF4 sux, ale CoD rulez
Nemůžu si pomoct ale DICE prostě singl neumí a tím debilním odemykáním všeho a získávání bodů za kill si moc nepomohli... -
hele ty jako promiň a víš že průměrné dnešní PC nemá DX11 grafiku ?:D existuje pojem casual hráč (spousta mých známích například) a ti nemaj moc zájem si stavět vlastní PC nejnovější generace a ani nemají zájem o konzole, věř nebo ne je to tak :)
-
Nezáviď ;)
-
Já vám nevím ! Teďka jsem to spustil na PC a to co mé oči viděli... no ani nemluvím *1* . Nemám žádné světoborné PC ale COD:Ghosts jsem rozjel na vyžší až nejvyžší a vypadá to jako 2 roky stará hra. Tohle není Next Gen ! Ani náhodou ! Battlefield 4 v grafice podle mě vyhrál na plné čáře... Next Gen se dá nazvat pouze nový styl pohybu postavy *1* . Ale to je asi vše... I když mám odehráno 15 minut, tak jsem si z grafiky mohl udělat obrázek. Naopak na druhou stranu když COD dělá studio Trearch tak to graficky vypadá celkem k světu. No graficky pro mě velké zklamání. Uvidíme jak na tom bude kampaň, protože já MP moc nehraji. A co je nejhorší ? Že si tahle hra z dovolením sežere neuvěřitelných 30 Gb z mého disku za 4 hodinový SP.
-
p.s.
podle videa od tarataruse na youtube je kampaň bf4 ješte pitomejsi nez tohle -
Než jsi to stahnul z rapidsharu, tak to trvalo dlouho co?
-
copak grafika hezka je, ale ta hratelnost... *7* by mne zajimalo kdo je cilovka, prece i tlusta zubarka (z reklamniho videa na cod) si musí uvedomovat jak je tenhle skriptovany tunel plny spawnujicich se nepratel pitomy *8*
-
A nehraješ ho proto že ho tvá verze nepodporuje nebo proto že tě nebaví?
-
zase jeden zakomplexovanej čobolák. Koupil sis to aspon čoboláku?
-
Jako promin,ale nevím co byte už chtěli..6 giga ram a grafika s podporou dx 11 je dneska pro herní pc naprostou samozřejmostí...souhlasím těch 28 giga nebo kolik je fakt moc..to se mi taky nelíbí
-
Hele já nevím,mně přijde že jseš zbytečně tvrdej,grafika je pěkná..ve full hd na ultra vypadá to krásně jenom o malej kousek horší než battelfield..optimalizace naprosto v pohodě..přiznávám v call of duty mám o něco větší propady fps..třeba z 70 na 40,ale to je zanedbatelný..jako příběh je v každý fpd hře úsměvnej,ale o to tady nejde,já beru ten pacit zábavnosti a vtažení do hry a v tomhle je o malý kousek podle mě caal of duty letos lepší..
-
Že srovnání current vs next gen. Oba obrázky vypadají jak z roku 2007 :D