Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení Dark Souls II doprovází tematické video
8.12.2012 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Hodne drsny
-
Jestli to bude někdy na PC tak by se mohli posunou v ovládaní.To by neškodilo.
Pak bych to možná nazval výzvou.Snad všechny souboje spočívali v tom se naučit trik na protivníka a pak to bylo strašně lehké,dokonce nemohl hráče někdy trefit když stál tam kde má.
Horší bylo pro mně někam dojít a po cestě nespadnout v záplavě skoku,kroků a otáčení se tam kam jsem nechtěl..Hlavně,že borec seká s 2H mečem pomalu a stojí ho to celou výdrž ale s brněním které váží jako kupa šutrů skáče a dělá kotrmelce jako nic. -
-
Jistě, s potřebnou znalostí hry dokáže každý hráč vytvořit OP postavu jak prase a jelikož je ve hře málo protivníků, kteří kladou větší odpor, tak lze hru projet jako nůž máslem. Nedávno jistý speedruner pokořil hranici jedné hodiny (bez použití glitchů, s nimi se dá hra za půl hodiny). K tomu ovládání netřeba nic dodávat, opravdu to někdy je jediný důvod smrti.
Ale s tím brněním to není tak jednoduché. Bez použití speciálních prstenů se v těžším brnění kotrmelce dělat nedají (mám pocit, že i ve středně těžké brnění se nelze pohybovat s maximální rychlostí). Ani na maximálním levlu se to nedá... -
Skoky nechali v každé zbroji stejné úmyslně. Těžká zbroj ti ovlivňuje rychlost regenece výdrže a kotrmelce se drasticky mění podle tvé zbroje.
-
-
Pc verze DS byla naprosta nehratelna blbost, nedal bych jim ani korunu.
-
-
Prosimtě. I původní verze se hrát DALA, pokud někdo tvrdí něco jiného, tak si nevidí do pusy. Problémy byly, to ano, ale nehratelná blbost? Jdi si vzlykat někam jinam, takoví hráči do DS nepatří...
-
-
Takové lamě to nemůžeš vysvětlovat jedinej mod kterej jsem tam dal byl ten na rozlišení... Jinak se to dalo hrát bez sebemenšího problému... Říkám, pokud to někomu připadalo jako nehratelné, tak je problém s rukama hráče a ne s hrou...
-
-
Novej stupen debility. Objahovat totalne odlfaklou hru na pc, ktera nesla normlane hrat. Vymaz mozku.
-
-
Výmaz kámo seš a ke všemu absolutně neschopnej...
-
-
2Arnold: Jako kdybys to ty koupil. Pohádky si vyprávěj někomu jinýmu. *3*
-
Jasne, kdyz si zato nezaplatil a stahnuls to, tak jasne, zadarmo supr. Bačkoro...
-
-
Ja to dohral bez jedinyho modu na gamepadu. Pro me hra roka. Vyborne hratelna!
-
-
-
-
Byla to nejhorsi konverze kterou jsem kdy videl, ale po par upravach od PC komunity v pohode hratelna, dokonce i na klavesnici a mysi. A stala za ty penize.
-
-
Tos asi moc konverzí nehrál :)
-
Upravy oc pc komunity, lol, ale ja platim Namcu, ne pc komunite. Neco takhoveho vydat je proste na facku a nikto by od nich nemel nic kupovat uz nikdy.
-
-
Můžeme být rádi, že pro nás ten port udělali i když jsme si ho museli dodělat. From Soft hry na PC prostě neumí (asi protože je to konzolový developer), ale až na rozlišení netuším v čem byl ten port tak špatný.
-
-
-
-
Njo. Ak to vyjde na PC, tak snad sa to na Steame tentokrat objavi aj bez region locku...
-
-
Rozumim tomu ze DS na Steamu neni dostupny?
-
-
http://store.steampowered.com/app/211420/ Nevím co se děje u něj doma, ale DS lze normálně koupit.
-
-
Deje sa toto:
===
Oops, sorry!
An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region.
===
Vydavetelia potom vyplakávajú, ako ťažko im je, keď je toľko pirátskych kópií. -
Ja si prave rikam..
-
-
Možná to maj zamčený slováci
-
-
Presne tak. Vyzera to tak, ze u nas to je zamknute....
-
A mozno nebyva tu ale niekde inde, to vas asi nenapadlo ze internet je aj v inych castiach sveta...
-
-
-
-
-
-
dobrý trailer, čím méně zobrazeného textu a rádobyepického hlasu "uvaděče", tím líp
-
No ak to nebude na PC,tak si tu skurvenu(:P) konzolu asi budem musiet kupit,lebo Dark Souls pre mna jedna z najlepsich hier poslednych rokov,hlavne sa uplne vymyka tomu ako sa dnes robia AAA hry,uplne ina filozofia.
-
Dark Souls je podobne ako Skyrim nedostupný tuto v našich končinách na Steame, predpokladám že je to kvôli exkluzívnym právam na distribúciu takže blame cenega.
-
-
Vcera jsem to na zkousku pres Steam zkousel zakoupit a dostal jsem se az ke kroku jakym zpusobem to chci zaplatit, a zadna hlaska o region locku na me nevybehla. Tak nevim. Ze byste to meli ciste na Slovensku zamknuty? Zvlastni. Pripadne muze nekdo potvrdit, ze je hra ze Steamu z Cech normalne koupitelna, jak se mi alespon jevi?
-
-
V steam aplikácii sa nedá nájsť ani jedna zo spomenutých hier, pokiaľ však zadám do prehliadača napríklad http://store.steampowered.com/?cc=US viem už nájsť obe spomenuté hry, steam mi však nedovolí dokončiť transakciu. Poprosím Vás ešte do budúcna, pokiaľ nemáte nič konštruktívne nereagujte na moje príspevky, ďakujem.
-
-
-
Jen tak mimochodem..neznáte někdo ten song?
-
-
Pripomina mi to hodne Sigur Ros, anebo tam alespon zpiva Jonsi ze Sigur Ros.
-
-
Je mi na bliti z pokrytectví PC zlodějů. To bylo nejdří plivání na konzolovou verzi geniálních Dark Souls a teď když se dá ukrást port, tak je to najednou GOTY. Hnus.
-
-
Opravdu neprůhledný trolling...
I mean, na konzolovou verzi hry někdo plival? Jediné stížnosti, co já vím, byly toho charakteru, že hra nejde na PC.
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-08-dark-souls-2-officially-announced
Vychazi to i na PC -
-
Crap mel bejt comment na Preed.
-