Přejít na výpis diskuzí
Návrat do Morrowindu skrze engine Skyrimu ukazuje první misi
7.3.2014 | Adam Homola
105 příspěvků
-
Počkej ještě cca měsíc. MGE XE je teď v beta fázi a vyjde co nevidět finální verze. Já akorát pracuji na překladu, testu, tweaku shaderů, chystám podrobný návod na instalaci a odměnou ti bude něco takového: http://youtu.be/-8-C4LLYI38 (atmosférické záběry těžce modifikované hry) nebo https://flic.kr/s/aHsjReKPH1 (moje galerie eye-candy screenů). *4*
-
Pro mě byl taky Morowind nejlepší, pak Oblivion a Skyrim nejslabší. Ani nějak nejsem schopen Skyrim dohrát. Engine Skyrimu se mi moc nelíbí, hlavně co se barev týče. Original Morrowind má krásné barvy. Takže podle mě bude konverze do Skyrim enginu docela diskutabilní. Detaily budou o dost lepší, ale celkové barevné podání určitě horší.
-
Že by byl engine Skyrimu nějak graficky na výši se příliš říct nedá a od Morrowindu se zas tak moc nelíší. Pro skalní fandy je to možná něco nad čím mohou slintat, když už prošli Morrowind 83 krát a nic nového už ve hře nenacházejí, ale pro ostatní hráče (včetně příznivců Elder Scrolls mezi které se taky počítám), nejspíš nic co by stálo za pozornost. Taková předělávka do CryEnginu by byla myslím zajímavější *3*
-
bože to by bylo...
-
Jop, ono by jiste bylo lepsi, kdyby v tom svet leveloval jako v Oblivionu => prebehnout mapu, na lv jedna zapichnout koncovyho zlouna ... a mame dohrano.
-
TES je ovsem s kazdym dalsim dolem horsi a horsi ... ke starym znamym bugum prida jen dalsi nove ... od Oblivionu pak nasadili doslova expresni tempo prave v pridavani tech novinek ... Takze misto kone je tam kamzik, kostra nekolikatunovyho draka vazi zjevne par gramu ... a zcela bezny je, ze vlezes do chatrce a objevis se v hale o nekolika hektarech ...
-
*1*
-
Tak D3 byl zklamání, na to jak vyhypovaný titul to byl, pak v tichosti vyšel Prey a upadl v zapomnění přitom, všichni kdo to hráli, tak říkali, že takhle měl vypadat už D3...
-
Stacilo si nainstalovat plugin better horses a v tu ranu jsou kone zcela pouzitelni a funkcni.
-
Morrowind? Ať radši předělaj do toho enginu Daggerfall *1*
-
Hele já jsem koně zmínil jen tako mimochodem, to ty ses toho chytnul a začal lhát o tom, že sem s nim lezl po střechách já, jako kdybys mi seděl za zádama, když sem to hrál. To hlavní, co jsem psal, bylo, že Skyrim neni RPG, načež jsi nevim proč zaargumentoval tim, že můžeš quest vyřešit dvěma způsoby, což nemá absolutně co dočinění s RPG. Pak jsem zmiňoval nudnej soubojovej systém, kterej je nejdřív o náhodě a pak o náhodě jestli dáš nepřítele na jednu nebo dvě rány. A aby člověk neumřel nudou, tak musí používat luk. Dál jsem zmínil naprosto odfláklej příběh, kterej museli nechat napsat uklizečky v kanclech, nebo nevim.... To ty jsi si vybral toho koně jako pilíř svojí protiargumentace. A je to setsakra slabej pilíř...
-
Aha...z vlastní vule, sam od sebe..ze me se to nikdy nestalo, ani si nejak nedokazu představit jak by to slo, a to jsem na koni jezdil dost.
Ale jak jsme uz rikal, resis uplny kraviny který s celkovou kvalitou hry nemaji co delat. kun není pro nic zasadni, když ho nepouzijes/nekoupíš nikdy, nic se nestane..a tobe bych to doporucoval, když ti leze po strechach:)
A uz stacilo, podobny rozpravy zazivam u kazdyho dilu TES, je to furt dokola, vyjde TES lidi remcaj na blbosti a za par let ten samej clovek nekde vypisuje jak ten Morrowind byla bozi hra...
PS: mozna napisu povídku,bude se jmenovat: S konem na strese a po kolena v housenkách, hehe -
Morrowind Overhaul aka MGSO 3.0 - to je podle me to nejlepsi co se da se starym morrowindem provýst. Esi mas fakt echt nadupanej komp, tak si to asi uzijes. Ja to dnes ale smazal, je to desne pomalý a nudný pro me, a to sem to driv paril fakt hodne. Tezko rict cim to je, ale nebavilo me to a zere to hodiny casu, kazdej mini quest. Asi nato nemam uz trpelivost
-
Plánuju, že znovu Morrowind rozehraju. Tak se chci zeptat jaký módy bych měl použít? Nějak v tom nemám přehled.
-
Nadhera! Morrowinf byl nejlepsi a uz se na tohle moc tesim.
-
Přesně tak... nejsme masochističtí bugofilové. Po tvojí obhajobě chování koně ve Skyrimu jsi mnohem snáz identifikovatelnej.
Btw přestaň prosimtě hlásat s*čky - já s koněm na střechu vážně nikdy nelezl. Kůň ve Skyrimu leze na střechy naprosto z vlastní vůle. Jednou mi tam vylezl v nějaky osadě, páč nemohl najít cestu ven a nesčetněkrát mi vylezl na střechu aby začal kopýtkama mlátit do nepřátelskejch lučistníků. A prosimtě, nesnaž se to už obhajovat slovy "to bys za 2000 zlatejch chtel aby jen stal na miste", jako na minulý stránce. Nyní očekávám nějakou další perlu... už se těšim. *3* -
Já jsem Skyrim hrál. Nedohrál, ale hrál jsem ho dost na to, abych pochopil, co je zač. Ale v pohodě... však pokud tě baví (pseudo)RPGčka s lineárníma nascriptovanejma questama (nelze vyvrátit ani tvrzením "kdybys to opravdu hral"), s příběhem, kterej je pro lepší zážitek ze hry lepší ignorovat, s arzenálem zbraní, mezi kterejma je zábavnej jenom a pouze luk a s obtížností tak nízkou, že jsem si musel shánět mody, abych po pár levelech nedával nepřátele jednou ranou do hlavy, tak fajn... proti gustu.. *15*
Jen je mi trochu smutno z toho, že dnes označuje každej trouba za RPG každou hru, která má na začátku character customization. *7* -
Dan Vávra? *2*
-
"sandbox" je tak vágný pojem, že sa do neho Skyrim bezproblémov vmestí.
-
tak ja ani nepocital s tim ze bys ocenil moje rozpoznavani kvality...
Ono třeba az si za takových 10 let Skyrim pustis mozna ti dojde co jsem dneska myslel..ale whatewer