Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení Dark Souls II doprovází tematické video
8.12.2012 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Prečo v článku nie sú spomenuté platformy? ... však všade sa píše, že tento diel ide rovno vyjsť na všetky tri platformy - PC, Xbox360, PS3... toto všetko je na stránke Namca a ofic. stránke Dark Souls 2.. aspoň by v diskusii ubudlo príspevkov, ako napríklad "ak to nejde byť na PC, tak..." a podobne
-
-
Vskutku, to tam trochu chybí, i když každý člověk, který se o to nějak víc zajímá, si ty ofic. stránky najde. Hlupák nebo troll si tady odplivne a zase odejde trollovat či dělat hloupého jinam.
-
-
Yes!!! *14*
-
Ježiš to zas bude vztekání. Když jsem hrál Dark souls musel jsem u sebe mít polštář abych do něj mohl co chvíli buchat pěsti. Takže se těším na další díl. Víc bizardních monster, víc atmosferických lokací, víc strachu ze smrti.
-
-
To si este dobry, ja som si poskodil ovladac !
-
-
Já jsem jednou (při boji s OaS bossem) málem prohodil ovladač oknem. *1*
Nekecám. *5* -
-
no ved prave vtedy sa to stalo, to bol ten najtazsi zápas pokial som neprisiel na tu spravnu taktiku
-
Ale mne to nevadí, pretoze chcem biely, ten cierny vyzera obycajne !
-
-
Plně chápu, naštěstí PS3 ovladač se kterym jsem to hrál na PC vydrží opravdu hodně :D
-
No já si na ničení drahých věcí dávám pozor. Vždy vše odložím a pak to začne.
-
-
haha já taky :) měl b to zase rozehrát.. stejně tak jsem se hrozivě nasíral u Dragons Dogma (taky perfektní RPGčko :)
-
-
-
-
Dark Souls jsem si asi před týdnem přinesl domu a dnes mi steam tvrdí, že jsem nahrál už 36 hodin, takže dvojku beru ve dni vydání:)
-
-
Dobře ty, po týdnu to není špatné číslo. Už jsi alespoň v půlce? *15*
-
-
Aktuálně se vyskytuju v Anor Londo, ale netuším jak daleko jsem. Snažím se nic nevědět dopředu:)
-
-
Jo, to je cca půlka. Tak přeji hodně štěstí, budeš ho potřebovat. *3*
-
-
Díky a doufám, že trochu přituhne *1* Nevím proč, ale čekal jsem trochu větší výzvu, tím ale neříkám, že je to snadné:D
-
-
V Dark souls tě mohou zabít i truhly... *3* *5*
-
Neřekl jsem, že je to lehká hra, ale asi jsem nečekal, že bude skutečně, tak fér a každá smrt bude z 99% moje vina. DS je hra, kterou se člověk musí naučit, jinak ho vym... do ucha jak tučňáka:D Např. jsem si spokojeně lootaval truhly až do jednoho osudného okamžiku, od té doby každou truhlu nejdřív zbiju:D Je to přesně ten styl na kterém jsem vyrostl a který miluju.
-
tak neleveluj kdyz se ti to zda lehky *3*
-
Epic: Super, už se těším na výprask *1*
-
Jen počkej na hlavního bosse Anor Londa... *1*
-
-
-
-
-
-
Striiiiiiiiiik!
-
Matt DAmon? *7*
-
Me teda docela prekvapil ten hype okolo DS, potom co jsem ji dohral a vyzkousel si ruzne moznosti postav tak musim rict ze je to dobra hra, docela neobvykla, ale cekal jsem ji lepsi. Vyborne je, ze se s vama hra nemazli a pokud nevite co delat, bude to hodne tezke. A je to vicemene jen o skillu hrace, coz je v dobe Diabla 3 proste paradni vec. Ale pokud vite do ceho jdete, tak vam za par dnu prejde do krve a pak je docela lehka, a na to aby byla legendarni je i docela kratka.
Veci ktere me osobne vadi a hodne ji srazi: je jedno jake povolani si na zacatku vyberete, na hru temer nema vliv.
Hrat cisteho maga nebo lucistnika je teoreticky mozne, ale prakticky jenom pro experty jako challenge, neni to moc pouzitelne.
O nejake vyvazenosti hernich stylu nema vubec cenu mluvit, ta neexistuje.
Multiplayer je spis otravny a coop s nekym znamym tezko realizovatelny (jde to ale dre to).
Pribeh a svet neumi tvurci prodat, co jsem sledoval ruzne lore videa, tak to maji docela promyslene, ale behem prvniho pruchodu hrou jsem ani nezaznamenal ze nejaky pribeh ma. Spoustu detailu se dozvite jenom za urcitych okolnosti a docela dost museli tvurci vysvetlovat na ruznych setkanich s fanousky pac to ve hre vubec neni. To je pro me fail.
