Přejít na výpis diskuzí
Najdi 10 rozdílů: video srovnává next a current gen verze Call of Duty Ghosts
5.11.2013 | Petr Poláček
178 příspěvků
-
okjo ;)
-
Však pisu, ze tam není generacni rozdil..co se rozčiluješ:) A sorry ze jsme byl linej vypisovat všechny rozdily a nerozdily preci jen za to mi to zase tak uplne nestoji. Jen proste, mezi téma verzema rozdil je a ne malej.
-
...možná koupil, lituje toho a tak si vybíjí zlost na ostatních...
-
Pěkné, přespříští generaci to již možná bude vypadat jako dnes již skoro 6 let starý první díl Crysis.
-
jedno je modrý a druhý bledě modrý
-
ty si mi p!ci ale odbornik. cize grafiku robia textury a polygony? ukaz mi aky rozdiel pocitili shadery a osvetlenie ... dve najdolezitejsie veci ak ide o vizualnu stranku hry. odpoviem za teba. ziadnen. ci uz sa jedna o kus kamena, dreva, ludskeho ksichtu, alebo psacej srsti vsetko vyzera jak karton, default thader, textura a vypoctovo lacny specular highlight. toto ti textury ani polygony nezachrania. ten archaicky engine tam bude smrdiet aj keby tie postavy mali 5 milionov polygonov v 4k rozliseni.
-
nemuzu si pomoct, to na 360 je call of duty 2 grafika a to na PS4 je...call of duty 2 grafika
-
Pac, sam nemuze tak zavidi a projevuje svou zavist se vsi paradou. *3*
-
proč každému tolik závidíš ?:)
-
To že ty máš DX11 grafiku má znamenat že je to prostě průměr ?:D mám se smát nebo brečet ?
-
no ja to vyzkoušet nemuzu.. updatuju od 10 hodin.. pitomej steam :-(
-
Mám dojem, že 2007 je spíše narážkou na první Modern Warfare, než rok obecně...
-
CoD me nezajima ale rozdily tam jsou docela velke, ale urcite ne generacni. Kvalitnejsima texturama pocinaje, přes efekty az po lepsi počet polygonu u objektu. Dle komentaru pode mnou to spousta lidi nevidi, ale to bude ten samej pripad jako když někdo nepozna rozdil mezi 20 a 60 fps a prijde mu to stejny, coz jsou vlastne statsny lidi a nemusej tyhle věci resit:)
-
:D docela zábavnÿ, to mi připomíná dobu když vyšel Crysis, ty srovnávačky dx9 vs dx10. "Next-gen" vypadá trošku lépe, ale asi takhle srovnávat tohle na konzolích je jako srovnávat na PC dx9 vs dx11. Je jasné že na "next-genu" to bude vypadat o něco lépe, ale opravdu nevím jak to konzolisti snesou takovej skok, určiitě se jim roztečou bulvy.
-
Tak to jsi hlupák když něco takového čekáš zrovna v COD.
-
Na porovnání stačí video. Já po několika letech čistého kupování asi opět nejprve stáhnu, protože u Ghosts jednoduše nevěřím, že si ty peníze zaslouží.
-
Jsi hlupák.
-
Ps4 je do obyvaku!A ty mas na 4k monitor,nebo na 4k tv za 120 tis?Nekde jsem videl 4k monitor ASUS a docela jsem byl paf s ceny!Bohuzel tahle sestava daleko presahuje rozpocet normalni rodiny.A ze, to cos videl,si myslim,ze to nebylo prave 4k.
-
Tohle že je next-gen? Alespoň je vidět, jak se vývojáři vysmívají těm, co tuhle hru stále kupují... Asi se taky stanu vývojářem a nechám se jimi zaměstnat *4* Celej rok se budu flákat, pak na to nalepim značku CoD, zaplatim marketing a budu se jen kochat penízky *4*
-
tak si vezmi ze je to q3 engine grafika z roku 2005 a naroky crysis 3 toto by malo ist na core 2 duo s 8800gtx na 100fps..