-
21.díl NFS, paneju to to utíká.
-
Me bohate staci Driveclub. Nad NFS jsem uz davno zlomil hul.
-
Nemůžu si pomoct, ale já se na to těším - pohodový ježdění, tuning. Jako starý Underground v novým kabátku.
-
-
PS nebo Xbox?
-
Hraju v rámci 10tihodinového preview. Pár hodin příjemné zábavy. Ale potenciál je tam maximálně tak na 20 hodin. Pak zůstanou jen skalní. V porovnání se stovkami hodin v Horizon, Forze nebo GT je to hodně špatná investice.
-
-
Slyšel jsem o diskuzích na Games většinou jen zlo, hlupáci , fekální humor, předpotopní herní názory, no ano všechno tu je. Že vám není hanba. NFS 2015 je hra která je něco jako vyslyšená modlitba všech fanoušků pod série Underground, není důvod srovnávat s tituly jako NFS 1-4. Pokud se vám hlupáci,fekálníci a dědečci něco nelíbí, zůstaňte si v minulosti.
-
-
Vítej v herním světě, který je plný lásky, porozumění a tolerance *3*
-
-
Děkuji za uvítání, včera jsem se narodil nasadil růžové brýle a prošel růžovou zahradou, kolem jímky aka Diskusního kroužku na Novinkách jsem se dokodrcal až sem. Čáu
-
-
Tak se nezdržuj a pokračuj dál.
-
-
Myslím že se zdržím když tu jsou tak super lidičky.. *14*
-
-
volal me tu nekdo? *5*
-
Nejsem ani jedno z toho, považuji se spíše za něco jako škodolibého diváka Českého fotbalu,který večer nudně přepíná televizi a nachází trapně komickou zábavu na jednom z nich. *3*
-
n
-
No vidis jak si rychlo zapadol medzi zlo, hlupakov a fekalny humor.
-
-
-
-
-
Goddamn people from the future takin our jobs
-
-
Oh, I'm Sorry, I Thought This Was America
-
-
-
Tak nějak jsem čekal, že po tom brainstormingu, který tvůrci věnovali novému dílu, moc zásadních změn nepřinesli. Samo je otázka, co stojí za zachování a co nikoli, osobně jsem doufal, že univerzální model řízení, akce spočívající v projíždění městem třístovkou a odrážení se od okolí zmizí.
-
Nějak nerozumím tomu neustálému připojení k internetu, jinde píšou, že se lze normálně odpojit a hrát offline, tak jak je to?
-
-
ano v nastavení se dá odpojit a hrát sólo.
-
-
Ako to vidim NFS trosku sklamalo, nevadi Xbox One hraci mozu ostat pri Forza, PS4 hraci pri Driveclube a tesit sa na nove Gran Turismo a na PC zabavi aj toto NFS, tam latka moc vysoko nieje.
-
-
GRIDy a další... máme krapet víc na výběr omezená laťko *14*
-
Jo to urcite, Driveclub s posahanou AI nulovou moznosti vyjet mimo trat a nastaveni vseho, navic jako bonus 30FPS, to je fakt latka oproti Project Cars nebo Assetu. Pobavils cobole.
-
-
YouTube hráč?
-
-
DiRT Rally
-
-
Assetto Corsa, Project CARS...
-
-
-
Jak je to s AI a s multiplayerem, jakože závody s kámošem apod???
-
-
AI je neuvěřitelně tupá a klasický multiplayer nepřítomný.
-
-
sry nechce se mi čist recenze ma to fps lock? jinak jasna koupe
-
Jen si hrajte tyhle hovadiny, co tu stokrát byly, jen samá recyklace. Jdu si dát pořádný auta - Gran Turismo.
-
-
Proč nehrát obojí?
-
-
Proč nejíst zároveň lejno a dort?
-
-
GT 1,2,3 nebo 4? Ty dalsi uz nejsou nicmoc.
-
hrat zavodni hru na okruzích je jako hrát tuneloidní strilečku
-