Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...o rozbitych questoch
  • Kozy
    Tím řešit několika způsoby myslíš "zabiju ho kouzlem nebo mečem?"
  • Me zase prijdou smesny lidi co nekoho posuzuji podle toho co posloucha za hudbu, takze si nevyberes:)
    PS: pro me to dulezity není kolik to na steamu hraje lidi, ale myslim ze třeba pro Bethesdu ano, a dost to vypovida o kvalite hry.
  • 1.Ale kopec prispevkov o rozbitych questov mas v kazdom fore o Skyrime, Oblivione, Morrowinde *1*
    2.Tieto 2 modifikacie by som neporovnaval. Co si pamatam, pri Morroblivione si hrac pri instalacii konvertoval data z Morrowindu ktore nasledne pouzival Oblivion.
    Toto bude viacmenej vlastny mod, kde je takmer vsetko vratane questov nanovovytvorene, cize nieco ako Falskaar, ale podrobnejsie. Tych ludi by som nepodcenoval. Pracuju tam aj ludia priamo z biznisu.
  • Díky za info, holt je vidět, že jsem to nedočetl až do konce :D Minimálně dnes, a z dřívějška si to už nepamatuju. Přeložit bych si to dokázal sám, v tom není ten problém, holt jsem prostě línej, abych to dočet celý. *1*
  • Trochu nechapu negativni reakce v podobe zaporu, at uz na tvoji odpoved nebo na muj dotaz :) Ale dik za info.

Levelovani jako takove funguje na principu podobnem uz nejakou dobu, ale vybirali se hlavni skilly a vedlejsi. Na zaklade toho bylo lehci nebo tezsi dany skill expit a nasledne to melo i vliv na tvou postavu.
    Kouzla jdou ziskat nova diky modum, ale moc dobre si pamatuju, kdyz jsem si v morrowindu (doufam, ze si to nepletu s Daggerfallem, uz je to nejaky patek, co jsem to hral) upravoval kouzla (jejich delku trvani, silu, a samozrejme v zavislosti na to kolik to bere many).

PS: Vzkaz lidem, co dali mínus, prosím o reakci, jak mám vědět, co se vám nelíbí? *5*
  • wenceslaus
    Pokud je pro tebe tak důležitý, kolik lidí to hraje na Steamu, tak ani nechci vědět, co třeba posloucháš za hudbu :-D
  • Ale houby, když forum otevres je tam plno nefunkčních ukolu, zásadních bugu atd, a ty příspěvky jsou stare par dnu. Dokoncene to není a nikdy nebude...mozna nekdy za 100 let když to uz vůbec nikoho nebude zajímat.Ty lidi co to delaji si jen tak hrajou, projekt tohohle rozmeru potřebuje profesionalni studio co ma peníze, a lidi co na tom bude delat jako hlavni pracovni pomer, fanouskovsky pristup tenhle rozmer nemůže nikdy zvladnout.
  • V tom pripade ziadny diel Elder Scrolls nie je dotiahnuty do konca takze je to ok *1* Forum bolo otvorene uz predtym ako vysla prva alpha.
  • Volně přeloženo: otázka 10. Ve Skyrimu je systém s 18 perky. V Morrowindu bylo 27 různých skilů se svými třídami a attributy. Co vy na to?
    Odpověď: Použijeme systém Skyrimu a zrušené skilly prostě narveme do něj. Short blade, long blade, blunt, axe, spear=one handed and two handed. Medium armors in the light and heavy armor atd. Jestli se vám to nelíbí, stáhněte si z Nexusu co se vám zamlouvá.

No vlastně, proč ne... Proč dělat něco, co už je vyřešeno.
  • JezboX
    Ta grafická modifikace byla sice pěkná věc, ale třeba mně se to hejbalo kolem 20-25FPS a to žádná z komponent v PC nebyla plně vytížená. A po 3 hodinách laborování co přidat a co ubrat jsem se na to vysr*l. Kdyby to byl klasickej Morrowind přetaženej grafikou ze Skyrimu tak by to bylo fajn a rád bych jsi to zahrál. Jenže to spíš bude svět Morrowindu přetaženej do Skyrimu a to pro mě není už tak zajímavý. Ale co uvidíme až to bude *1*
  • Takováhle práce si zaslouží výplatu a né jen uznání. Všechna čest.
    Jak to dokončí tak to určitě zkusím.
  • Vic jak 8000 prispevku v sekci problémy na foru tehle tvurcu v souvislosti s Morroblivionem mluvi za vse.
    Toliko jen k pochybám o tom, zda-li bylo někdy něco dotaženo do konce.
  • ....video z Crysis, samozrejme
  • A další příspěvek plnej nesmyslu. V TES obecne a ve Skyrimu taky, muzes prakticky kazdej úkol resit několika zpusoby, to ze jsi sel podle sipky na mape a tupe udelal to co se nabízelo, za to nikdo nemůže. TES miva skripty jako kazda hra, ale anvic pouziva dost velky faktor nahodnosti, takze když jdes, jak rikas do podzemni diry, a jde tam ve svoji hre i někdo jiny, vase zážitky se budou vyrazne lisit..ale skoda mluvit, poradne jsi to nehral, a nevis o tom skoro nic, jen prudis.
  • Vypadá to dobře,ale kdoví kdy a jestli vůbec to vyjde. Pamatuju si jak dlouho trvala předělávka Halflife do Black Messa source, dělala to taky slušná hromada lidí.
  • To video s Crysis bol vtip nejakych ludi co sa hrali s tym enginom a vytvorili zopar lokalit Toto je dost seriozny projekt v pokrocilej faze, na ktorom pracuje uz cez 200 ludi (robi sa napr. aj kompletny voice acting co Morrowind nemal).
    http://tesrenewal.com/sw_active
    Nejaka extra optimalizacia podla mna nebude. Ta hra ma detailnejsie textury ako vanila a budu tam aj upravene herne mechaniky. Jednoducho sa predpoklada, ze ked to o rok vyjde, bude potrebny o nieco lepsi hardver ako 4 roky predtym v Skyrime. Mimochodom Morroblivion ktory nebol az tak ambiciozny v podstate funguje.
  • Morroblivion je projekt od té stejné skupiny, pokud se nemýlím. A ještě mají v rukávu Skyoblivion.

"Today, Morroblivion is a fully playable, working game world. Quests, NPCs, creatures, items, and graphical features all have been painstakingly converted, upgraded and/or created by hand to bring a true-to-the-original experience that takes advantage of many of Oblivion's advanced features."
    Toliko jen k pochybám o tom, zda-li bylo někdy něco dotaženo do konce.
  • Muzu se zeptat proc s konem lezes po strechach? Ono když si hrac vymysli nejakou kravinu tak to je chyba hry? Ja teda nevim, Skyrim jsem hral několik set hodin a tohle me nikdy nenapadlo.
    A ze kun bojuje, no bojuje, bylo by lepsi kdyby stal a za tech 2000 zlatejch co jsi za nej dal se nechal zabit? A pulku mapy vybit opravdu nedokaze, sice jsou to statne severske odrudy koni, ale na tohle fakt nemaj:)
  • Vrook
    No imho každej ví, co tim myslim. Navíc pokud nebudeš sledovat lineární questliny do nascriptovanejch podzemních děr a zase si podpoříš gameplay těma správnejma módama, tak by se nedalo říct, že Skyrim neni sandbox "ani náhodou".
    Ale whatever, já nejsem puntičkář a hýřim slovama jako sandbox nejen v souvislosti s hrama, co tě vyplivnou na mapu a nechaj tě si hrát, bohužel. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit