-
Kdyby byla závodní hra černobílá, nadával bych, ale hrál bych ji, pokud by za to stála. Kdyby k tomu byla v polovičním rozlišení, nadával bych mnohem víc, ale hrál bych.
Jestliže běží na monitoru půl metrů od očí ve 30 fps, nehrál bych, ani kdyby to bylo to nejbarevnější, nejdetailnější a nejzábavnější letošní závodění. Tolik k preferencím. Je mi líto, že Ondřej Švára je má nastavené jinak. -
-
Si hru odomkni na 60 FPS aspon ju prejdes za polovicu casu *1*
-
-
Hru mám už asi týden, ale čekám na no origin crack, každou chvíli bude, jsem na to docela zvědavý, ale co jsem zatím četl, tak prý nic moc, zdejších 8 mě nepřekvapuje, stejně tak "Jeďte chvíli Head to Head, ale jakmile uslyšíte sirény, dostává se ke slovu i Pursuit a obě výzvy najednou běží simultánně." ehm? Navíc hrát to jako konzolista s 30fps, snad s tím EA něco udělá, nejenže vydávají čím dál blbější hry, ale teď už i (BF4), čím dál sprasenější... přeju jim, aby to nikdo nekupoval.
-
-
Na no origin crack cekat nemusis, byl k dispozici uz koncem minuleho tydne. ;) Sam jsem ho zkousel...ale bacha na savy.
-
-
SG ještě nic nevydal, čeká se na cracfix, doufám, že tam zároveň i opraví ten fps zámek. Crack na origin už samozřejmě je, ale já myslím úplně bez originu, tzn. že ho ani nemusíš mít nainstalovaný, aby jsi tu hru spustil.
-
-
jen tak pro srandu co je to SG?
-
-
StarGate přece!
-
-
-
-
-
Nahanacky policajtov s cestnymi piratmi su total okopirovane z Hot Pursuit, vratane trati. Singleplayer postrada inovaciu. Kedy konecne spravia Undeground 3?????????
-
pekne, ale na 144hz monitoru si porizovat ocni ku*vitko nehodlam.
-
-
30 fps je neco jako vykrik "epileptickej zachvate, pod si pro me" *5*
-
-
NFS pomôže už iba RUN 2 alebo štíl GTA *1*
-
Pak, že je potřeba PC super mega dělo za 100.000 Kč aby šlo hrát hry ve Full HD v kvalitě lepší jak na konzoli.
http://www.pcgameshardware.de/Need-for-Speed-Rivals-PC-257305/Specials/Need-for-Speed-Rivals-Test-Benchmarks-1097929/
*1*
Skoro každý stroj to rozjede na 30 FPS.
+ porovnání 30/60 fps ve této hře.
http://www.pcgameshardware.de/Need-for-Speed-Rivals-PC-257305/Videos/Need-for-Speed-Rivals-PC-Version-30-Fps-vs-60-Fps-im-Video-1098347/ -
-
Mě dostávají ty rozdíly vždycky mezi low a high, při pohybu to snad člověk ani nemá šanci zaznamenat. Celkově ta grafika je dost zastaralá, programátoři jsou tak neschopní nebo nevím, to přece i na těch blbých konzolích z toho musí vymáčknout mnohem víc. A na PC to je výsměch + ten 30fps lock nesmysl z konzolí, vážně, ukažte mi hňupa, co za tohle vysolí litr :D
-
-
Jo, vys*li se na to *11*
-
-
-
LOL ze 8.
"Rivals přinášejí do série Need for Speed překvapivě mnoho inovací a zábavy."
jj inovacia ala 60FPS zdvojnasobi rychlost hry. nejde preskocit intro, stupidne tutorialy, nulova fyzika aut, jazdny model lodi atd atd.. staci si pozriet video od TB.
neskutocna zabava ano. no to je mi teda recenzia asi ste hrali nejaku inu verziu z paralelneho vesmiru -
-
chceš fyziku ? jdi si zahrát simulátor, jelikož si nepochopil že tohle je !!čistá!! arkáda ;), ohánět se tady videem co ukazuje prvních 10 minut hry je irelevantní, TB je fakt nekompromisní (a s těma 30fps má pravdu), ale to z něj nedělá boha
-
-
Grand theft auto 5 je taky arkáda jak řemen a je tam funkční fyzika. To neznamená, že když je hra arkádového ražení, tak by měla naprosto ignorovat fyziku.
-
-
tam fyzika ale je, akorát ne taková jak by sis příl, o tom to NFS je a bude, je to casual mainstream arkádovka, GTA5 nikoliv, máš li rád NFS (dobré díly) tak budeš mít rát i tohle, jestli ne tak si hater, máš tolik možností v závodních hrách že nemáš ani důvod tady bulet, podívej se třeba na space sim žánr jak dopadl, vyšlo X Rebirth a je to krom EVE Online momentálně jediná nová hra tohohle typu (a EVE má akorát datadisk, jinak už je taky pěkně stará)
-
-
I když máš pravdu v tom, že NFS casual mainstream arkádovka, tak to nemění nic na tom, že by tam aspoň trošku ta fyzika mohla být. Co jsem viděl z videí, tak jsem jí tam nějak nepostřehl. A já prostě mám rád fyziku ve hrách. Bulet nad tím ale rozhodně nebudu. Jen mi vadí tyhle věci, které v dnešní době technologie her by měly být samozřejmostí. Nejsme v devadesátých letech aby jsem takové věci, jako je fyzika ve hrách přehlížel. A GTA je mimochodem teďkom největší mainstream podle toho kolik vydělala.
-
-
-
-
-
recenze ma zacit: Hra je locknuta na 30 fps a tim nesplnuje zakladni pozadavek zavodni hry. Dekujeme, nehodnotime.
-
-
To je tak subjektivní recenze. Autorovi to prostě nevadí= podle něho to není špatně, tak to nepromítne nějak výrazně do recenze.
Přitom objektivně 30/60 fps je znát a hlavně u závodů a dalších rychlých her. Ovládání taky asi super pro uživatele PC s klávesnicí a myší, a idiotská videa kde ujedeš metr a hra radí jak máš jet jsou asi taky vlastně OK. Proč ne? -
-
ber tu vetu trochu s nadsazkou .. nicmene urcite standardy by se dodrzovat imho meli: .. zadny FPS lock, moznost nastaveni FOV, moznost kompletne premapovat ovladani a spousta dalsich .. 30 fps lock je stejne spatne jako, ja nevim, chybejici textury a zvuk nebo nemoznost hrat na volantu .. jiste hrat to muzes, ale proc ?
-
-
-
Ok, technicke problemy stranou, jaka je hra samotna? Hral to uz nekdo?
Zatim jsem videl jen videa ale moc mne to nebralo. Jizdni model mi pripadal jako z PS2 a celkova hratelnost a zabava - ukoly atd dost nezajimave. Chtel bych slyset nazor ostatnych. -
-
Normalne NFS, da sa zabavit ale za tie prachy to rozhodne nestoji.
Back to GTA .:)
-
-
Need for speed už jebu. Asi i dost z principu.