No a pak veci okolo konverze, ale to je kapitola sama pro sebe.
Doufam ze neco z toho ve dvojce opravi, protoze hra ktera stoji a pada se schopnostma hrace ma obrovsky potencial, v RPG je takovych malo. -
-
Hrát nějaké rpg čistě jako mág/lučištník (bez dalších postav v družině) by mi přišlo dost nelogické (i když zábavné). Ale jinak souhlas. Jedničku miluju, ale kdyby byl ve dvojce nějaký příběh, vůbec by mi to nevadilo.
-
Uff. Tak popořadě.
Hype okolo DS? Si děláš legraci? O téhle hře z mých známých a přátel NIKDO neslyšel. Docela krátká? Nahrál jsem hodně přes 500 hodin a zdaleka jsem nevyzkoušel vše. To, že nezáleží na povolání, je dle mého výhoda, záleží na stylu hráče a ne na předem dané šabloně. Random invasions je hodně dobrá věc, nicméně coop by potřeboval vyladit, v tom máš pravdu. Příběh a svět tvůrci podat naopak umějí, protože nasázet do hry milion naskriptovaných příběhových scén umí každý a dělá to každý. Tady je však třeba lore hledat a je to dobře, protože hra stojí na jiných hodnotách. Ale uvítal bych, kdyby se příběhu věnovali trochu více. -
-
No vyhralo to RPG roku, coz mi treba vuci Zaklinaci 2 prijde docela nefer. Ja mam nahranych asi 150 hodin a uz teda nevim co bych mel zkouset. Pokud me nebavi PvP tak mi toho uz moc nezbylo. K pribehu: ve hre nejsou zadne zapamatovatelne postavy, i kdyz maji sve pribehy, musis hodne hledat nebo jet podle presne nalinkovaneho scenare aby ses neco dozvedel. A zadna z nich mi za to nestala, sorry. Souhlasim s tim, ze neexistence povolani muze byt vyhoda, ale vybalancovani tech ruznych pristupu meli udelat lip.
-
-
Existuje hromada challengů. Například dohrání hry na levlu 1, dohrání hry se základní výbavou a základním levlem a můžeš si vymyslet hromadu dalších, o speedrunech ani nemluvě. Argument o postavách beru, když to srovnám s Demon's souls, tak opravdu mohli přidat. Ta povolání určují pouze to, jak se bude hrát na začátku, pak se může hráč vydat vlastním směrem. To je podle mě dobře, hráč není omezen pouze na jednu classu postav, ale může si udělat naprosto unikátní build.
-
-
njn, ale challenge a speedruny uz si pro sebe vymysli herni komunita, protoze nic moc jineho ve hre uz delat nejde (plus poradaji fightcluby, ale v nich musi byt nejruznejsi omezeni, protoze nektere veci jsou proste zbytecne silne).
Ja vim, v dnesni dobe se bere za normalni kdyz u hry stravis 10 hodin a u DS je to 100+ proste jsem po vsech tech nadsenych kritikach ocekaval moc. -
-
delete
-
Klidně si dej pauzičku, taky jsem toho měl několikrát už plný zuby. Ale to nutkání tě po čase donutí se k tomu vrátit.
-
njn, asi jsem zrovna zraly na pauzu. Ale verim ze se k tomu jeste vratim. A doufam ze u DS2 nektere veci vylepsi, ale porad to zustane hlavne o skillu hrace (osobne bych nemel nervy na hrani bez poradneho stitu ;-)
-
Víš co, k této hře se hodně dobře vrací. Já si vždycky dám chvíli pauzu (třeba měsíc), během které dělám cokoliv jiného. Pak se vrátím a řeknu si, že si chci třeba zahrát ženskou, která používá katany, ale nebude využívat žádné štíty. Tak si odehraju pár herních cyklů a mezitím dělám pvp (v lese, v aréně, v burgu...), nebo nějaké výzvy, které jsou zábavné a zlepšují můj skill jako hráče. Tahle hra není MMO, které se má hrát furt, pauzy jsou potřeba!
-
-
-
-
-
Nezdá se, že jsi DS, tak úplně pochopil:)
-
-
paráda *14*
-
Těžko si představit lepší oznámení*14* . Je dobře že to bude ještě na tuhle generaci konzolí, protože i tak bude to čekání nekonečný. Čas na změnu profilovky
-
Jsem hrozný DS a DkS fanboy, takže mám nepředstavitelnou radost. Strašně mě překvapilo, že se jedná o Dark Souls II, což znamená, že se dozvíme mnohem víc z tohoto úžasného loru! A hlavně jsem zvědavý, kde se hra bude odehrávat, hrozně bych si přál Carim či Astoru ... ale taky bych se mile rád aspoň na chvíli vrátil zpět do budoucího/minulého (?) Lordranu! btw. všimněte si 1:30 toho draka ... nejspíš brácha Kalameeta.