Přejít na výpis diskuzí
Návrat do Morrowindu skrze engine Skyrimu ukazuje první misi
7.3.2014 | Adam Homola
105 příspěvků
-
Holt nizky skill :D
-
Nedelam z toho modlu, ale je to jednoznacne nejlepsi dil serie, co se tyce RPG prvku.
-
Brnenia su este vo vyvoji. Mali by mat rovnaky pocet slotov ako v Morrowinde. Tu si mozes pozriet ako to momentalne vyzera.
http://tesrenewal.com/forums/skyrim/skywind-development-forums/armor-and-clothing -
"Aktuální video se zaměřilo na oblasti, které se týkaly prvního questu, tedy cesty z Balmory do Seyda Neen."
nooo, vlastně, hrát začínal v Seyda Neen a šel do Balmory :) -
Marasně krásné! Ti modeři snad jedou jen na Redbullu nebo co. Všeobecně nebývám nějak ultra netrpělivý, ale tohle do finální verze ještě potrvá a já se netrpělivostí zblázním :) Myslím že neodolám a přes weekend se proběhnu a pokochám, ale na finální verzi se fakt těším krutě moc. Morrowind mně vlastně přitáhnul do RPG her a až pak jsem zahrál nějaké starší, možná proto u mně nostalgia útočí na mé smysly s takovou razantností :)
-
To je fakt :D
-
tedy ten Suran na obrazku vypada vysperkovane,jen co asi zamrzi je ze nebude ASI takova rozmanitost dilu zbroje na postavu(napr jiny naramenik na pravou a levou stranu atd).puvodni brneni imrerialu taky fuc...jinak snad to dotahnou do uspesneho konce *11* *3*
-
Jo, tohle byla šílenost.
-
No nevim. Morrowind byl vyborny,ale zase z toho nedelej modlu. Nudne dungeony stale dokola,v nich nepratele co po par levelech zabijete na jednu ranu,klasicky Bethesdacky plytky svet,....a me osobne ani pribeh neoslnil
-
A proc si klekas do housenky? ja fakt nevim, jeden tady leze s konem na strechy druhej si kleka do housenky...kdepak tohle nejsou hry pro vas:)
-
já nevím, když klečím po kolena v housence a nemůžu ji s mečem trefit z pár centimetrů...
-
tj přesně neříkám nic, šoupu nohama ať už to mám doma..dobrej nápad to zremakovat a vypadá to, že se i povedl.
-
Ne, nepleteš se. Taky je pro mně herní mechanika Morru víc než look...Prostě atmosféru dělá celá hra, ne jen pixely a sound.
PS: mínusy neřeš, třeba jsou jen stejně líní jako ty a nepřečtou vše poctivě. *3* -
Vic jak polovina ukolu ve Skyrimu ma dve nebo vice reseni, a opravdu to není o tom ze nekoho zabiju mecem nebo kouzlem, jenze to vyžaduje od hrace trochu vic pozornosti a hlavne chut tu hru hrat, pokud někdo leze s konem na strechy domu, tak chápu ze to resit nebude.
kratky priklad: jdu lesem kde najdu mrtvolu, ma dopis a nahrdelnik, muzu nahrdelnik vrátit jeho zene, nebo se domluvit s vrahem ze uplatu ze budu mlcet. jenze tohle vyžaduje jit do inventare a precist si ten papir, coz když clovek stoji s konem na strese dela blbe:) -
Natiahnut sa to moze (dost zalezi aj od ambicii autorov) ale par let to takmer urcite nebude. Toto nie je mod ktory robi 10 ludi. Tvoje stastie pri questoch by som bral. Hoci tiez som sa na nic nepytal. Pri Arene a Daggerfalle nebolo koho a kde a potom bol uz internet plny rieseni milionov moznych problemov *1*
-
No tak to teda vysvětli jak si to myslel.
-
Zrovna vcera jsem zabil Dagoth Ura a jdu na datace :D Ta hra proste nikdy neomrzi! Muze byt super si to vyzkouset ve skyrim looku, ale ty herni mechaniky a hratelnost co ma morrowind to proste predcit nemuze...
-
ne nemyslim, nejsem pako jako ty:)
-
Hmm..nevim, hral jsme všechny TES hry a nikdy jsem nikam kvůli bugu psat nemusel, navíc mam pocit ze se hlaseni lidi tykali par ukolu porad dokola. Z mojeho pohledu jsem mohl vsechny TES hry hrat od zacatku do konce, bez nejakych vetsich obtizi. Morrooblivion podle toho co to občas sleduju bych mel strach jen zkusit..
Ale to je jedno, však uvidíš sam za par let:) -
Slabota, nic moc...