Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu vysoke hodnoceni ta hra si nezaslouzi vic jak 4/10.
    To abych se koukal uz jen na http://www.metacritic.com/game/pc/need-for-speed-rivals
    user score 2,8 ,stejne jao call of duty ghost uplny propadak :http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-ghosts
    1,8 *1* .
    Na ddworldu maji aspon objektivn recenzi na nove cod:
    http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recenze-her/recenze-call-of-duty-ghost-koupi-teto-hry-podporite-lenost-vyvojaru-a-stagnaci-herniho-vyvoje.html
    • V posledni dobe se neoplati kuovat nove hry,teda krome assasina 4,ten se jim povedl.
      Uz ani pirati nechteji stahovat hry *1* .
      • je spousta dobrych novych her .. ale treba AC4 je pro me upna nuda, i kdyz zanrove by me bavit mel ..
      • XorxoxTalarius
        A vis co je na tom nejhorsi? Ze mas pravdu. Ja uz nemam ani chut ty nove hry zkouset a radsi kupuju stare co nemam. To je docela zajimavy zpusob boje proti piratsvi :D
        • Taky v posledni dobe kupuju uz jen starsi hry na gogu.
  • solearis
    Nejak ma táto hra neočarila tak, ako recenzenta. Chápem, že určité kúzlo v náhodných stretnutiach a vlastnom príbehu je. K tomu aby som si ich však mohol užiť potrebujem zopár základných vecí ako použiteľná kamera a prehľad pri riadení tých zopár sto koní, ukrývajúcich sa pod kapotou. Pozeral som vyše hodinu gameplay-ov a nemôžem si pomôcť. Toto vyzerá ako F2P napodobenina Need For Speed. Čakanie na Underground 3 pokračuje. *3*
  • kubi-wan
    Tady všichni zas jen hejtujou, koukám...
  • Ronox
    Tady je to samej hate na fps lock. Pamatuju doby, kdy jsem hrál Dooma 3 v okně s upraveným ini a byl jsem rád za těch 15-20 *1* nebo Oblivion to bylo to samé bez pixel shaderu na grafice. Dneska jsme moc rozmazlený a chápu to .. většina si to může koupit/poprosí rodiče.
    • tak to je dobre retardovane prirovnanie v dobe ked low end grafika na ktorej ledva sli hry na low v 20fps stala tolko co dnes mainstream...dnes keby mi ide na karte za 300-400e hra 20fps tak to vyvojarom omlatim o hlavu..
    • bohužel tady jde ale o závodní hru, kde je 30 fps prostě meh *3*
      a navíc jako bonus nepodporuje volant ani další periferie ? wtf
      f**ck this $hit
    • No já trochu osvětlím, proč je u závodní hry zejména při velkých rychlostech potřeba více FPS, jde o tzv. vizuální lag, kdy při 60 FPS odezva činí nějakých 30ms, ale při 30 FPS už je odezva mnohonásobně vyšší, asi tak 4x a více, prostě nad 100ms. To už je docela dost poznat, třeba s volantem a při pohledu z kokpitu se to projevuje tak, že když otáčíte volantem, je viditelné, že ten ve hře má opožděné reakce. Více technicky to rozebírat nebudu, toto snad každému bude stačit jako vysvětlení, proč je 60 FPS důležitých.
    • walltar
      No byly doby, kdy lidi chodili všude pěšky ... dneska jezdíme autama. Tomu se říká vývoj.
      • Ronox
        Já chtěl jen poukázat na zhýčkanou komunitu. Nic víc, nic míň.
        • walltar
          jo já poukazuju na zhýčkané obyvatelstvo ... potřebuju se dostat z prahy do brna? Dřív bych si pohodně vystačil s nohama, dneska chci jet autem. No hrozná zhýčkanost.

Prostě tím, že budeš říkat, že před 15rokama nám stačilo 15FPS poukážeš max na to jaký si blb.
    • A toho Dooma jsi hral na 15 fps, protoze grafika odpovidala dobe a vyuzivala komp na 100% a stejne nestihal, nebo protoze nejaky vypatlany EA udelalo hru co stoji za prd?
      To ze je fps lock retardace, kdyz mam hw co zvlada 3x vic neni hate ale fakt. Nekdy taky pouzivat hlavu, prosim.
      • Ronox
        Toho Dooma jsem tak hrál, protože posunul šíleně hranice v náročnosti stejně jako Far Cry 1 a lidi co měli v tu dobu celkem dobrou GeForce 4 MX a sekalo se jim to ikdyž doporučovali min. GeForce 3, tak jsme hned na internetu neprskali a pod recenzema jsme se bavili o tom jak je ta hra hustá.
        • Cili chapes, ze nejde o zadny vymysl zhyckane komunity, ale o kritiku absurdniho, umelyho a zbytecnyho fps limitu?

