Přejít na výpis diskuzí
Návrat do Morrowindu skrze engine Skyrimu ukazuje první misi
7.3.2014 | Adam Homola
105 příspěvků
-
No, vzhledem k tvýmu fanatickýmu obhajování i těch největších stupidit ve hře, o který jsem jako o celku navíc vlastně nic špatnýho neřekl, bych pochybovsl o tvých schopnostech rozpoznávání kvality, ale whatever. :DDD
-
Morrowind - v te době to pro me bylo zjeveni...něco jako offline single mmorpg *1*
-
Jede to na enginu Skyrimu. S optimalizací by neměl být problém. To byl problém u projektů, které vycházely z enginu Morrowindu.
-
Nejlepší vývoj postavy byl jednoznačně ve Skyrimu. Nejlepší texty a hloubka questů byla nejlepší v Morrowindu. Oblivion je takový střed.
Co si ale budeme povídat, bojový systém v Morrowindu byl utrpením a naopak nejlepší je ve Skyrimu, i když ani tady to není žádný zázrak (opravují modifikace). -
V dobré hře by neměla žádná herní mechanika hráče obtěžovat do zbláznění a to se v Skyrimu děje. Naštěstí jsou tu modifikace, které nesmyslnosti a faily bethesdy opravují.
-
* Morroblivion.
-
Ne, pokud to funguje jako Morrowblivion, jako že ano, pak si Skywind bere data jak ze Skyrimu, tak s Morrowindu. Nejde tu tedy jen o práva, ale Morrowind je prostě technickou nutností.
-
Je to jen Skyrim v převleku Morrowindu. Všechny herní mechaniky budou stejné jako ve Skyrimu možná s mírnými úpravami. *3*
-
Kůň má v případě boje prostě utcét a následně se na zavolání vrátit, jak to řeší jeden z módů. Aby se kůň zapojoval do boje je naprostý nesmysl a totální fail bethesdy. No ale u těch koní se jim toho nepovedlo více - asi všechno. Koně vypadají divně, jsou strašně pomalí, mají hrozné animace, nelze přepnout do pohledu z vlastních očí atd.
A v mé hře stojí kůň 1000 septimů. -
a zároveň každá hra obstála a nebyla to jen pouhá kopírka, HL2 - prostředí východní evropy pod totalitní vládou a odboj, FC zase volnost na tropickém ostrově a D3 zombie horor na Marsu, zlatý časy, kdy každá hra nebyla o střílení teroristů na středním východě
-
když už zmiňuješ Half-life 2, tak i ten měl své soupeře, živě si pamatuju rok 2004, kdy vyšel HL2, a proti němu Far cry a Doom 3, to byla paráda :D
-
Jo uzil, stejne jako Gothic, nebo jakykoliv jiny dobry RPG, holt nemam ve zvyku se nimrat v kravinách kolem blbosti jako je kun a umim hru ohodnotit jako celek a poznat jestli to je dobře nebo ne.:)
-
odhadem jich bude urcite přes 100, ukolu s vicero resenimi. Navíc nechapu proc se tak hrozne baziruje na tom aby úkol mel vic reseni, když je úkol dobře vymyslen a ma dobrej scenar vicero reseni nepotrebuje.Tohle je pozůstatek z doby kdy se valna část herni doby u RPG skladala z toho ze clovek cetl tuny textu, protože to tenkrat jinak vyjadrit neslo, tak tam autori nacpali deset reseni k jednomu ukolu, vse se resilo textovou formou s obcasnym soubojem a nakonec to dopadlo tak ze většina hracu stejne udelala tu nejvyhodnejsi moznost a ty ostatní ani nezkusila..k cemu to je..
-
Protože když jsem se dostal na vzdálenost (v rámci hry) kdy jsem měl tím mečem zapíchnout housenku, nic se nedělo, tak jsem zkusil jít jak nejblíž to šlo, ale nepomohlo to. Kůň lezoucí do skály je čistě logistická záležitost v dopravě. Tady jde o přežití!
-
Ty hry byly brány jako soupeři, ale proč vlastně, obě patří k tomu nejlepšímu a znamenají podle mě pro RPG žánr to, co znamená Half-Life pro FPS - shrnu to jedním slovem - NEZAPOMENUTELNÉ *4*
-
Jo, to byly časy :), Morrowind i s datáčema jsem koupil v tescu za 3 stovky aniž bych věděl, co za klenot jsem přitáh domů, a pak následovaly desítky až stovky hodin. Ale, přestože to je super rpg, tak pro mě zůstává favoritem Gothic 2
-
Přesně tak. Hlavně ta hudba. Jakmile to slyšim, vrátim se tak o sedm let zpátky, kdy bylo moře času na hraní a skoro žádný starosti a hlavně - pařil jsem Morrowind. Asi žádná jiná hra mě tak nepohltila jako tato. Nejspíš jsem to tu psal už tisíckrát, ale člověk si nemůže pomoct:)
-
Při pohledu na rozcestník se jmény jako je Seyda Neen, Balmora, nebo Vivec se mi normálně začly drát do očí slzy dojetí... tolik krásných vzpomínek! *14*
-
Jasně, ale mám pocit že takovejch questů tam bylo minimum.
-
Tak jsem ten thread pročetl a do poslední chvíle se mi už už v hlavě hromadily kdejaký argumenty, ale pak jsem si přečetl tvojí obhajobu chování koně a pochopil jsem, že to nemá cenu.
Každopádně jsem rád, že si Skyrim užíváš se všim všudy. *15*