Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení Dark Souls II doprovází tematické video
8.12.2012 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Dark souls pro mě hra roku 2012(pc verze)... naprosto neskutečná hra s neskutečnou atmosférou,nic originálnějšího jsem snad nehrál,tohle je herní nebe !
-
-
Uprimne nechapu,jak muzes uprednosnit PC zprasenou verzi pred tou konzolovou.
-
-
Jelikož pc verze je naprosto v pořádku a nenarazil jsem na žádný bug, což je pro mě velice milé překvapení. Samozřejmě jsem použil dsfix na rozlišeni + aa +ssaa a hra vypadá velice dobře a jasně lépe než na konzoli a ovládaní ? to neřeším - mám xbox controller a tahle hra je dělaná na gamepad a hraje se to na něm exkluzivně(opravdu skvěly bojový systém má tahle pecka) čili zjisti si informace jak na tom vlastně ten port je a pak mudruj!
-
-
Naprosto se vsim souhlasim. Taky mam xbox ovladac pro pc a taky jsem pouzil fix a vypada to a hraje se to naprosto bajecne. Mam i xbox360 a nedelam rozdily. Tuhle hru jsem proste nejak propasl na konzoli, tak jsem si ji poridil na Steamu. Tesim se na "dvojku" *4*
-
-
-
aj pre mna ale ja ju parim na ps3, tato hra je uzasna !
-
-
Dobre si to video pozrite. Takto malo vyzerat nové Diablo -_-
-
-
Ledaže by to bylo z klasického izo pohledu. 3rd person Diablo fakt ne, děkuji.
-
No jo, jenže Blizzard se definitivně rozhodl, že všechny jeho hry budou vypadat jako Warcraft klony... *15*
PS: Ty bojovníci v bílých maskách vypadají jako Segulehové z Malazské knihy padlých. Kurňa, jak já bych chtěl, aby někdo na její motivy udělal hru! *14* -
-
Já osobně bych nechtěl hru ani film,jelikož si myslím,že to prostě zfilmovat nejde
-
-
Možná máš pravdu.
-
-
-
-
super zpráva a vypadá to že i přes všechny svý problémy se jim pc verze jedničky vyplatila, když dvojka bude na pc taky *5* Snad se poučili
-
-
Ano, kupudivu se pár bláznů našlo, co to koupili a nestáhli. A buďme féroví, krom ovládání a fps ta verze nebyla kdovíjak hrozná. Ale také doufám, že tentokrát se dočkáme plnohodnotné pc verze.
-
-
jj po aplikování fixů od moderů výborná hra - jen to GfWL pro mulťák je "pain in the ass"
-
-
Bohuzel gfwl neni jen pro multak, hra pise ze bez toho by nefungoval ani save v singlu, coz je docela opruz.
-
-
v singlu mi ani gfwl moc nevadí - přinejhoršim to jistí offline profil, se kterým jsem narozdíl od online profilu nikdy problém neměl, ale zas tam nejede MP
-
-
Áno, tyhle hry mají naštěstí jednu z nejlepších komunit (až na gankující hajzlíky v lese). GFWL je nechutnost, to je pravda, snad vyslyší volání hráčské obce a nahradí to něčím méně vysíracím.
-
-
-
-
Hmm, z toho traileru mám takový zvláštní pocit. Kdybyste mi řekli, že je to od japonských vývojářů, nejspíš bych tomu nevěřil. Hodně mi to připomíná trailery z Dragon Age (že by záměr?), takový ten západní nádech.
Když si to shrneme, tak Demon's souls byla čistě japonská hra (západních motivů tam ale byla hromada), v Dark souls těch vyloženě japonských prvků výrazně ubylo a když tak koukám na ten trailer, tak Dark Souls II nebude mít skoro žádné. Že by se chtěli zaměřit spíše na americký a evropský trh? Bylo by to na druhou stranu logické, protože ač se jedná o japonskou hru, nejvíce prodejů měla právě v Evropě a USA.
Každopádně se moc těším. Oba předešlé díly byly úžasné, tento, doufám, nebude o nic horší... -
-
Mám z toho úplně stejný pocit. Samé hollywoodské záběry, drsňácky pronášené "You are the undead!", náznak nějaké romantiky atd... To nemá s DS moc společného, působí to trochu jako nějaký podivný fan film. Zaměření na západ je jasné a asi i logické, nechtěl bych ale aby spočívalo v tom, v čem spočívalo u toho traileru (jo a podle mě to ani není východ vs. západ, ta hra není typickou dnešní japonskou hrou). Naštěstí je myslím dost pravděpodobné, že to postihlo jen ten trailer, některé trailery k jedničce taky mají takový nádech, i když mnohem mírnější než tady tenhle.
-
Taky to tak cítím a chtě nechtě musím říct, že jsem si Demons Souls užil o poznání více. Popravdě Dark Souls jsem prošel jen jednou a pak už neměl motivaci. Nebylo to prostředím, soubojovým systémem ani grafikou, ale něčím nepopsatelným, co mi tam jednoduše chybělo.
-
díky bohu že japonských prvku ubylo. Japonskej styl je nehorazně dementní.
-
-
Doufám,že to nesoudíš na základě jednoho anime/filmu/hře/manze,protože to něčeho se japonský styl hodí(princezna mononoke,cesta do fantazie),a do něčeho to zapadá asi tak jako drát do oka(mass effect,dragon age).Někdy zase japonci vymyšlejí nehorázné hovadiny,či svět vidí až moc světle.
-
-
-
Ale tentokrát s doladenejšou PC verziou prosím :)
-
ANO! *14* . Další bezesné noci.
-
Vždycky, když vidím takovýhle cgi trailery, tak se ptám, proč v takovýhle grafice nevycházejí hry! *15* Ale jinak maximální natěšenost.
-
Dark Souls je pro mě nejlepší hra, co jsem v roce 2012 hrál, takže mám z oznámeného pokračování radost. Na druhou stranu mě malinko mrzí, že se zřejmě nepotvrdily zvěsti, že From pracují na něčem ve stylu Kings Field, to by asi bylo ještě lepší.
PS: VGA Awards? To je takovýto v tý maringotce, jak to vyhrál sponzor 1, sponzor 2? Zdravím DV!!! *3* -
-
AJ PRE MNA, davno som uz nehral taku obrovsku a premakanu hru !!!
-
-
Hurá, Dark Souls PC je mojou top hrou roku 2012
-
-
:/
-
-
Parada, na to se fakt tesim, jsem zvedav, co bude noveho.