A Erienovi gratuluju k vyplozeni piczoviny. *5*
          • Erien
            To nemuselo být ale dík *5*
            • Ano, ten kdo bud hraje a nebo koupi neco jinyho ve me evokuje cloveka co vubec nepremysli nad problemem. Hru jsem nekoupil, ale nechapu proc bych taky nemohl napsat nazor sem... Protoze se ti nelibi? Protoze normalni clovek nediskutuje? Nebo jak?
              V posledni veci mas pravdu, hadka jestli je lepsi 30 nebo 60 fps je zbytecna, asi je jasny ze 60 fps je plynulejsi. Ale tohle je hadka jestli je umely zbytecny fps limit na stupidne nizke hodnote k necemu dobry. A to je rozdil. Fakt je to tak tezky pochopit?
            • Erien
              Proč ovce? Že jim nevadí to, že mají jen 30 fps neznamená, že jsou ovce. Mimochodem "normální" jsou podle mého i ti, co to nekupují protože jim vadí, že tam ten lock je. Tím že to nekoupí vyjádří, že se jim to nelíbí. Ale hádky na diskusi, jestli je lepší mít 30 nebo 60 FPs mi příjdou hloupé a zbytečné.
            • Ale muselo, navic to tvoje "normalni clovek je nemyslici ovce" me docela dostava. *3*
        • Erien
          To víš dneska jak nemáš 120 FPS si out. Normální člověk buď hraje, nebo koupí něco jiného. Blázny nechme hádat jestli je lepší 30 FPS, nebo 230 FPS.
          • Bohužel (pro tebe) je ale neoddiskutovatelným faktem, že rozdíl v plynulosti mezi 25 fps vs 30 fps vs 60 fps (a pokud na to člověk má monitor) vs 120 fps je velmi znatelný. Nikdo neuvidí každý snímeček, ale poznat to jde.

Je potřeba stanovit jisté standardy, zejména u PC. Co není na konzoli problém, protože člověk sedí x metrů od velké televize, na PC problematické býti může. Ačkoli třeba 30 fps přežiju, tak úzké field of view už ne. Nepohodlný bylo se jen dívat na záběry z novýho cod multiplayeru.
    • To bude tym, ze dneska nieje pred 15 rokmi.. preto kazdy hatuje lebo vyvoj siel dopredu a ludia co maju PC na 120FPS kvoli locku nemozu hrat viac nez 30 sa nasieraju odovodnene.
  • Těch 30 fps jde jednoduše přepnout na 60fps *3* stačí do zástupce vložit parametry -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60 a jede to super. Pozor nutné jsou oba parametry jinak vam hra pojede sice 60 fps ale zrychleně. Jedu na Ultra v SLI 2xGTX-780 v 2560x1600 stabilnich 60fps a grafika je nadherna. Takhle měla vypadat a jet na nových konzolích pak by si zasloužily pojem NEXTGEN. *3*
    • Ta hra v tom rozlišení jede na ultra i na slabší kartě bez Sli.
      • Ikdyž teda nechápu co je na tom ultra, pod tím pojmem si představím náročné funkce / grafické orgie, které jsou oproti standart nastavení opravdu znát. Zrovna tato hra je typický smutný příklad, kdy mezi low a ultra (? :D) není prakticky rozdíl.
  • 30 Fps pomale 60 FPS rychle, navrhujem 45 FPS :D
  • odpad
    • recenze nebo hra? *1*
      • obojí
  • Ty vole proč,proč ???? nechapu co v těch hlavach maji dpč ,tak pěkna grafika a oni stoho udělaji takovou blbost,však ten jizdni model toje strašne vole to je jak by na tim někdo přemyšlel 10 sekund a hned to hodil do hry,k*rva co bych dal za underground 2/3 v tehle grafice,vysvětli mi někdo proč dělaji takove hry??neřikejte mi že to někoho baví a už vubec nechapu jak to muže bavit ty lidi co dělají tu hru,buď to lidi co na tom dělaji nemaji víc než 15 nebo nwm :D každopadně je to fakt divné , *1* ,
    • To je jak parky s 0% masa. Kdyz je "vsichni" stejne koupi, nema smysl delat lepsi. *3*
      • no tak zrovna tuhle kategorii zlodějiny bych vymazal s prostoru a času
        • Tohle ale neni zlodejina. Kdyz prodavam parky s 0% masa nekomu kdo o tom vi, je to na nich napsany a on si je stejne koupi a jeste se mu delaj boule za usima, je to lidska hloupost. Ale neni na tom nic zlodejskyho. Bohuzel.
        • Souhlasím s tebou, ale běž se raději učit česky + vyjadřování hodné 15ti letého puberťáka, to se nedá číst co píšeš.
          • ucho
            tak v tom případě si jdi tu češtinu dostudovat i ty :D
  • Jo, tak recenze plna emocnich vylevu a poetickych popisu, dozvidame se jak to recenzent prozival, jak na to reagoval organizmus... Hotovy orgazmus arkadnika.
    O samotne hre jsem se ale vice dozvedel v diskuzi. Neni to divny?
    Tedy ne ze bych to chtel hrat. *1*
  • 8 ... 8 ?!! .. ty vole markedingove oddeleni ea se zase vyznamenalo...
    Ale dobre vedet ze vsechny recenze od vas mam ignorovat...

Fakt se uz zamyslete nad sebou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší