Přejít na výpis diskuzí
Návštěva hangáru - tvůrci Star Citizen vydali první hratelný modul
30.8.2013 | Petr Poláček
83 příspěvků
-
Dnes vyšel další patch. Něco přibylo, nějaký bug zmizel, jiný se objevil. Ale vše vede k tomu, aby byl hangar lepší a krásnější *5*
-
Taky přidám svou trošku do mlýna :) http://www.youtube.com/watch?v=qnhV_iU-IiQ
-
Jsem zvědav na krám Idris. Ten vypadá pořádně. Mohl by mít zajímavé vnitřní prostory.
-
Ted si jeste od kamose pujcit Oculus a prochazka po hangaru nabere grady *3*
-
-
A nebude to skor na ticku s tak mizernym FPS? :)
-
-
To Joe: Taky nevis jaky rozsah a kvalitu ta hra ma :o) Nic podobneho tu jeste nebylo.
-
Hlavně se také těším, že po dlouhé době budu moc sám přistávat a vzlétávat z vesmírné stanice. Neuvidím žádné loadingy,cutscény a všechno pěkny ručně jako za starých dobrých časů.
-
-
tak přistávat můžeš i v X3 od egosoftu...jen to asi nikdo nedělá a každej si radši koupí docking computer
-
Jenom se to bude sekat jako prase :) Podle toho jak to vypadá.
-
-
Aaaah, nerdgasm jako prase. Connie v hangaru vypada uplne bozsky. Na to ze to je prealfa..vsechny klobouky dolu.
-
http://www.star-citizen.cz/hangar-modul-vypusten/ tady sou videa všech lodí, které jsou ve hře z mojeho hangáru a v sobotu bude ještě livestream.
-
-
Jenom bych připoměl, že pokud by někdo měl zájem o hru, tak jsou ještě k dispozici balíčky za 35$ se kterýma má člověk přístup do alpha a beta verze ... je jich ještě kolem 30K kusů. Hra bude stát asi 60$ při launchi, takže se dá jak pomoct vývoji. tak ušetřit. Pozdější balíčky už nebudou mít vstup do alpha a beta verze hry.
-
-
Tam je balíčků... To bude pěkný bordel. Tedy ten kdo chce lodě, tak musí koupit lepší balíček a nebo je pak dokoupit.
To zase bude warez verze kde bude ihned vše. Sice singl ale bude to tam najednou.
Takové složité balíčky nemám rád. Nahrává to pirátům a navíc aby se v tom prase vyznalo. Taky máš pocit, že pořád nemáš plnou hru, když tam nejsou lodě apod. -
-
Tak lodě si potom získáš ve hře (mmo část asi moc nestáhneš) a nebo si zapneš vlastní server a tam už si klidně můžeš řídit i tech 1km dlouhý carrier. Tohle sou teď odměny pro backery, aby se z nich vytáhlo víc peněz a nebylo potřeba investorů. *2*
-
-
Takže všechny ty lodě co jsou v těch balíčcích půjdou potom získat normálně ve hře, ale když si to takhle koupím, tak je to jen dřívější přístup k té lodi?
-
-
Přesně tak.
-
-
Jj ale je to nepřehledné pro někoho kdo to ještě nemá.
Tedy i když si koupím základní balík pak mohu ve hře získat všechny lodě?
Proč jsou pak napsány v těch dalších cenových balících?
- Lodě budou mmo? Píše se tam o singlu. Tedy to bude jako Diablo kde bude vše na serveru?
To zase bude Error 307 nebo jak to bylo a pod hovadiny :(
- Doufám jsem, že to bude dobrý dlouhý sing jako X3 apod. A když chci připojím se k MP části. -
-
Singleplayer ve stylu Wing Commandera + MMO ve stylu Freelancera. Server bude ke stažení (možná bude omezený na menší počet hráčů, ale zase nebude žádné omezení co se týká modů - takže BSG nebo Star Trek je bez problémů).
-
star citizen jsou vlastne 2 hry v jednom. star citizen a squadron 42. star citizen je MMO a squadron 42 je single player jako wing commander nebo freespace, nikoli jako X.
-
-
-
-
60s za hru jak lidova cena *1* *11*
-
-
AAA hra za AAA cenu ... tohle nebude minecraft. *3*
-
-
Na jejich webu je na výběr více verzí tak jak to tedy je ?
-
-
Stejně jako na začátku je jich více druhů, ty ceny už nejsou tak dobré jako úplně na začátku (tkzvn. original backers), ale jsou pořád o dost levnější než až vyjde.
Jenom bych chtěl připomenou, že všechny ty lodě bude možný si koupit ve hře za herní menu. Není to nějaky pay/pledge only lodě. Výhoda je, že ta loď bude mít doživotní pojištění (lifetime insurance), tzn. že ji nebude potřeba pojistit ve hře. Nevztahuje se to, ale samozřejmě na zbraně apod. -
No je to lehké ... když se podíváš na balíček, tak je u něj napsané alpha a beta access.
Ke každému balíčku je jiná loď ... ale dají se dokupovat i lodě samostatně.
Já třeba mám 3 balíčky a 3lodě. Balíčky sou v shopu pod položkou New Backers.
Pro nové backery je tam s alphou a betou Digital Mercenary a lepší (sem se spletal v ceně on je za 40$ já ho jako original mám za 35$) -
-
Scout už není s alphou a betou pro nový backery?
-
-
Ve storu o Digital Scout tam pisi: Please note that this package does NOT include access to the Alpha and Beta of the game. Takze asi tak.
-
Socout tam píšou available
-
-
Díky, je to nějak časově omezeno do kdy si můžu pořídit i alpha/beta access plánuju koupi příští měsíc.
-
-
-
A zrovna na to jsem se chtěl zeptat, jestli se dá ještě do vlaku přiskočit :) Tedy díky!
-
-
-
Tak graficky to vypadá dobře. Je to trochu stylizovaný jako komix, podobně jako nový deus ex. V barevným spektru jsou často barvy bílá a zlatá. Hangár je trochu interaktivní jako interaktivní panel, loď a výtahy. Kokpit je velmi detailní akorát trochu zamrzel jeden menší grafický bug, kdy kamera "uřízla" část ruky a kniplu. Nejsou moc velký rozdíly mezi různými grafickými nastaveními.
-
-
Je to prealfa. Bugy se ocekavaly a je kvuli nim zvlastni forum na RSI. Ale jinak je to nádhera.
-