Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení Dark Souls II doprovází tematické video
8.12.2012 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Jen tak mimochodem..neznáte někdo ten song?
-
-
Pripomina mi to hodne Sigur Ros, anebo tam alespon zpiva Jonsi ze Sigur Ros.
-
-
No ak to nebude na PC,tak si tu skurvenu(:P) konzolu asi budem musiet kupit,lebo Dark Souls pre mna jedna z najlepsich hier poslednych rokov,hlavne sa uplne vymyka tomu ako sa dnes robia AAA hry,uplne ina filozofia.
-
Ale tentokrát s doladenejšou PC verziou prosím :)
-
Jestli to bude někdy na PC tak by se mohli posunou v ovládaní.To by neškodilo.
Pak bych to možná nazval výzvou.Snad všechny souboje spočívali v tom se naučit trik na protivníka a pak to bylo strašně lehké,dokonce nemohl hráče někdy trefit když stál tam kde má.
Horší bylo pro mně někam dojít a po cestě nespadnout v záplavě skoku,kroků a otáčení se tam kam jsem nechtěl..Hlavně,že borec seká s 2H mečem pomalu a stojí ho to celou výdrž ale s brněním které váží jako kupa šutrů skáče a dělá kotrmelce jako nic. -
-
Jistě, s potřebnou znalostí hry dokáže každý hráč vytvořit OP postavu jak prase a jelikož je ve hře málo protivníků, kteří kladou větší odpor, tak lze hru projet jako nůž máslem. Nedávno jistý speedruner pokořil hranici jedné hodiny (bez použití glitchů, s nimi se dá hra za půl hodiny). K tomu ovládání netřeba nic dodávat, opravdu to někdy je jediný důvod smrti.
Ale s tím brněním to není tak jednoduché. Bez použití speciálních prstenů se v těžším brnění kotrmelce dělat nedají (mám pocit, že i ve středně těžké brnění se nelze pohybovat s maximální rychlostí). Ani na maximálním levlu se to nedá... -
Skoky nechali v každé zbroji stejné úmyslně. Těžká zbroj ti ovlivňuje rychlost regenece výdrže a kotrmelce se drasticky mění podle tvé zbroje.
-
-
Jsem hrozný DS a DkS fanboy, takže mám nepředstavitelnou radost. Strašně mě překvapilo, že se jedná o Dark Souls II, což znamená, že se dozvíme mnohem víc z tohoto úžasného loru! A hlavně jsem zvědavý, kde se hra bude odehrávat, hrozně bych si přál Carim či Astoru ... ale taky bych se mile rád aspoň na chvíli vrátil zpět do budoucího/minulého (?) Lordranu! btw. všimněte si 1:30 toho draka ... nejspíš brácha Kalameeta.
-
Je mi na bliti z pokrytectví PC zlodějů. To bylo nejdří plivání na konzolovou verzi geniálních Dark Souls a teď když se dá ukrást port, tak je to najednou GOTY. Hnus.
-
-
Opravdu neprůhledný trolling...
I mean, na konzolovou verzi hry někdo plival? Jediné stížnosti, co já vím, byly toho charakteru, že hra nejde na PC.
-
-
Dark souls pro mě hra roku 2012(pc verze)... naprosto neskutečná hra s neskutečnou atmosférou,nic originálnějšího jsem snad nehrál,tohle je herní nebe !
-
-
Uprimne nechapu,jak muzes uprednosnit PC zprasenou verzi pred tou konzolovou.
-
-
Jelikož pc verze je naprosto v pořádku a nenarazil jsem na žádný bug, což je pro mě velice milé překvapení. Samozřejmě jsem použil dsfix na rozlišeni + aa +ssaa a hra vypadá velice dobře a jasně lépe než na konzoli a ovládaní ? to neřeším - mám xbox controller a tahle hra je dělaná na gamepad a hraje se to na něm exkluzivně(opravdu skvěly bojový systém má tahle pecka) čili zjisti si informace jak na tom vlastně ten port je a pak mudruj!
-
-
Naprosto se vsim souhlasim. Taky mam xbox ovladac pro pc a taky jsem pouzil fix a vypada to a hraje se to naprosto bajecne. Mam i xbox360 a nedelam rozdily. Tuhle hru jsem proste nejak propasl na konzoli, tak jsem si ji poridil na Steamu. Tesim se na "dvojku" *4*
-
-
-
aj pre mna ale ja ju parim na ps3, tato hra je uzasna !
-
-
Dobre si to video pozrite. Takto malo vyzerat nové Diablo -_-
-
-
Ledaže by to bylo z klasického izo pohledu. 3rd person Diablo fakt ne, děkuji.
-
No jo, jenže Blizzard se definitivně rozhodl, že všechny jeho hry budou vypadat jako Warcraft klony... *15*
PS: Ty bojovníci v bílých maskách vypadají jako Segulehové z Malazské knihy padlých. Kurňa, jak já bych chtěl, aby někdo na její motivy udělal hru! *14* -
-
Já osobně bych nechtěl hru ani film,jelikož si myslím,že to prostě zfilmovat nejde
-
-
Možná máš pravdu.
-
-
-
-
Striiiiiiiiiik!
-
Hodne drsny