-
Blyska se na horsi casy
-
Je asi zbytečný se ptát, jestli na vánoční hraní na XOne pořídit Horizon2 nebo NFS, že ?
-
-
Leda bys byl PCčkář, pak bys nahodil svůj 4K monitor a šel si zahrát v 60 FPS nějaké zbytky, které ti konzolisti nechali - např. NFS.
-
-
Je fakt, ze diky 60+ FPS nemame na PC ten spravny filmovy efekt
-
-
Horizon 2 je parádní hra a sám mám v tom nahráno přes 150 hodin. Je tam stále co dělat, hlavně v MP :) hrál jsem i tohle nové NFS z EA Access, ale nevím... Horizon 2 mi přijde na zabití času lepší :)
-
To je asi opravdu hloupá otázka. Horizon2 je ve všech aspektech hra na úplně jiné kvalitativní úrovni. NFS není tragický propadák, ale Horizonu nesahá ani po kotníky.
-
-
Cítím problém. NFS by z kvalitativního hlediska měl být tragický propadák. Ale něco zvláštního se stalo s hodnotovým systémem lidí, protože to zdá se většina toleruje.
-
-
-
Ještě teď si občas zahraju po lance Need For Speed III: Hot pursuit, z roku 1998. A když se tak na to koukám, radši u něj zůstanu.
-
-
Já teda míval hudbu na 100 % a ostatní zvuky na minimu, na ten arkádový model to stačilo :)
Doteď to poslouchám jako soundtrack, i v autě, např. "Rear Flutterblast #19" (https://www.youtube.com/watch?v=KsfzDAfvJoo) nebo "Snow Bags" (https://www.youtube.com/watch?v=uhTe7NPx0p8) -
https://www.youtube.com/watch?v=gNGGk0dc49E tohle ? :)))
-
-
No, tohle. To je dobrá hra. Z klasik se mi nelíbila akorát dvojka a Stakes z devětadevadesátýho nemůžu soudit, to jsem nehrál. Ale jinak jednička, trojka, Porsche, Pursuit 2, všechno ohromně zábavný hry. I ty undergroundy mě bavily, jen o něco míň, ale pořád ještě dobrá zábava. Tam se ukázalo, že méně je často více, bez několika málo prvků by nejspíš byly stejně zábavný jako předchozí. Ale to je vcelku buřt, zkrátka s klasikou nemůžou pozdější díly soupeřit ani ve snu. *5*
-
-
Fakt? Hrával jsem ho fakt hodně, poslední díl s dobrou hudbou (tzn. pro hru vytvořenou, varianta rock). Ale zkusil jsem ho před pěti lety a už to nebylo moc hratelný.
Teď mám z dvojky a trojky vytaženou hudbu a dávám ji do všech závodů.
Těmhle NFS dám po nedávných Most Wanted (které doteď občas hraji) zase šanci. Až budou za 250 :-) -
ma pravdu ten chlapec *1*
-
-
Včera jsem vykadil něco s čím bych si hrál raději než s tímhle *15*
-
-
Hele některý lidi u internetu večeřej, slyšels vo tom něco? *10* *1*
-
-
3/10.....ale to by uz EA neposlalo promo kopie v predstihu a nevolalo na predvadzacky do Londyna atd ;)
-
Svěží vítr z EA řitě.
-
HRA JE genialni , fantasticka pro meho synovce.Ta hra je tak pro Deti do 12 let.Kdyz to nesrovnam s zadnou hrou tak vypada uzasne a skvele ale po par hodinach hrani rikam : "kde je ku*va kos" Ale rodicum velmi doporucuju pod stromecek *3* zbavite se deti tak na tyden a muzete na dovolenou *4*
-
Po nemastných neslaných Rivals...
Recenze Rivals 24. 11. 2013 - 8/10 - Protočené arkádové pneumatiky zase začaly vonět originalitou a sympatickou nestydatostí. Rivals přinášejí do série Need for Speed překvapivě mnoho inovací a zábavy. Multiplayerový systém AllDrive je pak hotová revoluce. Škoda jen několika notorických chyb. -
-
Jo, tohle mě pobavilo hned v úvodu. Tak hlavně že v tom kluci mají jasno... *3*
-
-
Proti NFSW, NFSMW (1), NFSU se auto špatně a necitlivě ovládá, trasa je nepřehledná a přístup k položkám menu je nesmyslný a nešikovný. Takže za mě hodnotím 3/10.
-
Vcelku vydarene pokracovani serie Underground.
Jen mensi vytka. Znicitelnych veci je ve hre az az. Ale nevidim duvod, proc by tam meli byt destrukce jak v BF... Co se tyce rozbijeni auta, naopak jej lze zrusit i o auto ve stejnem pruhu. Pri vetsi rychlosti staci kolikrat jen skrknout o svodidlo. Hraji to na easy.
Potesila moznost teleportace na mape. Take tesi, ze jsou ve hre zastoupeny vsechny generace aut od 60. Let. Od Undergroundu konecne NFS, kvuli kterymu nespim :-P Jeden z mala tech vydarenejsich dilu. -
-
Btw: pro ty, co si stezuji na ovladani - to lze vytunit upgrady, nebo si lze vypnout drive assist a break assist. Kdyz si s tim clovek vyhraje, da se to ovladat bohove.
-
-
Ps: z mého pohledu největší vada na kráse - herci jsou na přesdržku.
-
-