Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Co se týče obsahu, nemůžu soudit. Období Americké revoluce mají určitě promyšlené hlavně po marketingové stránce.
  • Grifus
    Jsem tu od zacatku "nove" redakce. To jest necele dva roky pokud se nepletu. Registraci na tiscali jsem se odmital a marne doufal ve vlastni Games registracni system. Takze te musim zklamat.
  • Série jako taková je skvělá a určitě je stále jak pokračovat. Jediné, co mi na ní vadí, jsou pasáže s Desmondem a vůbec celá idea sledování genetické minulosti (což je prostě fyzikální zhovadilost sama o sobě, ale to se hrám dá odpustit). Kdyby se jednalo o čistě historickou hru, která by nebyla svázána kmenovým příběhem Desmonda, myslím, že by bylo líp. Autory to dost svazuje a mě to dost nudí...
  • ales.smutny
    Protože se jedná o aktuální informace o jedné z nejvýdělečnějších sérii historie, což znamená i série, o níž je velký hráčský zájem. Bude se o ní psát tak často, jak to bude dle významu nových zpárv třeba, nikoliv podle toho, zda se o ní nepíše už moc.

Mimochodem, do tohohle článku jsem vměstnal obsah, který jinde rozhodí na tři samostatné malé...

Bude to jako se všemi velkými hrami, ve chvíli oznámení bude hodně infa, pak to poklesne a před vydáním se to zase bude stupňovat. Skutečně za tím není zlotřilá korupce. Prostě to takhle chodí a je dobře, že vás nikdo nenutí ty články číst. Ostatního obsahu je tu dostatek.

...jen je pak poněkud... neprozíravé se k nim vyjadřovat, když nevíte o čem jsou...:)
  • BoB.2
    Je tu druhej den ale vyskakuje jako by to tu vosvobodil. *15*
  • Řešíte hovadiny. Nemyslím si že by Ubisoft nechal potopit jednu z jejich vlajkových lodí ..... mysím si, že k tomu období a ktěm věcem maji důvod a že to mají promyšlené :).
  • Grifus
    Jsi nepochopil obsah me vytky, co? Zkus si to precist jeste jednou...
  • Grifus
    Necetl. Ovsem ja nenapsal ze obsah primo tohoto clanku je propragacni. Propragacni je tu na Games posledni dobou pomer clanek / den o urcitych titulech. Proc nejde o AC psat dvakrat tydne (kdyz je to evidentne tak oblibena hra) ale musi tu byt o nem denne dva clanky - a to minimalne? U takoveho ME by slo alespon chapat ze vydani se uz pocita prakticky v radech hodin, ale u hry co vyjde v rijnu?
  • Ringwraith
    Jistěže ji hrozí únava a vyčerpání.
    Ale už tu takových unavených a vyčerpaných sérií, které chrlí nový díl každý rok, máme několik, avšak přesto stále mají vysoká prodejní čísla. Třeba se mezi ně Assassin's Creed také zařadí.
  • MickeyMutant
    Dobře jim tak. Tak se na ně musí!
  • Vubec nejsem odvareny s toho ze vychazi rok co rok novy dil. Mam za sebou teprve AC2 (ktery teda byl o svetelne roky lepsi nez jednicka) a docela me desi ze k AC3 vede cesta pres dalsi dve odbocky. Ktere zrejme nemohu ignorovat protoze bych s toho pak uz nemel vubec nic ( nicmene obava ze stereotypou se mi zda zcela na miste) ?! Obecne nejsem priznivcem techto nekonecnych sag ve kterych se casto ztracim a ve finale nenaplni moje ocekvani. Krasnym prikladem je serial Lost. Vidim to tak ze koupim tri dily najednou vezmu si na tyden dovolenou a dej se vule bozi. Snad me to nijak nepoznamena?! *8*
  • Japonsko by bola bomba, totok už je ako Risen2 ...
  • MickeyMutant
    Taky nechápu, proč sem musí permanentně tlačit ty videohry. Jako by se ve světě nic zajímavějšího nedělo. Asi by jim upadly ruce, kdyby měli napsat něco o politice, sportu, včelařství nebo aspoň zavedli černou kroniku.
  • ales.smutny
    Aaaaa....určitě jste ten článek četl? Protože se přiznám, jestli jsem měl napsat propagační článek, tak se něco během psaní šeredně zamotalo...
  • To sem zvědav jak bude vypadat hlavní hrdina v AC8. Děj bude určitě ve druhé světové a u Stalingradu bude pobíhat společně s rusákama podivín v tom hábitu, který se už třetího dílu moc nemění.
  • Tenhle clanek mel vyjit uz davno :D
  • BoB.2
    Naopak těším se na změnu.
  • conflig
    přesně.. psát na webu o hrách články o hrách... že se nestydíte *1* *1*
  • MickeyMutant
    No škoda, doufal jsem, že poslední vykopávky odkryly překvapivé důkazy o dominantní hospodsko-pivní kultuře (tzv. pubkultuře) starých Apačů.
  • Grifus
    Podme Games, dneska vypotite jeste aspon jeden clanek o AC! Aneb zacinate me s tou "nenapadnou" tlacenkou urcitych titulu pekne stvat. Zacalo to regulerne placenym hypem BF3, pokracovalo nekolika tituly az ted po AC kdy to zacina byt opravdu smesne... Co je moc, to je moc. K tomu mazani prispevku v diskusich aniz by porusovaly pravidla. No zacinam chapat co nekteri maji proti panu "Kolackovi".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit