Přejít na výpis diskuzí
Návrat do Morrowindu skrze engine Skyrimu ukazuje první misi
7.3.2014 | Adam Homola
105 příspěvků
-
Po kolikate je tohle uz? Podobna videa byla k videni na enginu Oblivionu, jo taky někdo delal Oblivion na enginu Crysis, nikdy to nedokoncily, tohle dopadne stejne.
Navíc celkem zbytecna práce, Morrowind ma grafickou modifikaci která vypada uzasne a pouziva k tomu puvodni hru, takze komplet puvodni systém.
A pro ty pode mnou. Skyrim samozrejme RPG je, jedno z nejlepších, ale holt ne každému se trefi do vkusu, nastesti tech vic jak 50 000 lidi co hraje na steamu denne smysli jinak, takze je to jedno:) -
Nezaměňuj pojem "sandbox" za "open world" pls... Skyrim ani jinej TES neni sandbox ani nahodou
-
tak proto tomu samotni vyvojari rikaji ESO a ne TESO coz o ledascem vypovida, ale fandove si porad myslim, ze to je dalsi TES nebo ja uz nevim.. ale tak je to vec kazdeho jedince jestli pochopi nebo ne...
-
Já nechápu, že Skyrim furt lidi berou jako RPG a očekávaj od toho nějakej kvalitní RPG zážitek. Je to zajímavej sandbox, kterej se dá docela povedeně užít díky moderům, který za vývojáře hru dodělali. Ale když budu mít chuť si zahrát RPG, tak Skyrim mi přijde na mysl mezi posledníma. Ovšem jako první mi přijde na mysl, když si budu chtít zahrát hru, kde koně lezou po střechách a občas se splašej a začnou zabíjet půlku mapy... taky výhra. *7*
-
Jenom pro připomenutí, nejedná se o Skyrim.
-
nevim co presne myslis tim, ze je krajina mrtva, ale tak ono ani puvodni morrowind nemel nejakou prehnane zivou krajinu:D Jinac bych si taky tipmul, ze finalni verze nevyjde nikdy. Btw to me pripomina, tak asi pred rokem, mozna vice, tu byl clanek o nejakym stalker turbo modu, nevite jak to stim vypada?
-
Vizuál je pěknej. Krajina mrtvá, bez života. Ještě čeká komunitní vývojáře dlouhá cesta. Těžkým oříškem bude i optimalizace. Tipuju minimálně rok, než se bude možné projít alespoň v malém kousku hry a 3-5 let do dokončení jakžtakž hratelné verze. Spíš bych si ale vsadil, že hra nikdy nevyjde.
-
mozno to vyzera skvelo, ale herne mechaniky Skyrimu su otrasne(skyrim sa da hrat ako open arkada, ako RPG v ziadnom pripade..a to som 3x tomu daval sancu ),
tj dakujem neprosim -
Stačí JAKAKOLIV verze skyrimu (na engine) a tenhle mod. Jako s čímkoliv, co si budeme namlouvat.
-
Ještě že existuje herní komunita, co bychom jinak hráli, tohle vypadá opravdu úžasně, fakt se těším ...
p.s. A můžou si celé TESO strčit do zádele :-) -
Levelování postavy bude ze Skyrimu. Tvorba kouzel jde do Skyrimu přidat modem, ale jestli to bude podporovat Skywind, to ti teď ještě nikdo neřekne.
-
To jsem nepopiral, z hlediska prav, ale z hlediska softwaru ti staci Skyrim a to originalni verze, nikoliv piratska. Aspon tak to chapu ja.
-
Jinak by me zajimalo, jak je to mechanikou ve Skywindu? Nevite to nekdo?
Protoze prave mechaniku kouzel (upravy, tvorba vlastnich) jsem v Morrowindu zboznoval. To same by me zajimalo z pohledu statu, zlepsovani se v jednotlivych guildach aj. Proste to k tomu vsemu patri a ne jen predelavka po graficke strance. Uprimne jsem cetl malo materialu o tomto projektu a zadnej s temito informacemi. -
Ja nevim, ale ja tam ctu, ze budou potreba obe hry.
2. Q: What do I need to run Skywind?
A: You will need a copy of TES III: Morrowind, including the Bloodmoon and Tribunal expansions installed correctly on your system. Plus TES V: Skyrim of course. The exact files that you will need to run, as well as the instructions you should follow to install can be located on The Official Installation Instruction Thread.
YOU NEED LEGITIMATE COPIES OF BOTH GAMES - even if you defeat the copy protection somehow, pirated copies of the games DO NOT WORK RIGHT with Skywind and you WILL have problems. Also, please do not post "help me" threads about pirated games; you will be banned from the site. -
ten engine nikdy za moc nestál a je to vidiet aj v tomto pripade. Ale pred prácou týchto moderov klobúk dole.
-
Souhlasím a rozhodně se těším až bude tento výtvor venku :)
-
TES serie je proste super, a na tohle se uz nejakou dobu opravdu tesim. Jen jsem si pri sledovani toho videa uvedomil, ze vlastne jsou jiz od morrowindu ty mesta znazornena jako dve tri ulice (někdy jen jedna) a par baracku. Naproti tomu daggerfall ac to byla zabugovana hra a to prevazne diky snaze vytvorit generovani sveta, dungeonu. Tak mesto se tam skladalo zmnohem vice domu a dungeony byli skutecne obrovske. Na druhou stranu chapu, ze by bylo opravdu hodne narocne vymodelovat vse 1:1, velikosti mest, vzdalenosti mezi nimi.
Ja osobne bych byl rad, kdyby vznikl casem nejaky novy dil, ktery by nebyl tak zjednoduseny jako skyrim, ale zanesli by tam prvek generovani dungeonu a nekterych mest (asi ne primo hlavnich). Predstavte si, ze by jste pak zacali hru znovu a nemeli sanci znat dopredu jednotlive dungy. -
Morrowind je vrchol celé série - nic proti Oblivionu nebo Skyrimu.
-
Právě původní Morrowind i datadisky mám, ale nemám Skyrim.
-
http://tesrenewal.com/skywind-faq
Zde to píšou jasně, z hlediska práv by jsi měl mít obě hry, ale z hlediska možností hraní se jedná pouze o skyrim a mod do skyrimu.