Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA se zbláznilo ne tohle získávání předmětů je pro mě jednou z hlavních motivací když pominu to že mě to prostě baví tak další věc je odemykání zbraní, vybavení a příslušenství, proto sem si BF 3 koupil aby mě to pořád motivovalo jít dál i když ty věci třeba ani nepoužívám je to fajn pocit když Vám naskočí behem hry nově odemčená zbraň nebo dosažená hodnost já to dokonce hraju tak aby mi ty povýšení pokud možno naskakovali během hry (takový povýšení v boji *1* ) co bude zachvíli budem si moc kupovat hodnosti nebo medaile ?? ne díky *16*
    • EA se nezbláznilo EA dela přesně to co má kdys si firma mysli ze sou lidi hloupe dojné ovce je to smutné kdyz ze sebe lidi hloupe dojne ovce delaj sami a jeste si natom zakladaj je to jeste smutnejsi
  • ..aneb jak prachy ku*vý hru
  • CrocoRay
    Tak proč ne, když za to jsou lidi ochotní platit. Já osobně bych za to nedával a myslím si, že pokud někoho tahle hra baví, tak si ten obsah stejně časem odemkne i bez kupování a navíc dobrý hráč nooba dokáže porazit i tak a aspoň je to pro takové hráče větší výzva, než si to dávat s prstem v zadku.
  • Me treba to levelovani jak class tak helikopter/tanku/atd a kolikrat do toho sedam jen si zkusit udelat level... Zas tak obrovsvky vyhody aby se to bez nich nedalo to nejsou...Ale tak kdyz na to lidi maj...
    • Po tom tvým fail s Xboxem doporučuju držet hubu.
      • Mimochodem stojím si za tim, a pokud ho máš a tak tě to nervuje tak jenom proto, protože je to pravda.
        • Se kvůli tobě mám registrovat nebo co, kurv@? Toho přizdisráče si narvi do řiti! Buzno!
      • Uklidni se přizdisráči, nikdo nestojí o tvuj názor. Si myslis ze me zajima nejakej anonym v diskuzich? Prober se
      • *failu
  • rancor1223
    Tak ať. Mě to vůbec nevadí. Kdo je lamou, lamou i zůstane. A kdo není, nic takového nepotřebuje. Mimoto jak si to koupíte, určitě to bude vidět na Battlelogu, což je celkem ztrapňující.

EDIT: Vadilo by mi kdyby to přidávalo lvly, ale zas tak nenažraní v EA zatím nejsou.
    • Vtipné na tom je, že ten čas, ktorý by strávili získavaním tých vylepšení, by z tých "lamiek" mohol urobiť aspoň trochu lepších hráčov.

A tak lamky zaplatia, ale ostanú lamkami. *15*
      • rancor1223
        Z vlastní zkušenosti mohu řící, že lama lamou zůstane (taková ta skutečná lama s K/D kolem 0,5). Ti kterým to ze začátku jen "nejde" si nic takového nekoupí a budou se viditelně zlepšovat.
  • Odulin
    Tak ten nadpis mě dostal a zároveň hoodně vylekal. "Zaplaťte a půjde to" *2*. Prd půjde. Komu to nejde bez tohohle, nepůjde mu to ani se shortcutama, ale vydělat se na tom dá.
  • Na jednu stranu to chápu...znám dost lidí,které nebaví čekat než se jim odemknou některé zbraně.Takže hold musí zaplatit za odemknutí,ale skill to nikomu nezlepší.
    Já osobně mám radost spíše z toho,že si to odemknu osobně vlastní hrou.Je z toho lepší pocit prostě.
    Hold někdo ví,jak vydělávat peníze na lidech,kteří buď moc nehrajou a nebo jsou hrozně líní :D
    Kupovat to nikdo nemusí a kdo chce,tak zaplatí :-) víc na tom není.
    • christianus
      Ja nemam tohle levelovani a ziskavani predmetu v multiplayeru u FPS rad. Vetsina lidi pak jen soluje a honi lvl misto aby hrali teamove a takticky. Kdyby bylo vse pro vsechny pristupne uz od zacatku, tak si kazdy vybere rovnou roli a vybaveni jaky mu vyhovuje a jak se mu to takticky hodi a pak hraje.
  • Buď jsem zaspal přechod na f2p nebo manageři EA zasloužej vyhodit z okna. Tyhle věci schvaluje v modelu F2p, ale do placeného AAA titulu tohle nepatří. Když u toho strávim 10 000 fragů, tak bych rád měl lepší vybavení než ten kdo má 100. Si mělo EA s Dice rozmyslet co chtějí. Buď dát všechny prvky ihned nebo prostě tenhle RPG systém nechat ať se tam člověk prokouše
    • Ja BF3 nemam (zatim?), ale free to play teda je, ne?
      Vsechny predchozi dily myslim byly.
      Jak kuci rikaj: tohle tu hru urcite nerozbije.
      Ale kdo se chce vztekat... zluc si vzdycky najde...
  • A nakoniec, prečo nie? Ovečky ochotné platiť je treba ždímať, čo to dá *15*
    • Tak si představ příklad, kdyby třeba ve WOWku nebo v nějaké podobné MMO si někdo mohl koupit za pár babek maximální level a za dalších pár babek nejvyšší tier PVE nebo PVP set.. to s prominutím pošle celou hru do .....
      • To je ale blbý príklad. V BF týmto kvalitu hry neznížia. *3* Tu sa proste len robí porádny biznis *5*
  • NEvim co si stezujete, tenhle typ mikrotransakci je ve vetsine onlin her a delaji tam mnohem vetsi zasah do hry nez tady u BF. Nehlede na to, ze pokud nekdo hraje jak dement, nepomuze mu ani 100 odemknutych veci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit