-
Hmmm. Tak to nikdo nedelal v 2k czech na Mafii2 :D A ze to je uz od dob Illusionu. Problem je v tom, ze tam je prehrsel lidi, co tam maji prostor pro svy ega a delaj hry, ktery nejsou tak na vysi, jako Rockstar :) To stejny s platem.
-
-
...jo 2K, ... To je kapitola sama pro sebe. :D Buďte rádi, že z Mafie II vůbec něco zbylo! ...a bacha, Rockstar jsou Take Two taky, ... ABY NEBYLO HŮŘ!!!
-
-
Bylo ohlášeno GTA V hlavní hrdina není tentokrát voják ani mafián nýbrž vyhozený deasinger firmy R* který nastupuje na cestu pomsty , jeho hlavní cíl je zničit jeho bývalé pracoviště kde se všechno točí kolem peněz prostituce a moci , bude to pro něj nejvyšší zkouška v jeho životě ale dokud nepomstí svůj vyhazov od hlavního padoucha Housera nebude mít klid .
Vychází exkluzivně pro plaformu xbox v ceně 1600,- s dlc krvavý bratr
-- A pak si vemte zkama berou ty napady do gta ságy , když je mají přimo ve firmě -
Je mi to úplně jedno jak to tam vypadá, hlavně ať už to konečně předělaj i na PC ;)
-
všude, kde se točí velký love, jsou takovýhle problémy!!;)
-
-
tak tak
-
-
To je jednoducha rovnice. Kdo se bude vzdycky cpat co nejvys, lizt kazdymu do prdele a snazit se za kazdou cenu prosadit? No ten nejvetsi debil. A protoze je to debil tak vi co? No honvo. A jelikoz si musi vykazovat nejakou cinnost aby se udrzel tam kde je a sam na to nema mozek a by neco vymyslel, tak ji musi nekde co? No ukrast. Pak tomu co ji ukrad zavre hubu par vyhruzkama a je zase The Boss co muze za tu fantastickou prosperitu a vyslednost oddeleni. No a tak je to vsude. Sefujou nam debilove. Sem tam se najde nekdo Ok ale to je jen nahoda. To je proste lidska prirozenost. Sme chuji, priznejte si to.
PS: kdyz tu nejdete nejaky hrubky a vy je tu stopro najdete, tak mi s nima vlezte vite kam :) -
-
Naštěstí se nemusíme upisovat výkonu trestu, ale jde taky podnikat.
-
Z větší části souhlasím, ale pořád se najdou týmy, kde panuje pohoda, lidi práce baví a děalí top hry - viz. Naughty dog a jejich série Uncharted. Co jsem viděl videa z vývoje (a že jich udělali požehnaně), tak bylo na všech vidět, že je to, co dělají baví. Sice to mohla být jen přetvářka, ale to by museli být fakt dobří herci. :-)
-
Jo, lepsie bych to nerekl
-
musim fakt uznat ze to je naprosta pravda. A je to ve vsech vetsich firmach, kde se mysli jen na penize a to co vytvari je nezajima. Tady nastesti lidi jeste nebyli tak otraveni ze nakonec vytvorili dobrou hru (aspon co jsem slysel). Jinde by to tak dopadnout nemuselo a hlavne presne jak pises, jen minimalni procento vedeni jsou lide kteri vi co delaji, jednoduse vetsinou byli jen na spravnem miste ve spravny cas a ted? jsou na koni. Holt kvalitnich manageru(cti lidi kteri umi vest tymy a motivovat je), je dnes jako safranu.
-
Obecně vulgární komentáře nemám rád... ale tady s Tebou chlape musím co? No naprosto souhlasit :D Přesně tak to totiž a bez příkras v moderním světě ovládaném jen a jenom mamonem chodí.
-
Bouhžel máš úplnou pravdu.
-
-
myslim, ze tyhle pomery nejsou (bohuzel) nic neobvykleho...
-
Absolutně nechápu, jak v takovém protsředí mohla vzniknout tak dobrá hra... Holt Rockstar = největší profíci!
-
Říkal někdo 2K Czech :) Skoro v každé firmě to takto vypadá.
-
Taky mám podobné zkušenosti z Čech.Oblast vývoj her.Bohužel jen 1 firma ze 3 co v česku své doby dělaly hry, byla jiná.
-
Panacek popisuje situaci me osobne znamou z cech. A ne ceskych firem. Popisovane manazerske postupy jsou bezna praxe. Bohuzel, krize neni jen ekonomicka.