Přejít na výpis diskuzí
Nehrozí sérii Assassin's Creed únava a vyčerpání?
6.3.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
rozlucka se kona az po shlednuti "filmu" Embers :)
-
Když na konzole kašlou s CZ překladem tak je mi příběh k ničemu.
-
Mluvím o verzi na konzole.
-
No nevim... snad by pak alespon nepotrebovali anus na prohlizeni genetickych myslenek...
-
Zatím jsem se v sérii nezklamal a nedá se rozhodně říct, že by mě koupě byť jediného dílu ze série mrzela. Na další díl se těším, život Ezia jsem hltal (a skoro i prožíval s ním). Jen mám trochu obavu, že atraktivnost renesančního Říma či Benátek už jen tak něco nepřekoná..
-
ano..bez vychutnávání si příběhové linie je to pak zážitek z hraní přirovnatelný k letu balónem se zavázanýma očima..
-
Že by UbiSoftu docházely nápady? Kdyby se poradili s hráčema, tak maj scénáře a nápady na 20 let dopředu...
-
No jo ale pak už by to němělo tu hloubku šlo by o jedno seskupení assassínů kdysi dávno. takovejch seskupení nebo "organizací" byla řada nic zvláštního .. tady de o tu historii a to jak ju mnění do dnešní doby. To by už pak nebyl Assassins creed. Nepopírám, že by bylo dobré udělat klidně hru na podobných principech, ale už by to byla jiná hra :) čistě třeba historické RPG.
-
Právě, že by se mohli vrhnout i na něco jiného než jen "simulátor středověkého nájemného vraha".
-
Ono těch důvodů bylo víc. Některé byly oprávněné (třeba že kolonie byly opravdu tak trochu mimo politické dění a v Británii se o nich prakticky uvažovalo jako o občanech druhé kategorie), jiné přemrštěné ("strašně vysoká" daň z čaje) a některé vycucané z prstu (královská tyranie). A to je jen náznak problémů.
-
kvalita assassina je s těmi seriemi nesrovnatelná
-
Jo no a teprve pak by z toho vznikla stále se opakující hra. Ja ti nevím mě se právě líbí to, že je to propojené s přítomností a že (sice hlemíždím tempem) se to blíží k vyvrcholení a snad k nějaké pěkné conspirační teorii :)
-
To bylo na něj *3*
-
Mně to nepiš, to jemu.
-
Já slyšel, že to začalo tim že za 7 letý války bylo v bojích s francouzi a i s indiani vynaloženo hodně peněz a chteli aby se to vratilo poplatky z čaje američani se ale chovali nevdečne a vzbouřili se
a jednim z duvodu uspechu bylo, že anglický kral té doby byl lehce opožděný -
Titulky v češtině do assassina byli!
-
Existují i překlady do němčiny, francouzštiny, Ruštiny nebo většinou i Polštiny. Když někdo neumí vůbec žádný jiný jazyk než češtinu (což ovšem v dnešní době je jen a jen jeho problém), tak si musí počkat, jestli někdo nevytvoří neoficiální český překlad (pokud není už hotový oficiální.
-
Nejde o barvu kůže, ale o to, jestli bude jeho jednání v dané situaci dávat smysl. Indiáni a i černoši se v mnohem větší míře přidávali na stranu Angličanů. Válka za nezávislost mj. vznikla proto, že Británie držela kolonisty zkrátka, aby nezačali osidlovat vnitrozemí, a de facto tak chránila indiánské kmeny před odsunem. Proto indiáni spíš podporovali Brity, a skutečnost po válce jim v tom dala za pravdu.
-
jsem také pro Desmondovu linii. Logicky by mě nejvíc potěšil celý díl za Desmonda, protože mám pocit, že spousta lidí asi nechápe o co v té sérii jde? Pokud je Vám tato linie zcela volná, tak nepotřebujete žádný AC příběh, protože je v takovém případě jen výplň doby, kdy skáčete jak opičák ze střechy na střechu (v novém díle ze stromu na strom). Vždyť bez něj by celý zbytek absolutně nedával smysl!
-
No a? Že by další z těch co hrají jenom za BÍLE hrdiny alias vápenky, k smíchu. Já indiána nopak výtám i když tohle historické období nemusím.