Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád nějaký příběh, kdo neumí anglicky tak stejně nějaký příběh neřeší, prostě to odehraje a o čem to bylo mu je fuk...
  • Trol.diskuzni
    Rozhodně nehrozí... Už se tak totiž stalo.
  • no teda ty máš kopu informací, pochlub se svými zdroji:)
  • Veskoslav
    Já nevím. Ale už představa boje se "zlými"Angličany se mi nelíbí. A hlavní postava Indián? A další bude co? Černoch?
  • Malleth
    Za sebe můžu říct, že sem rád za takovouhle zásadní změnu. Už ji ta série celkem potřebovala.
  • Malleth
    Kéž by
  • Tak jasně, že je tahle série na konci a má za sebou svoji renesanci :)) Ale vadilo to snad CODu? Samozřejmě, že ne, dojit, dojit a dojit - heslo všech vývojářů, už by se s tím lidi měli asi smířit. Ale hláška: "Má nějaké typické zbraně původních obyvatel Ameriky, ale také ví, jak zacházet s pistolí“ - to mi přijde docela vtipné, vzhledem k tomu, že indiáni byli často daleko lepšími střelci, než samotní kolonisté.
  • Ty jsi nehrala pozorně předešlé hry?? Na tu ameriku je tam přimo odkaz v podobě souřadnice. A do příběhu jak to vypada to bude zapadat paradně.

Pravě v období valky ve ktere šlo o prava jedince a o cennost lidského zivota. A tam bude vrcholit i boj mezi Assassiny a Templaři.

A prave tedka je serie na pokraji vyčerpaní a trojka ji prave zase doda plno energie.

Rozhodně je to promyšlený tah. A není to jen kvuli americe nebo že to děla americky tym a ani že by to bylo nejvyznamnejší historické období ale protože to zapada do příběhu celé serie....
  • Proč ho sakra neoblečou normálně. Proč pořád bazírují na skoro stejném typu oblečení no alespon doufám, že si tu kápi bude moc sundat z hlavy.
  • Hairy_Ass
    Asi se mu nelíbí doba trojhranných klobouků. *3*
  • Japonsko by bylo super ale co mas proti Risen 2?
  • Hairy_Ass
    Mně je naopak úplně volná celá ta Desmondovic dějová linie. *4*
  • Hlavně to ne proboha! Jak psal Censored o příspěvek zpátky celý AC by se bez Desmonda obešlo. Navíc Desmondovi pasáže sou neuvěřitelně nudný a on sám působí jako blbeček co neví která bije.
  • Hairy_Ass
    Jasně, já bych se na tu "sci-fi" část úplně vybodnul. Hlavně bych vypustil ten "osudový konflikt mezi templáři a vrahouny", hned by se scénáristům uvolnily ruce...
  • Tak pokud je Brotherhood mozno preskocit aniz bych nadobro ztratil nit pribehu tak s tim nemam problem. Naopak Revelations urcite chci abych se mohl dustojne rozloucit s Eziem.
  • Hairy_Ass
    Jop, aktuální zpravodajství ze světa včelařství tady postrádám. *3*
  • Amylee.Anderson
    Hlavně ať do Ameriky nezasadili jenom proto, protože je to Amerika, ale ať to logicky souvisí s příběhem - proč zrovna budeme sledovat tohoto Desmondova předka? Nějaký zbraně, lidi a prostředí mě tam vubec nelakujou, hlavně ať se stále soustředěj na příběh. Tentokrát by tam hlavně mělo být víc Desmonda.
  • Grifus
    Aneb jak muzeme psat dva clanky tydne, ktere by obsahovaly vsechny aktualni informace za posledni tri-ctyri dny, kdyz bysme kvuli tomu oproti konkurenci "zaostali" o par hodin? Jestli je prave toto dle Games dobry pristup, budiz. Ja mel za to ze kvalita je vzdy lepsi nez kvantita.

btw Nevim proc mi vykas, snad tu od zacatku pusobeni teto redakce byl oboustrane otevreny pristup. No a kde jinde bych mel napsat svoji vytku ohledne zbytecnosti cetnosti clanku na stejne tema, nez prave u X-teho clanku na stejne tema (tentokrate zrovna o AC)?
  • Ja hral jednicku a zase tak moc me to nebralo, mel jsem odehrano asi 60 procent a pak jsem si omylem smazal savy a uz se mi to nechtelo hrat znova, tak jsem pak koupil v akci na Steamu AC2 a nedavno jsem ho dohral a stravil jsem v nem krasnych 38 hodin, no ale Brotherhood jsem rovnou preskocil jako odvar AC2 a nedavno jsem opet v akci za 25€ koupil Revelations, a ten si uzivam ted, vubec mi nevadi, ze jsem Brotherhood preskocil :).
  • Jak řekla spousta lidí, nemusíš to číst. Ale já jsem třeba fanoušek AC a hodně informací vítám o to víc, že půjde asi o docela zlomový díl. Navíc Games jsou pro mě jediný herní web, na který můžu ze zvědavosti zajít několikrát denně a vždycky něco přečíst, zkouknout... a ne si přečíst dvě recenze na nějaký budget propadáky do měsíce, protože aktuálně žádný blockbuster nevychází.

A opravdu si myslíš, že hype kolem BF3 se musel platit? *1* Podívej se na diskuze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit